Xl Canada Ontario Niagara Falls Helicopter Waterfall
Oplevelse i Canada

9 minutter i himlen over Niagara Falls

Helikoptertur over et af verdens mest spektakulære vandfald

Oplev at flyve i helikopter over Niagara Falls på grænsen mellem Canada og USA. Under jer buldrer vandmasserene af sted fra Lake Eire mod Lake Ontario, og I ser sceneriet i en vinkel, de færreste oplever.

I sætter jer ind i helikopteren på landingspladsen på den canadiske side af Niagara Falls. I baggrunden trænger bulderet fra Niagara Falls tydeligt igennem - som baggrundsmusik i en film i snart er en del af.  

Xl Canada Ontario Niagara Falls Helicopter Trip Rainbow
Xl Canada Ontario Niagara Falls Helicopter Trip Passenger
Xl Canada Ontario Niagara Falls Helicopter Waterfall Boat

Det skal I opleve

Klar til start ved Niagara Falls

I spænder sikkerhedsbæltet. Hører rotoren starte. Og et øjeblik efter letter I. De næste 9 minutter får I en naturoplevelse af de helt store. At det så samtidig er vildt intenst og sjov at flyve i helikopter, gør ikke oplevelsen mindre. 

2.800.000 Liter vand sekundet

Fra luften fornemmer I, hvordan Goat Island, Bird Island, Robinson Island og de andre øer i floden deler vandene mellem de tre vandfald, der udgør Niagara Falls. Og så kommer faldet ned i dybet. 51 m. Og op til 2.800.000 liter vand sekundet. 

Nede i dybet kæmper en båd sig måske tæt på de styrtende vandmasser. Menneskene om bord virker uendeligt små her mellem naturens enorme kræfter. Endnu en oplevelse, der bør prøves!

Niagara Falls set fra helikopter

Fra en helikopter kan I tydeligt se, hvordan vandet kommer glidende ad Niagara River. Lidt væk virker det næsten lige så udramatisk som Gudenåen. Men så begynder hvirvler og hvidt skum langsomt at dukke op i overfladen, Whirlpool Rapids.

Horseshoe Falls, American Falls og Bridal Veil Falls

Efter at have buldret ned ad Horseshoe Falls, American Falls og Bridal Veil Falls fortsætter Niagara River videre hen under den smukke bro Rainbow Bridge, der strækker sig ud over floden. Prøver den mon at trække landmasserne sammen eller at holde afstand? Uanset hvad, er det et formidabelt syn. 

I vender tilbage til start. Rotoren stopper. I træder ud og får et certifikat med hjem. Lige dér er det svært at forstå, at I kun har været væk 9 minutter.

Small Canada Niagara Hornblower Boat
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.