XL Canada Guilty Pleasures Wine
Oplevelse i Canada

Gourmettur i Vancouver

Lær Vancouver at kende

Gastronomisk byvandring

En eftermiddag i selskab med nogle af Vancouvers mest farverige smagsoplevelser. Glæd jer til spændende lokale drikkevarer, variationer af canadisk laks og byens bedste macarons, mens I udforsker byens hyggeligste kvarterer.

Udforsk Vancouver med alle sanser

Vancouver er om noget en gastronomisk smeltedigel, og det vil I opleve med alle sanser på denne halvdagstur, hvor I spiser jer gennem de hyggeligste kvarterer I den canadiske storby i selskab med en lokalendt guide, der fortæller om lokalliv og madkultur undervejs. Gourmetturen er en formidabel måde at lære Vancouver at kende på, samtidig med at I oplever gastronomisk forkælelse i top.

Det begynder i Asien

Vancouver har Canadas største kinesiske befolkning, og det asiatiske køkken er en integreret del af den lokale madkultur. Det er derfor helt naturligt, at dagens første stop er Restaurant Kirin, der ligger i Vancouver Downtown tæt på den fashionable Robson Street. Den traditionsrige kinesiske restaurant er kendt i hele byen for sine delikate dimsum og velsmagende sake.

Xl Canada Vancouver Chinese Dumpling Dim Sum Guilty Shutterstock
XL Canada Guilty Pleasures Macarones
XL Canada Guilty Pleasures Foodie

Lokale delikatesser

Fra Kirin fortsætter I til den lokale gourmetkøbmand. Her venter der jer en række forskellige canapéer i form af præmierede oste, røget laksepaté og delikate chokolader, som I nyder under ledsagelse af lokalproducerede vine fra British Columbia.

Kendiskokkens laksesashimi

Jean-George er en af de største stjernekokke på Vancouvers madscene. Hans restaurant, Market, ligger på det mondæne Shangri-La Hotel en kort gåtur væk. Her skal I prøve laksesashimi og Jean-Georges fænomenale ingefær/lime-margarita.

Tid til dessert

Turen rundes af med to søde stop. Det første på Vancouvers prisbelønnede konditori Thierry Chocolaterie, hvor I kan prøve desserter og kager – heriblandt Vancouvers hvis ikke Canadas bedste macarons – og endelig på Bella Gelateria, hvor I skal smage Nordamerikas officielt bedste gelato-is. Velbekomme.

Kim Karlson

Rejserådgiver

Kim Carlsson

Kim Karlson

Kim er én af vores dygtige eksperter på rejser til USA, Japan, Canada og skirejser til Schweiz. Kim har stor viden om rejser til alle hjørner af sine ekspertområder og vægter rejsens balance højt. Ifølge Kim skal den perfekte rejse helst være en god blanding af både oplevelser og afslapning.

Når Kim selv rejser, foretrækker han ture i bjergene eller rejser til millionbyer. Han elsker at gå på opdagelse i de forskellige destinationers mangfoldighed, hvor der altid er noget nyt at opleve.

Kim gør altid sit yderste for at opfylde alle jeres ønsker og krav, når han planlægger en rejse. På den måde indfries forventninger altid – når de altså ikke overstiges. Det gør han bl.a. ved at være engageret, imødekommende og lyttende. Kontakt Kim og hør meget mere om hans egne rejseerfaringer, og hvordan han kan hjælpe jer med at planlægge drømmerejsen.

Destination:‌‌ Canada,‌ USA,‌ Japan,‌ Europa,‌ Schweiz,‌ Nordamerika,‌ Hawaii,‌ Portugal

Rejseformer:‌‌ Skiferie,‌ Kultur og eventyr,‌ Natur og safari,‌ Togrejser

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.