Xl Canada Vancouver L Hermitage Hotel Entrance
Vancouver, Canada

L’hermitage Hotel

Førsteklasses boutiquehotel med pool

Oplev Vancouver i Canada med base på det eksklusive boutiquehotel L’Hermitage Hotel. I har kun få minutters gang til Yaletown og Vancouvers shopping. Slap af på terrassen, i loungen eller i den udendørs opvarmede pool.

L’Hermitage Hotel ligger i hjertet af Vancouver kun 7-800 m fra Yaletowns utallige cafeer, barer, restauranter og butikker. Ja, I kan faktisk gå til stort set alt i Vancouver fra L’Hermitage Hotel.

Xl Canada Vancouver L Hermitage Hotel Outdoor Heated Salt Water Pool
Xl Canada Vancouver L Hermitage Hotel Lobby
Xl Canada Vancouver L Hermitage Hotel Outdoor Garden And Terrace
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Mindre hotel i Vancover med pool og terrasse

L’Hermitage Hotel er af et storbyhotel at være ganske lille med kun 60 værelser og suiter. Det giver en særlig stemning, som er skøn at vende hjem til efter dagens oplevelser i Vancouver og omegn. Kommer I, så det passer med hotellets ægte afternoon tea med sandwiches og kager, kan det ikke blive meget bedre. 

L’Hermitage Hotel har samtidig nogle faciliteter, mange andre byhoteller vil se misundeligt efter. Her er nemlig også en opvarmet udendørs pool og en stor og dejlig taghave med græsplæne og træer. I glemmer hurtigt, at I er midt inde i Vancouver.

Dampbad, fitness og cykler

På L’Hermitage Hotel er et stort fitnesscenter og dampbad, og vil I opleve Vancouver og Stanley Park på cykel - hvad vi klart kan anbefale - kan I låne cykler på hotellet. 

60 værelser og suiter i klassisk boutiquestil

De 60 værelser og suiter på L’Hermitage Hotel er indrettet i klassisk boutiquestil med al den moderne komfort, I kan forvente på et hotel i denne klasse inkl. Wi-Fi, 40” tv, Nespressomaskine og lækkert marmorbadeværelse.

Nyhavn Rejser anbefaler især Classique Boutique-værelse på 30 m2 og Boutique-værelse på 44 m2. Suiterne er endnu større, men nok lidt for klassiske, hvis man er vant til de rene skandinaviske linjer.

Morgenmad i Orangeriet

Ud over afternoon tea kan I også nyde en god morgenmad på L’Hermitage Hotel. Den serveres i hyggelige L’Orangerie. I hotellet ligger også Cafe Medina med morgenmad, frokost og weekend brunch. Endelig kan I få serveret både frokost og aftensmad på værelset.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.