Xl Svalbard Snowmobile Tour Group Mountains

Guide

Tre af de største oplevelser i Norge

Nyhavn Rejser arrangerer

Ekstraordinære naturoplevelser i Norge udvalgt af eksperter

Få lande rummer så mange og enestående naturoplevelser som vores broderland Norge. Det gælder med og uden børn, året rundt og uanset, hvilket aktivitetsniveau, I søger. Her er tre af vores favoritter i ”verdens smukkeste land”.

Xl Svalbard Tempelfjorden View Snowmobile Tour Group Scooter

Med snescooter til Tempelfjorden på Svalbard

At køre med snescooter under polarhimlen er en af de sjoveste og mest fantastiske måder at opleve Svalbards storslået natur på. Oplev Tempelfjorden og den dramatiske Tuna-gletsjer på en uforglemmelig heldagstur med snescooter, der bringer jer på ægte arktisk safari gennem den enorme Advent-dal og historiske Fredheim, hvor I også kan udforske gamle jagthytter ved verdens ende.     

Xl Svalbard Billefjorden Nordenskjold Glacier

RIB-safari til Nordenskjold-gletsjeren og Pyramiden

Vores andet natureventyr på listen er også på Svalbard – denne gang med en såkaldt RIB-båd til den massive Nordenskjold-gletsjer og tidligere russiske mineby Pyramiden – en spøgelsesby fra en svunden tid, der hører til en af de mest usædvanlige og fascinerende oplevelser i Norge.

Husk kameraet, for udover den betagende arktiske natur, er der gode chancer for at opleve forskellige arktiske fugle, sæler - og med lidt held – en isbjørn. Vi arrangerer også denne tur med et lille skib for jer, der ønsker en mere rolig, komfortabel og fredfyldt oplevelse.

Xl Norway Geiranger Waterfall People Mountains Summer

På krydstogt til Norges Geirangerfjorden

Der er gode chancer for, at I allerede har hørt om denne oplevelse. For en sejltur i Geirangerfjorden er en af de mest uforglemmelige og populære rejseoplevelser i Norge – og med rigtig god grund. Glæd jer til at stå på dækket, måske med en drink, og skue ud over fjordens brusende vandfald og de op til 1.500 m høje fjeldsider. Det er ganske enkelt magisk og kan ikke gøres bedre – og med mere stil – end fra et krydstogtskib, som også sejler jer til mange flere af Norges største højdepunkter.

 

TAL MED EN EKSPERT

Skræddersyet rejse til Norge og Svalbard

Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid rejsen efter jeres ønske. Vores rejser til Svalbard foregår med fly fra København med mellemlanding i Oslo, hvor I f.eks. har mulighed for at forlænge jeres rejse med flere spændende oplevelser. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.