• Cykeltur i Vancouver, Canada
 • Totempæle i Stanley Park i Vancouver, Canada
 • Oplev betagende udsigt over Vancouver på en cykeltur i Stanley Park.

Guidet cykeltur i Stanley Park

Oplev regnskov, totempæle og strandliv midt i det moderne Vancouver

Totempæle i Stanley Park i Vancouver, Canada
Læs mere
Stanley Park er en af verdens største og smukkeste parker. Oplev betagende udsigter over Vancouver, imponerende totempæle og gigantiske cedertræer på cykeltur i roligt tempo.
 

Privat cykeltur i Vancouver.Vildmark og civilisation

Den enorme Stanley Park er lige så stor som Vancouver Downtown og de omkringliggende kvarterer og er en forunderlig kombination af vildmark og civilisation med Vancouvers moderne skyline som allestedsnærværende bagtæppe for skovdækket. På denne halvdagstur cykler I 9-10 km i roligt tempo sammen med en lokalkendt guide, der viser vig til parkens smukkeste steder.

Cykeltur i Stanley Park, VancouverVancouver kæmpe åndehul

Det oprindelige Vancouver og Stanley Park udgør tilsammen en halvø, som resten af Vancouver er vokset rundt om. Stanley Park ligger som et grønt åndehul midt i Vancouver omgivet af vand og bystrande til tre sider. Fra vandkanten har I en uforlignelig udsigt over North Shore, Lion’s Gate Bridge og English Bay, og inde mellem træerne venter der en helt anden verden.

Cykeltur gennem Vancouver smukke natur, CanadaBævere og gigantiske cedertræer

Den tempererede regnskov er vild og utæmmet. Enorme, røde cedertræer, Douglas-fyr, hemlock-træer, sitka-graner og et væld af andre oprindelige nordamerikanske træsorter lukker sig sammen om jer og åbner op igen for at give plads til grønne enge og snoede cykelstier. I krattet gemmer sig store kolonier af vaskebjørne, bævere, kaniner, gråegern og utallige vandfuglearter.

Totempæle i Stanley Park i Vancouver, CanadaOprindeligt indianerland

Området har været beboet af kystindianere siden den sidste indvandring fra Sibirien. Og de canadiske stammer lever stærkt og traditionsrigt videre den dag i dag.

Et synligt eksempel er den imponerende samling af autentiske totempæle, som I også skal se i Stanley Park. De kulørte totempæle repræsenterer områdets forskellige stammer og er samlet sammen og rejst gennem årtier, den nyeste så sent som i 2009. 

Cykeltur i Vancouver, CanadaUdsigt til skyline og åbent hav

Fra skoven kører I ud til udsigtspunkterne ved vandet. Herfra kan I se den ikoniske Lion’s Gate Bridge og vandflyverne, der i store buer flyver rundt om Stanley Park på vej ud med post til de små øer i Desolate Sound. Den langstrakte skyline står med sine grønlige vinduespartier som et futuristisk sidestykke til parkens grønne vildnis, og I cykler videre på grænsen mellem de to til Stanley Parks fine småstrande, indtil turen når vejs ende.

 
David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.