XL Canada Edmonton Fantasyland Hotel Igloo Room
Edmonton, Canada

Fantasyland Hotel

Familievenligt hotel

Fantasyland Hotel er stedet at bo, hvis I vil være tæt på West Edmonton Mall. Her venter jer et enormt udvalg af butikker, indendørs vandland og en af verdens største indendørs forlystelsesparker.

XL Canada Edmonton Fantasyland Hotel Room 1007
XL Canada Edmonton Fantasyland Hotel Lounge
XL Canada Edmonton Fantasyland Hotel Room

Shop amok i 800 butikker

Fantasyland Hotel hører til West Edmonton Mall, Nordamerikas største indkøbscenter. Her venter jer intet mindre end 800 butikker og et areal på næsten en halv million kvadratmeter. Langt mere, end I vil kunne nå på en enkelt dag – så tag en overnatning eller to, og giv jer god tid til at udforske det hele. Særligt, hvis I også skal udnytte de fantastiske børnefaciliteter. 

Indendørs forlystelsespark og vandland

West Edmonton Mall er et paradis for børnene, der vil elske Galaxyland, verdens næststørste indendørs forlystelsespark, og World Waterpark, verdens næststørste vandland. Herudover kan I opleve Sea Life Caverns vandforlystelsespark, biografer, bowlingbaner, skøjtebane, minigolf, spejllabyrint, spillearkade og meget mere.

Når I bor på Fantasyland Hotel er I tæt på det hele og kan holde en pause på værelset, hvis I trænger til at hvile benene i dagens løb.

XL Canada Edmonton Fantasyland Hotel Superior Room
XL Canada Edmonton Fantasyland Hotel Hollywood Nights
XL Canada Edmonton Fantasyland Hotel Roman Room
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Sjovt familiehotel

Fantasyland Hotel gør sit bedste for at matche den festlige atmosfære i West Edmonton Mall, og indretningen er skabt med henblik på især at give børnene en sjov oplevelse. Morgenmaden er inkluderet i jeres ophold og serveres på hotellets restaurant, L2 Grill. Her kan I også spise frokost og aftensmad, hvis I ikke gør det i indkøbscentret. Menuen er børnevenlig, og her er højt til loftet.

Rummelige værelser for hele familien

Fantasyland Hotel har specialiseret sig i gode, rummelige familieværelser, hvor I kan bo sammen med jeres børn. I kan eksempel eksempelvis sove i to dobbeltsenge eller holde dobbeltsengen for jer selv og lade børnene sove i køjeseng. Stilen er funktionel og moderne, og værelset har tv, WiFi, minikøleskab og te- og kaffefaciliteter.

Opgrader til festligt temaværelse

Mod et tillæg kan I også vælge at opgradere til et af hotellets temaværelser. Det er den ultimative oplevelse for børnene. Værelset er gennemført indrettet med eksempelvis polynesisk-, romersk-, iglo-, Hollywood- eller western-inspireret udsmykning, så I kan leve jer ind i en anden verden. Som en ekstra bonus har temaværelserne også en firepersoners jacuzzi.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.