XL Canada Alberta Banff Hotel Mount Royal Hot Tub Woman
Banff, Canada

Mount Royal

Hyggeligt hotel

Oplev Banff National Park i Canada med base på Mount Royal i hjertet af Banff. I har al den komfort, I har brug for efter en tur i den fantastiske natur lige fra restaurant over butik til jacuzzi med udsigt til bjergene.

Mount Royal er sammensat af 4 imponerende bygninger ned langs hovedstrøget i Banff med alle byens butikker og restauranter som nærmeste naboer. I ankommer i en lobby, hvor de varme jordfarver, tykke tæpper, ildsted og lækre lædersofaer sætter en stemning af historie og stil. 

Stemningen suppleres fine, gamle fotos og plakater fra Banff National Park i lobbyens museum.

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Tagterrasse med jacuzzier

Fra Mount Royal er smuk udsigt mod bjergene i Banff National Park. Smukkest måske fra tagterrassen, Cascade Lounge & Hot Tubs, hvor I kan nyde sceneriet fra en boblende jacuzzi eller fra loungen med drinks og snacks.

Der er bibliotek og også en butik, hvor I blandt andet kan få madpakker med til jeres ture i Banff National Park. Der er gratis parkering ved hotellet.

Tony roma’s restaurant

Mount Royal ligger som nævnt med alle byens restauranter tæt på. Er benene trætte efter vandreture i Banff National Park, behøver I dog slet ikke gå ud. I Mount Royal ligger Tony Roma’s Restaurant, der er eksperter i blandt andet spareribs og møre bøffer. 

Værelser på Mount Royal

Mount Royal har 135 værelser fordelt på tre kategorier, der alle er pænt indrettet og med god plads. Værelserne har enten to queen size senge eller en king size seng. Der er inkluderet Wi-Fi. 

  • Centennial Room 32 m2
  • Heritage Room, 19-27 m2
  • Junior suite med opholdstue, 39 m2

Nyhavn Rejser anbefaler værelser med udsigt. Værelser mod bagsiden vender ud mod plads med turistbusser, så vi anbefaler ikke værelser i de nederste etager her. 

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.