Xl Borneo Sabah Bike Trip Bikers Road
Oplevelse på Borneo

Cykeltur i charmerende Sabah

Udforsk Borneos Sabah-provins med frokost på vandet.

Hængebroer, brusende floder, lysgrønne rismarker og lokalliv i øjenhøjde. På denne skønne cykeltur tilbagelægger I 19 km landevej på fire timer for at nyde en velfortjent frokost i mangroven – på en traditionel trækatamaran.

Lokalliv og mangroveskove i det nordlige Borneo

Sabah er Borneos nordligste provins og har umiskendeligt sit helt eget særpræg og historie – området var bl.a. del af Det Britiske Imperium fra 1800-tallet og helt frem til 1963, kun afbrudt af 2. Verdenskrig.

Og udover en fantastisk smuk og artsrig natur, er Sabah også hjemsted for en håndfuld etniske minoriteter med hver deres sprog. På denne cykeltur udforsker I de smukke landområder nord for byen Kota Kinabalu på små, hyggelige landeveje, som snor sig gennem lysgrønne rismarker og landsbyer – og så krydser I selvfølgelig flere smalle hængebroer på vejen, for vi er jo i Borneo!

Templer, markeder og lokale delikatesser

I bliver hentet på jeres hotel kl. 8.00 og kører cirka en time til landområdet Tamparuli, hvor I får udleveret cykler og cykelhjelme – og så er det ellers afsted på den cirka 19 km lange cykeltur. 

Det bliver en dag, hvor I får et godt indblik I området og det lokale liv i dette hjørne af Borneo. Jeres første stop er ved et lille tempel og et lokalt marked, hvor I kan gå på opdagelse i lokale specialiteter og købe lidt frugt og kage med til turen – hold udkig efter den lokale specialitet Penjaram!

Xl Borneo Sabah Bike Trip Catamaran View
Xl Borneo Sabah Bike Trip Local Temple
Xl Borneo Sabah Bike Trip Dusan People

Lokalliv i øjenhøjde

Senere på formiddagen, ankommer I byen Tuaran, hvor I skal besøge det traditionelle hus Lotud Dusun House, som også fungerer som et bevaringsprojekt for området lokale arkitektur og Dusan-folkets kultur.

Her vil den lokale vært byde jer velkommen og vise jer rundt i huset, mens han fortæller jer om Dusan-folkets traditionelle levevis og betydningen af husets indretning. Det er et fascinerende indblik i en kultur med dybe rødder i det nordlige Borneos farverige – og mangfoldige - historie.  

Sejltur og frokost på autentisk katamaran

Fra Tuaran cykler I videre til en flod i nærheden, som er forbundet til et større vådområde med mangroveskove. Nu er det tid til at stille cyklerne, hvile benene og hoppe ombord på en traditionel trækatamaran, som sejler en kort tur på floden, mens I nyder en velfortjent frokost – og med lidt held vil I spotte nogle af områdets mange fantastiske og sjældne fuglearter!

HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Malaysia Ipoh The Banjaran Hotspring Retreat Nature Waterfall
Borneo, Asien

Borneo for livsnydere

13 dage fra

35.500 kr.

Glæd jer til

Strandliv på Shangri-La´s Rasa Ria Resort & Spa 4+*

Cykeltur og landliv i det nordlige Borneo

At møde orangutanger og malajbjørne

Fortryllende safarier på Kinabatangan-floden

Ultimativ selvforkælelse på The Banjaran Hotsprings Retreat 5*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Borneo

Alt på denne rejse til Borneo kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Borneo.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.