• Tag med på gourmettur i Vancouver
 • Smag på lokale delikatesser under gourmetturen i Vancouver
 • Dim sum
 • Gourmettur i Vancouver

Gourmettur i Vancouver

Lær Vancouver at kende på gastronomisk byvandring

Gourmettur i Vancouver
Læs mere

En eftermiddag i selskab med nogle af Vancouvers mest farverige smagsoplevelser. Glæd jer til spændende lokale drikkevarer, variationer af canadisk laks og byens bedste macarons, mens I udforsker byens hyggeligste kvarterer.

Vancouvers farverige smagsoplevelserUdforsk Vancouver med alle sanser

Vancouver er om noget en gastronomisk smeltedigel, og det vil I opleve med alle sanser på denne halvdagstur, hvor I spiser jer gennem de hyggeligste kvarterer I den canadiske storby i selskab med en lokalendt guide, der fortæller om lokalliv og madkultur undervejs. Gourmetturen er en formidabel måde at lære Vancouver at kende på, samtidig med at I oplever gastronomisk forkælelse i top.

DimsumDet begynder i Asien

Vancouver har Canadas største kinesiske befolkning, og det asiatiske køkken er en integreret del af den lokale madkultur. Det er derfor helt naturligt, at dagens første stop er Restaurant Kirin, der ligger i Vancouver Downtown tæt på den fashionable Robson Street. Den traditionsrige kinesiske restaurant er kendt i hele byen for sine delikate dimsum og velsmagende sake.

Spændende lokale drikkevarer på gourmetturen i VancouverLokale delikatesser

Fra Kirin fortsætter I til den lokale gourmetkøbmand. Her venter der jer en række forskellige canapéer i form af præmierede oste, røget laksepaté og delikate chokolader, som I nyder under ledsagelse af lokalproducerede vine fra British Columbia.

Kendiskokkens laksesashimi

Jean-George er en af de største stjernekokke på Vancouvers madscene. Hans restaurant, Market, ligger på det mondæne Shangri-La Hotel en kort gåtur væk. Her skal I prøve laksesashimi og Jean-Georges fænomenale ingefær/lime-margarita.

Smag på Vancouvers bedste macarons under gourmetturenTid til dessert

Turen rundes af med to søde stop. Det første på Vancouvers prisbelønnede konditori Thierry Chocolaterie, hvor I kan prøve desserter og kager – heriblandt Vancouvers hvis ikke Canadas bedste macarons – og endelig på Bella Gelateria, hvor I skal smage Nordamerikas officielt bedste gelato-is. Velbekomme.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.