Small Hilton Toronto Canada Standard Double Room
Toronto, Canada

Hilton Toronto

Et af Torontos bedste hoteller

Et højt serviceniveau, store værelser i en eksklusiv stil, kulinariske madoplevelser, stor pool på tagterrassen og perfekt beliggenhed, er blot nogle af grundene til, at Hilton Toronto er et af de bedre hoteller i byen.

Xl Canada Toronto View Of Toronto Cityscape From Central Island
Xl Hilton Toronto Canada Tundra Bar And Lounge
Small Hilton Toronto Canada Standard Double Room

Anerkendt hotel med høj standard

Hilton Toronto er en del af den anerkendte hotelkæde Hilton Hotels, som bl.a. er kendt for sine høje standarder og sit høje serviceniveau. Det mærker I naturligvis også på Hilton Toronto, hvor det imødekommende personale byder jer varmt velkommen, og fra start til slut sørger for, at I har alt, hvad I har brug for. Hvad enten det er tips til oplevelser, restauranter eller noget helt tredje.

Perfekt beliggenhed i hjertet af Toronto

Toronto er Canadas største by, og I finder Hilton Toronto i hjertet af bydelen Old Toronto. Lige uden for hotellet ligger bl.a. det  underjordiske shoppingcenter Eaton, som har over 235 butikker, og nabolaget byder på en perlerække af hyggelige caféer, restauranter og hippe barer.

I har kort gåafstand fra hotellet til flere af Torontos største seværdigheder. Oplev eksempelvis Torontos mest ikoniske bygning, CN Tower, der med sine 533,33 meter rejser sig op i Torontos skyline, og er en af verdens højeste fritstående bygninger. Eller besøg Royal Ontario Museum, som er et af Nordamerikas største museer for moderne kunst.

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Pool på tagterrassen og motionsrum

Besøger I Hilton Toronto i de varme sommermåneder, kan I nyde godt af den store, skønne pool på tagterrassen. Herfra har I udsigt ud over byen og kan nyde kolde drinks fra poolbaren. Trænger I til at motionere, kan I desuden benytte jer af hotellets motionsrum.

Fra kulinariske madoplevelser til en god, saftig bøf

Hilton Toronto har en gourmetrestaurant, et steakhouse samt en Starbucks i stueetagen, hvor I altid kan få jer en god kop friskbrygget kaffe. 

På gourmetrestauranten kan I dykke ned i en verden af kulinariske madoplevelser med friske råvarer og retter, som er inspireret af det canadiske køkken. Det er også her, I starter jeres dag med en lækker brunchbuffet, så I friske og mætte kan tage på dagens eventyr i Toronto.

Moderne værelser med panoramaudsigt

Hotellet har forskellige typer af værelser og suiter, hvorfra I kan nyde den flotte panoramaudsigt til CN Tower og havnefrontens pulserende byliv. Værelser og suiter har en moderne stil og indretning i lyse farver samt alle de bekvemmeligheder og faciliteter, som forventes på et femstjernet hotel såsom WiFi, tv, luksuriøse produkter på badeværelset, bløde badekåber, Nespresso-maskine m.m.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL New England Usa Canoe River Sunset
Krydstogt, Canada, Nordamerika

Glæd jer til

Storbyerne Boston, Toronto og Montréal

Krydstogt i smuk natur mellem Canada og USA

Idylliske Québec, Halifax og Nova Scotia

Imponerende Niagara Falls og smagsoplevelser i Montréal

4-stjernet krydstogtskib med alle måltider inkluderet

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.