XL Phnom Penh by night
Oplevelse i Cambodja

Phnom Penh by night

Smag på Phnom Penhs aftenliv med en lokal kok

Tag på tur i Phnom Penh by night. Cambodjas dynamiske hovedstad skal opleves med den lokale remork, og I suser gennem neonoplyste gader og nyder det søde, det sure, det knasende og det særdeles smagfulde cambodjanske køkken.

Asiens Paris

Få en delikat introduktion til Phnom Penh og det cambodjanske køkken, mens I suser gennem byen i en remork. Det er ikke for ingenting, at Phnom Penh kaldes "Asiens Paris," og I kan godt se frem til en smagfuld aften, som giver et fint blik ind byen kultur og historie.

Lokal kok som følgesvend

Jeres guide er ikke hvem som helst; det er en lokal kok, som virkelig kender de lokale smage, friske urter, bedste restauranter og smagfulde gadekøkkener. I er altså i kompetente hænder, når I introduceres for det Cambodjanske køkkens hemmeligheder 

XL Phnom Penh by night Motor taxi

Remork gennem aftenen

I hentes fra jeres hotel i en remork - Cambodjas svar på tuk tuk'en eller rickshawen. Remorken kan bedst beskrives som en knallert med en karat efter - mon I nogensinde har prøvet det før?

Aftenlivet langs Mekong-floden

Kursen sættes mod Mekong-floden og promenaden, hvor de lokale hænger ud i aftentimerne. Gadekøkkenerne har tændt op for grillen og suppegryderne koger. Sæt jer til rette med jeres guide og sæt tænderne i forskellige lokale specialiteter som Kralan (klisterris kogt i bambus) og gurkemejekage.

Mens I spiser kan I høre mere om Cambodjas historie og rige madkultur, som både rummer det salte, det sure, det søde og det virkelig stærke.

Xl Cambodia Phnom Penh Street Evening
Xl Cambodia Phnom Penh Kandal Market Fish Cambodian Food
Xl Cambodia Phnom Penh City Local Market Woman

Knasende overraskelser

Jeres guide navigerer kyndigt i Phnom Penhs trafik, og I fortsætter til et af Cambodjanernes favoritmødesteder. Her introduceres I f.eks. til fermenteret fiskepasta og grillet fisk. Men I kan også prøve mere overraskende specialiteter, som dybstegte insekter eller slange. Er det nu I skal prøve knasende græshopper?

Det står jer frit for, om I har mod på at prøve eller blot kigge på. Det er en oplevelse uanset.

Kom med på lokalt marked

På vejen kommer I også forbi Phnom Penhs gamle marked, hvor der handles med friske råvarer. Udvalget er noget anderledes end i et dansk supermarked og her finder I f.eks. frisk fisk, snegle, frøer, krabber og andet godt. Varene ligger fremme, så alle kan tjekke kvaliteten inden der handles.

På opdagelse med fleksibilitet

Turen er privat og jeres guide kan ændre ruten efter hvad der er bedst på aftenen eller hvis I har helt specielle ønsker eller interesser. Da I er de eneste på turen kan I også stille alle de spørgsmål I kan komme i tanke om, og I kommer helt sikkert både mætte, og meget klogere, hjem til jeres hotel sidste på aftenen.

XL Cambodia Skuoen Spider Food Market
Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Aerial View 2
Siem Reap og Angkor Wat, Cambodja, Asien

Cambodjas kontraster

14 dage fra

41.500 kr.

Glæd jer til

Phnom Penh by night med lokal kok

Charmerende og historisk villahotel i kystbyen Kep

Poolvilla og tropisk ø-stemning på Six Senses Krabey Island 5*

Håndplukkede hoteller med charme og stil

Team Cambodia

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.