XL Canada Mother And Calf Orca Near Victoria, British Columbia.
ETA

Indrejsekrav til Canada

INDREJSETILLADELSE OG ØVRIGE KRAV FOR REJSER TIL CANADA

Visum til Canada

Alle danske statsborgere rejsende til, eller med transit i Canada skal ansøge om indrejsetilladelse i god tid inden indrejse til Canada.

De canadiske myndigheder kræver at nedenstående information skal være afgivet i god tid inden afrejse. Kravene er gældende for alle personer med indrejse til, eller transit i, Canada.

Foruden et pas der er gyldigt under hele rejsen, skal man også elektronisk søge om indrejsetilladelse (eTA) til Canada. Ansøgningen vil for de fleste være en formalitet. Det koster CAD 7 per person og tilladelsen er gyldig i 5 år - eller til passet udløber. Der skal også søges om indrejsetilladelse selvom man kun er i transit i Canada. Få mere information her.

I kan læse om - samt søge om eTA tilladelsen her.

Passet skal minimum være gyldigt til og med hjemrejsedato. Canadas ambassade kan kontaktes på tlf. 33483200. Læs mere om pas og visum til Canada - klik her.

Via USA eller i transit

Såfremt I rejser via USA (gælder også hvis I bare er i transit i en USA-lufthavn), skal passet være maskinlæsbart og I skal have søgt forhåndsgodkendelse i ESTA senest 72 timer før afrejse. Dette gøres her.

Vær opmærksom på at svartiden kan være op til 72 timer, hvorfor vi anbefaler at søge i så god tid som overhovedet muligt. Godkendelsen er gyldig for indrejser i 2 år, dog skal der søges om ny godkendelse ved udskiftning af passet. Børn skal have eget pas. Det koster 14 US $ pr. person at ansøge eller forny sin ESTA godkendelse. Betalingen foregår med kreditkort (p.t. kun MasterCard, VISA, American Express og Discover).

Ved afslag skal I kontakte Den Amerikanske Ambassade på tlf. 33 41 71 00.

Xl Canada Alberta Banff Gondola Sulphur Mountain Rocky Mountains

Secure Flight Passenger Data

De canadiske myndigheder forbeholder sig retten til at afvise rejsende, der ikke minimum 72 timer før afrejse har afgivet Secure Flight Passenger Data.

TSA har bedt luftfartsselskaberne om at tilvejebringe følgende tre informationer:

1. Navn som det fremgår af det pas, man vil anvende ved indrejse.

2. Fødselsdato, som denne fremgår af passet.

3. Køn, som det fremgår af passet.

Disse informationer skal være afgivet til luftfartsselskabet senest 72 timer inden afrejse. Registrering af informationen kan foretages på hvert luftfartsselskabs hjemmeside.

Måtte man ønske det, står Nyhavn Rejser til rådighed med hjælp til registrering af Secure Flight Passenger Data. Skal Nyhavn Rejser assistere kræver det, at vi har informationerne senest 7 dage inden afrejse. Send eventuelt en mail til [email protected] med alle nødvendige oplysninger inkl. rejsenummer.

Nyhavn Rejser tager intet ansvar for registrering, godkendelse og rigtigheden af informationerne, da dette er forhold mellem luftfartsselskabet og den rejsende.

OBS!

Vær desuden opmærksom på de generelle regler omkring passets gyldighed, væsker i håndbagagen mm. som står på din rejseplan og på tilsendte rejsetips til Canada. Nyhavn Rejser tager ikke ansvar for regelændringer.

XL Canada British Columbia Yoho National Park
XL Canada Flag Flying On Blue Sky
Xl Canada Detail Of A Totem Pole Located In Duncan, British Columbia. Wood Carving
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Canada

Tal med vores rejsekonsulenter om rejser til Canada. Ferie, som det kan og bør være, når I virkelig vil forkæle jer selv. På første klasse eller på et andet niveau, som I ønsker det. Hvilken rute skal I vælge? Hvilken bil? Hvilke oplevelser? Hvilke hoteller og lodges? Alt lægges fast ud fra jeres interesser, budget og tid til rådighed.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.