Xl Canada Vancouver Island Nimmo Bay Resort Couple Nature
British Columbia, Canada

Nimmo Bay Resort

Luksushytter på pæle

Nimmo Bay Resort er en lille, familiedrevet lodge, hvor varm atmosfære, god mad og smuk natur går hånd i hånd. I bor på pæle i fjorden omgivet af den tempererede regnskov med hvaler, hvide bjørne og vilde laks som nabo. I hjertet af Great Bear Rainforest.

Verdens førende

Lodgen ligger så isoleret, at al transport foregår med båd, vandflyver eller helikopter. Piloten flyver jer rutineret ud til de rigeste floder og de smukkeste vandreruter, som I kan udforske med eller uden fiskestang. Nimmo Bay Resort startede som lystfiskerlodge og betragtes stadig som en af verdens førende lodges inden for bl.a. heli fishing.

Men I kan foretage jer så meget mere end det. Fra dag til dag kan I aftale med lodgens personale, hvad I ønsker at opleve, og aktiviteterne tilpasses jeres ønsker.

Unikke eventyr hver dag

Udforsk fjorden med kajak eller paddle board, eller sejl ud i båd på udkig efter hvaler, spækhuggere, bjørne og søløver. Måske møder I ligefrem den sjældne, hvide Kermode Spirit Bear, der ikke findes andre steder i verden. 

Ingen kan forudsige, hvilke skabninger der krydser jeres vej, og alle ture er unikke. Af samme årsag anbefaler vi, at I har mindst tre overnatninger på Nimmo Bay Resort for at få den fulde oplevelse.

Small Canada Vancouver Island Nimmo Bay Resort Cabins Evening
Xl Canada Vancouver Island Nimmo Bay Resort Cabin Dinnertable
Small Canada Vancouver Island Nimmo Bay Resort Helicopter Hiking
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Endeløs forkælelse er inkuderet

Alle måltider er inkluderet i jeres ophold på Nimmo Bay Resort. Morgenmaden serveres i spisestuen, hvor nybagte godter og lækker kaffe byder jer velkommen sammen med hjemmelavet müsli, friskpressede juicer og hjemmelavede smoothies. Køkkenet pakker bugnende picnickurve med friskbagt brød og lokale delikatesser eller kraftulde supper, som nydes i det fri til lands eller vands alt afhængig af, hvor dagens ekspedition går hen.

Fællesskab omkring bålet

Om aftenen er der fællesspisning ved den åbne ild, flydende ude på det åbne vand – eller alternativt inden døre afhængigt af vejr og vind. Den raffinerede menu sammensættes efter sæson og lokale råvarer, og alt er inkluderet – også vin og alkohol.

Efter middagen udveksles der begejstrede historier om dagens oplevelser på kryds og tværs over lejrbålet. I bydes en drink og vikles i varme tæpper. Og sover som aldrig før, mætte af god mad, frisk luft og store indtryk.

På pæle i fjorden

Mens Nimmo Bay Lodges fælleshuse er opført på tømmerflåder, er lodgens hytter enten opført på pæle i vandet eller på flodbredden på land. I skal bo i en af de ni hytter på pæle. Her er indretning og komfort helt i top, og det samme er vildmarksstemningen. Naturmaterialer og kraftige tekstiler er dominerende, og naturen lukkes inden for gennem store vinduer.

Hytten er særdeles rummelig med to soveværelser, et opholdsrum og et badeværelse, og her er selvfølgelig både en veludstyret minibar samt mulighed for at tilberede kvalitetskaffe eller –te, så I kan nyde en kop koldt eller varmt på jeres terrasse.

Familiært og autentisk

Med blot ni hytter og en værtsfamilie, der selv bor på stedet, er atmosfæren på Nimmo Bay Resort vidunderligt uformel. Og med en beliggenhed i en afsides fjord nord for Vancouver Island midt i verdens største tempererede regnskov, er isolationen fuldkommen. Det bliver ikke meget mere afsondret og autentisk, end det er på Nimmo Bay Resort.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.