XL Brazil Hotel Ponta Dos Ganchos Private Island
Florianópolis, Brasilien

Ponta Dos Ganchos

Eksklusiv strandluksus

I den sydlige delstat Santa Catarina gemmer et af Brasiliens mest eksklusive resorts sig i en isoleret bugt med udsigt over havet. Nyd udsøgt service, stemning og gastronomi omgivet af skov, klipper, strand og lokale fiskere.

Lad jer omfavne af naturens skønhed

Ponta dos Ganchos ligger på en uberørt halvø med skovklædte klipper, der skråner ned til den smukke strand. I hele arkitekturen føres denne fine naturstemning videre i valget af materialer med stor brug af natursten og mørkt træ. 

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Nyd det gode liv med spa, sejlture og hvaler

Ponta dos Ganchos Exclusive Resort er til jer, der bare vil nyde at være til. Her er en meget personlig service med 100 % fokus på jeres velbefindende. Og alt er lagt an på, at I laver præcis så meget eller lidt, I har lyst til. 

Slap af i en hængekøje under palmerne ved den dejlige strand og tag på store eller små udflugter til søs. I kan låne kajakker, kanoer og paddle boards og udforske de mange små bugter på halvøen. Fra juli til oktober kan I tage på hvalsafarier, men er I heldige, spotter I dem også fra jeres bungalow.  

Snorkling, dykning, yoga, golf, fisketure og ture til fods, til hest eller på cykel er andre lokale muligheder, og resortets spa er klar til at forkæle jer med velgørende behandlinger af enhver slags. Det foregår i en smuk have med naturens lyde som akkompagnement. 

Romantik for voksne

Gå også en tur ad den hyggelige boardwalk til Ponta dos Ganchos egen lille klippeø. Her kan I nyde en sundowner eller en fredfyldt middag for to under stjernerne. Lige her forstår I til fulde, hvorfor dette paradis kun er forbeholdt gæster, der er fyldt 18 år. 

Gastronomi på Ponta dos ganchos exclusive resort

Ponta dos Ganchos er også klar til at forkæle jeres smagsløg med udsøgt gastronomi og til ikke mindst at skabe de perfekte rammer for de gastronomiske oplevelser. Ud over restauranten ved stranden er her flere muligheder også ud over den private ø for at spise bare jer i et hjørne af paradis. Romantisk og dejligt. 

Santa Catarina er kendt for sea food med bl.a. fortrinlige østers. Und jer selv en tasting menu. Og giv jer god tid, når I skal vælge fra den omfattende vinkælder. 

Bungalows og villaer på Ponta dos ganchos exclusive resort

Ponta dos Ganchos har 25 bungalows og villaer, der alle har vidunderlig havudsigt fra terrassen. Nogle har også egen pool. Der er aircondition, tv, DVD-afspiller, stort opholdsområde, minibar og telefon. 

Sig til, hvis I også ønsker f.eks. eget tempereret vinkabinet, sauna eller jacuzzi. Mulighederne er mange, og størrelserne spænder fra 30 til 300 m2. Nyhavn Rejser anbefaler især Anhatomirim Bungalow på 80 m2 i to niveauer med opholds- og soveafdelinger. Indretninger er lys og smagfuld, og der er to balkoner med smukke udsigter.

XL Brazil Hotel Ponta Dos Ganchos Boardwalk
XL Brazil Hotel Ponta Dos Ganchos Private Dinner Food Romance
XL Brazil Hotel Ponta Dos Ganchos Food

Hvornår er bedste sæson?

Det er højsæson fra december til april, hvor både varmen og fugtigheden er højest. Nærheden til kysten gør dog, at her ikke bliver ubehageligt varmt. I den lokale vinter er både priser og temperaturer lavere med dagstemperaturer som på en almindelig dansk sommerdag.

I kommer til Ponta Dos Ganchos Exclusive Resort med bil eller helikopter fra lufthavnen i Florianópolis en times kørsel væk.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Brasilien

Alt på denne rejse til Brasilien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Brasilien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.