XL Canada Lake Louise With Glacier

Canada fra Vancouver til vild natur

Canada fra Vancouver til vild natur

15 dage fra 40.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Intenst natureventyr i Canadian Rockies med Whistler, Banff og Jasper

Denne rejse til Canada er til jer, der vil opleve de mest spektakulære naturscenerier i Canadian Rockies, og som trods et komprimeret program stadig vil have god tid til at udforske naturen og nyde fred og idyl langt væk fra den pulserende hverdag.

På to ugers kør selv-ferie oplever I de absolutte højdepunkter fra snedækkede bjergtinder over store gletsjere til turkise søer, der er så smukke, at man ikke tror det muligt. Ruten er lagt og hotellerne udvalgt, så I får sjælen med og slapper af, mens I suger til jer af indtryk. 

Glæd jer til

 • Vidunderlige Vancouver med cykeltur og fjordsejlads
 • Spa og lodgestemning langt fra alfarvej
 • Vandfald og dyreliv i Wells Gray Provincial Park
 • Bjørnesafari i Grizzly Bear Valley og vildtsafari i Jasper
 • Bæltekøretøj på Athabasca-gletsjeren

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Vancouver 3 nætter på Vancouver 3 Højdepunkter Udforsk Stanley Park på cykel og sejltur til Granite Falls Udforsk Stanley Park på cykel og sejltur til Granite Falls
Whistler 2 nætter på Whistler 2 Højdepunkter Glæd jer til et hav af aktiviteter fra kanoture og rafting til ziplines og verdens længste frithængende kabelbane. Glæd jer til et hav af aktiviteter fra kanoture og rafting til ziplines og verdens længste frithængende kabelbane.
Gold Bridge 2 nætter på Gold Bridge 2 Højdepunkter Oplev den oversvømmede guldgraver by, Minto City og slap af med spabehandlinger. Oplev den oversvømmede guldgraver by, Minto City og slap af med spabehandlinger.
Clearwater 2 nætter på Clearwater 2 Højdepunkter Området er fyldt med brusende vandfald og fantastisk dyreliv. Området er fyldt med brusende vandfald og fantastisk dyreliv.
Jasper 2 nætter på Jasper 2 Højdepunkter Bjørnesafari og enestående natur i Jasper National Park. Bjørnesafari og enestående natur i Jasper National Park.
Banff 2 nætter på Banff 2 Højdepunkter Betagende landskaber og smukke Lake Louise. Betagende landskaber og smukke Lake Louise.
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Toppen af Canadian Rockies med Whistler, Banff og Jasper

Glæd jer til at komme ud i noget af den mest enestående natur, Canada kan byde på i Whistler og nationalparkerne Banff og Jasper i Alberta med blandt andet Icefields Parkway. 

I skuer ud over de turkise søer og vandrer langs dem. Flyver i svævebaner til toppen af nogle af de mest spektakulære bjerge. Kører i bæltekøretøj på en kæmpe gletsjer. Og kan udforske de store vandfald i Wells Gray Provincial Park oppefra, nedefra og bagfra.

Tæt på Canadas vilde dyreliv

På vejen bliver der rig mulighed for at komme tæt på Canadas vilde dyreliv. I skal på bjørnesafari i Grizzly Bear Valley og på halvdagstur med guide ud i Jasper Nationalpark. Og jo mere I selv går og kører ud i naturen, jo større chancer har I for at opleve dyrelivet. 

Måske besøger bjørnene en af jeres lodges, uden at I skal være bekymrede af den grund. Det er et på alle måder vildt syn.

Xl Banff Nationalpark Canada Bow River
Det skal I opleve

Dagsprogram

Small Canada British Columbia Vancouver Stanley Park

I rejser til Canada, hvor I lander i Vancouver i British Columbia samme dag lokal tid. Vancouver er en fantastisk by fyldt med etnisk mangfoldighed og grønne parker, og Vancouver er samtidig omgivet af formidabel natur. 

I venter med at hente bilen og tager i stedet en taxa fra lufthavnen til hotellet, for de næste dage skal I bare nyde Vancouver. Herefter har I resten af dagen til at udforske byen. 

Xl Canada Vancouver Coast Coal Harbour Hotel Lobby Check In

Coast Coal Harbour Hotel 3*, Vancouver

I Vancouver skal I bo tre nætter på Coast Coal Harbour Hotel, der ligger i gåafstand til havnefronten. Coast Coal Harbour Hotel har lyse og rummelige værelser, og her er en lille udendørs opvarmet pool! Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker 4* eller 5* komfort. Alt kan skræddersys til jeres ønsker.

Dagen er sat af til at udforske Vancouvers mangfoldighed. Dels på egen hånd, dels med guide i tre timer. 

Nyd byens puls, spis på nogle af de mange lækre restauranter, gå en tur i trendy Yaletown og shop i det store udvalg af butikker omkring Robson Street. Nordamerikas næststørste Chinatown og den gamle bydel Gastown er også besøg værd.

Og før I føler jer presset på tiden af alle vores forslag: Der er mere tid i morgen!

Xl Canada British Cloumbi Vancouver Gastown Steamclock
Xl Canada Vancouver On The Way To Stanley Park On Bike
XL Canada British Columbia Vancouver Totem's Poles In Stanley Park

Cykeltur i Stanley Park

Vi inkluderer en hyggelig cykeltur med guide i den store Stanley Park, der ligger ud til vandet i Vancouver. 

Stanley Park er meget mere end bare en park. Det er i nogle områder et grønt vildnis, hvor I cykler gennem tempereret regnskov, mens I andre steder nyder de smukke udsigter mod downtown, kysten, The Lion’s Gate Bridge og English Bay, efterhånden som I kommer rundt. 

Tempoet er stille og roligt tempo ad de flade stier, så I rigtigt kan fornemme parkens liv som det grønne åndehul, den er for beboerne i Vancouver. Glæd jer også til at høre om kystens oprindelige first nation-folk og til at se deres totempæle.

I har formiddagen til at se mere af Vancouver. 

Ved frokosttid anbefaler vi, at I bevæger jer mod Granville Island, der er kendt for sit kæmpe, farverige marked Granville Island Public Market. Det er en god oplevelse, og I kan få en dejlig frokost her. Der er dog endnu en god grund til at tage denne vej. Kl. 15 afgår nemlig en speedbåd herfra med jer om bord.

XL Canada Vancouver Granville Island Market Tour Shop

Sejltur til Granite Falls

sejler på opdagelse i de rå fjorde, der skærer sig ind i landet bag Vancouver. Nyd synet af den moderne skyline, før det går videre mod spektakulære klipper og vandfald. Er I heldige, ser I ørne, sæler og måske endda bjørne.

Small Canada British Columbia Vancouver Lighthouse Boat

Nu går turen op i bjergene. Helt præcist til Whistler, der om vinteren er et af verdens mest fascinerende skiområder. De alpine konkurrencer under OL i 2010 blev afholdt her. I vil opleve, at Whistler er mindst lige så fascinerende om sommeren! 

Sea to Sky Highway til Whistler

I afhenter jeres bil og starter en ualmindelig smuk tur ad Sea to Sky Highway. Mange sideveje fører ud i landskabet, og dyrelivet byder bl.a. på elge, hjorte og bjørne. 

Giv jer tid til et par stop undervejs. Vi kan anbefale at se nærmere på imponerende Shannon Falls. Hold også øje med bjergklatrerne på den lodrette klippe Stawamus Chief Rock. 

Xl Canada British Columbia Squamish Stawamus Chief Rock
Xl Canada British Columbia Whistler River Of Golden Dreams
XL Canda Whistler Nita Lake Lodge Cure Patio

Nita Lake Lodge 4*, Whistler

I skal bo to nætter på en skøn lodge, der ligger på bredden af Nita Lake. Heraf navnet Nita Lake Lodge. Nogle gange er det nemt. På Nita Lake Lodge er I midt i Whistler-dalens smukkeste natur, og der er gratis shuttlebus til byen. 

Sig endelig til, hvis I gerne vil blive her lidt længere, så I har ekstra tid til cykelture, vandreture, kanoture, rideture og meget mere inkl. fire championship golfbaner.

Whistler ligger mellem Whistler Mountains og Blackcomb Mountains. Her er et hav af aktiviteter fra ziplines til stille gåture, hvis I er mere til at have begge ben på jorden. 

Her er 5 søer og floder med mere eller mindre brus, hvis I vil rafte eller sejle i kano. Og byen byder både på restauranter og cafeer, hvis I nænner at forlade naturen og lodgen. 

Xl Canada British Columbia Whistler Green Lake

Peak2Peak Gondola i Whistler

Vi inkluderer en tur i svævebanen Peak2Peak Gondola, der går op til en udsigtsplatform i Blackcomb Mountains. I nyder stille og roligt det længste svæv i verden på lige over 3 km og også det højeste svæv på 436 m. På vej op og ikke mindst oppe på toppen bliver I belønnet med guddommelige udsigter.

XL Canada Whistler Peak To Peak People

Xl Canada British Columbia Lillooet Fraser River Old Goldmine Town

Nu går jeres rejse til Canada videre mod nye oplevelser og nye naturscenerier i særklasse. I kører fra Whistler ad Duffey Lake Road, hvorfra der er enestående udsigt til Joffre Glacier. 

Senere kører I gennem Lillooet ved Fraser River, hvorfra den asfalterede vej skifter til en god grusvej, som I kører ad i 2 timer. Lillooet var et af centrene for guldfeberen i midten af 1800-tallet. Nyd udsigten til bjerge og kløfter og til den turkisblå Carpenter Lake. 

Det store vandreservoir skjuler en oversvømmet guldgraverby, Minto City. Der er ikke bare natur her, men også spændende historie. 

Xl Canada British Columbia Tyax Lodge And Heliskiing Exterior

Tyax Lodge & Heliskiing 3+*, Tyaughton Lake

I skal bo 2 nætter på skønne Tyax Lodge & Heliskiing, der ligger ud til Tyaughton Lake. Søen kaldes også Tyax Lake, så deraf navnet. 

Tyax Lodge and Heliskiing er en virkelig lækker bjælkelodge med al den stemning, der hører sig til. Her gælder det om at komme ud i den smukke natur. Men også om at komme hjem til velfortjente spabehandlinger og masser af hygge.

Tyax Lodge & Heliskiing ligger i et naturmæssigt smørhul med mulighed for et hav af aktiviteter fra de helt fredelige til dem, der får adrenalinen til at pumpe lidt, som ATV safari ad de gamle guldgraverspor. 

Xl Canada British Columbia Tyax Lodge And Heliskiing Hiking

I kan sejle i kano på søen, vandre ad skønne ruter, køre på mountainbike, flyve med vandflyver, ride og meget mere. Af de mere fredfyldte aktiviteter er fluefiskeri, at søge efter guld og bare at sidde i en magelig stol og nyde sceneriet. I har jo ferie.

Mange aktiviteter er gratis. Andre koster ekstra. Tal med jeres rejserådgiver eller hotellet, når I er der.

Xl Canada British Columbia Tyax Lodge And Heliskiing Outdoor Pool

Xl Canada British Columbia Trans Canada Highway Thompson River

I har en pæn køretur foran jer denne dag, men vejene er gode. Først kører I 2 timer tilbage ad grusvejen til Lillooet kendt som The Gold Rush Trail. Nu består guldet, der graves op på disse kanter, af ginseng-rødder. 

Senere kører I mod guldgraverbyen Cache Crek ad Logan Lake Route, før I ankommer til jeres hotel i Clearwater på kanten af Rocky Mountains og Wells Gray Provincial Park. 

Det lyder måske som kørsel, kørsel og mere kørsel, men I er i guddommelig natur og har god tid til stop undervejs. 

XL Canada Alpine Meadows Resort Clearwater Restaurant Patio

Alpine Meadown Resort 3+*

I skal bo 2 nætter på Alpine Meadows Resort, der er en smuk bjælkelodge på bredden af Hallamore Lake. Søen og de lokale skovklædte bakkedrag er indbegrebet af British Columbia. Nyd at være omfavnet af natur med over 100 km til den nærmeste by. Bliv ikke overrasket, hvis I spotter bjørne i nærheden af lodgen.

Denne dag på jeres rejse til Canada står blandt andet i de buldrende vandfalds tegn. Området har 39 navngivne vandfald plus alt det løse, og I er kun 1 times kørsel fra Wells Gray Provincial Park, der huser de mest spektakulære af dem. 

I er I gammelt vulkansk område, der er formet af gletsjere og floder. Et område skabt til vandreture med et godt øje til både vandfald og dyreliv, der blandt andet tæller elge og bjørne.

Xl Canada British Columbia Wells Gray Provincial Park Moul Fall Waterfall

Helmchen Falls, Dawson Falls og mange flere

Områdets nok mest berømte vandfald er Helmcken Falls, hvor vandet falder 141 meter ned i kløften. Det ligger meget tæt på vejen, så I kommer hurtigt og nemt dertil. Udkigsplatformen hænger ud over klippen med flot udsigt til Murtle River, der leverer vandet.

Dawson Falls får også vand fra Murtle River. Her falder det 90 meter i en bred kaskade. I kommer til det ad en kort gåtur fra Clearwater Valley Road. Stien fører jer op mod toppen af vandfaldene, så I kan se det i flere vinkler. 

Hvis I vil opleve at komme om bag et vandfald, er det Moul Falls, I skal gå efter. Det tager en time gennem skoven. Udsigtsplatformen er øverst, mens I kan komme bag vandfaldet nede i dybet. 

Overvej også Sylvia og Goodwin Falls, der ligger 4 km ad skovstierne fra vejen. Her spreder vandet sig ud i et bredt og spektakulært fald. Og der er mange flere, så I kan se på vandfald i dagevis, hvis I vil.

XL Canada Alberta Mount Robson In The Canadian Rocky Mountains, Near Jasper National Park

Nu går jeres Canada-rejse for alvor mod de spektakulære bjerge i Rocky Mountains og de turkise søer, som Canada er så berømt for. I kører ad den smukke Yellowhead Highway med de vildeste udsigter til rå kløfter og vandfald. 

Den første strækning nordpå går langs Thompson River. Ude i horisonten toner 3.954 meter høje Mount Robson sig op for at vokse sig større og større, mens I nærmer jer.

Small Canada Blue River Safari Safari Grizzly Bear Valley People Viewing Bears
XL Canada Boats At Maligne Lake At Jasper National Park, Alberta
XL Canada Jasper Forest Park Hotel Outside Restaurant

Bjørnesafari fra Blue River

Undervejs stopper I ved byen Blue River halvvejs mellem Clearwater og Mount Robson. Her skal I på en times sejltur gennem Grizzly Bear Valley, hvor I kommer tæt på bjørnene i deres rette element.

Mount Robson National Park

Efter byen Valemount kører I ind i Mount Robson National Park og samtidig ind mellem gigantiske bjerge, som også omfatter 3.425 meter høje Resplendent Mountain, hvis østside rejser sig nærmest lodret mod himlen. Ved Yellowhead-passet forlader I British Columbia for at køre ind i Alberta og Jasper National Park mod byen Jasper.

Forest Park Hotel 3*, Jasper

I skal bo 2 nætter på Forest Park Hotel, der er et af de bedste hoteller i Jasper. Her er så også kun ganske få, men alligevel. Det er et komfortabelt hotel med en pool, hvis I trænger til en dukkert efter gåturene.

Xl Canada Jasper Nationalpark Mountain Goat

Byen Jasper ligger smukt inde i nationalparken med udsigt til bjergene, hvoraf flere har snedækkede toppe året rundt. De største oplevelser i Jasper National Park får I, når I er i nærkontakt med naturen f.eks. på vandreture. 

Vilde dyr og smuk natur i Jasper 

I skal på en halvdagstur med guide ud i Jasper Nationalpark for at opleve naturen. Det rige dyreliv i Jasper National Park tæller bl.a. bighornfår, bjerggeder, sorte bjørne, grizzlybjørne og hjorte. I er i vild natur, så man kan aldrig vide på forhånd, hvad I ser, men det er en del af spændingen. 

Resten af dagen kan I slappe af på hotellet eller gå på opdagelse på egen hånd ad gode stier.

Jeres rejse til Canada går nu mod nye naturscenerier i Banff National Park. I siger derfor farvel til Jasper.

Imponerende Icefields Parkway

Dagens køretur går ad Icefields Parkway, der nok er en af de smukkeste i hele Nordamerika. Icefields Parkway byder på betagende landskaber med gigantiske gletsjere, smukke søer, rivende floder og store vandfald.

XL Canada Columbia Icefield Athabasca Glacier, Jasper National Park Truck
XL Canada Columbia Icefield Athabasca Glacier, Jasper National Park
XL Canada Canadian Rocky Beautiful Lake Crop

Køretur på Athabasca-gletsjeren

I får mulighed for at komme helt tæt på den vilde gletsjernatur, når I undervejs skal på udflugt med bæltekøretøj på den store Athabasca-gletsjer. Husk varmt tøj!

Magiske bjergsøer

Denne del af the Canadian Rockies er om noget kendt for sine smukke bjergsøer. Inden I når frem til den mest berømte af dem alle, Lake Louise, kan I gøre holdt ved Lake Peyto og nyde søens nærmest unaturligt turkisgrønne farve. Farven skyldes udledninger af fint klippestøv fra gletsjernes smeltevand. 

Lake Peyto ligger i 1.860 meters højde, og I ser den bedst fra Bow Summit, der er det højeste punkt på Icefields Parkway. Ved Johnston Canyon kan I gå en tur til flotte vandfald.

Xl Banff Canada Moose Hotel & Suites Pool Rocky Mountains View

Moose Hotel & Suites 4*, Banff

I skal bo to nætter på Moose Hotel & Suites, der ligger i hjertet af byen Banff med spektakulær udsigt til Rocky Mountains. Også her er udendørs pool – opvarmet, selvfølgelig!

XL Canada Lake Louise With Glacier

Mulighederne er mange denne dag. I kan gå tur ved Lake Louise, der er og bliver den ukronede dronning i the Canadian Rockies – men netop derfor også pænt besøgt. 

I givet fald er en god tur at gå til Lake Agnes Tea House. Stierne starter ved den offentlige parkeringsplads ved søen og går gennem skoven med gran og fyr for så at lede jer op i de åbne områder med skønne udsigter ned mod Lake Louise og senere Mirror Lake samt vandfaldet fra Lake Agnes, før I velfortjent kan nyde en kop te i det gamle tehus.

Xl Canada Alberta Banff Gondola Sulphur Mountain Rocky Mountains

Til toppen af Sulphur Mountain

Vi inkluderer en tur med kabelbanen Banff Gondola. Den går fra Banff op mod toppen af Sulphur Mountain, der rejser sig 2.451 meter over havets overflade. Fra udsigtsplatformen kan I gå videre mod toppen af bjerget. Hold udkig efter ørne og dyr.

Xl Canada British Columbia Vancouver Totem Pole Stanley Park

I har oplevet noget af den mest spektakulære natur, Canada kan byde på. Nu er det tid at vende hjem for at fortælle om det. I kører til Calgary, hvor I afleverer bilen i lufthavnen. I lander i Danmark dag 15.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Store oplevelser i vidunderlige Vancouver

Jeres ferie i Canada starter i Vancouver i British Columbia, en af Nordamerikas smukkeste, dejligste og mest mangfoldige byer. I skal på en afslappet cykeltur i Stanley Park og sejler med speedbåd ind i de rå fjorde til Granite Falls. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Skønne lodges langt ude i den store natur

Vi har håndplukket hoteller og fredfyldte bjælkelodges med mindst to overnatninger hvert sted, så I virkelig kan slappe af og nyde idyllen f.eks. lige ud til smukke skovsøer. Steder, der er vidunderlige at vende hjem til efter dagens natureventyr. Måske til en dyp i en opvarmet pool? Eller et besøg i en spa?

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Vancouver / Calgary-København
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætterpå Coast Coal Harbour Hotel 3*, Vancouver. Superior Room
 • Oplevelse: Guidet cykeltur i Stanley Park
 • Oplevelse: Med speedbåd i Vancouvers rå fjorde
 • Billeje i 11 døgn, SUV, inkl. forsikringer (kasko og ansvarsforsikring), en ekstra chaffør, lokale skatter og GPS, fra Vancouver centrum til Galgary lufthavn
 • 2 nætter på Nita Lake Lodge 4*, Whistler. Studio Lake View
 • Oplevelse: Med kabelbane mellem Whistlers bjergtinder
 • 2 nætter på Tyax Wilderness Lodge, Gold Bridge, Lake View Room
 • 2 nætter på Alpine Meadows Resort 3+*, Clearwater. One Bedroom Alpine Chalet, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Bjørnesafari i Grizzly Bear Valley
 • 2 nætter på Forest Park Hotel 3*, Jasper. Outside Balcony Room
 • Oplevelse: Vilde dyr og smuk natur i Jasper Nationalpark
 • Oplevelse: Issafari på Athabasca Glacier
 • 2 nætter på Moose Hotel & Suites 4*, Banff. Superior Hotel Room
 • Oplevelse: Med kabelbane til Banffs bjergtinder
 • Personlig rejsemappe med kort og guidebog
Pris per person ved 2 voksne
Canada fra Vancouver til vild natur
RejseperiodeDobbeltEnkelt
13.06.24 ‑ 11.09.2445.000‑49.00070.000‑77.000
12.09.24 ‑ 22.09.2439.000‑41.00065.000‑67.000
24.05.25 ‑ 14.06.2541.000‑48.00067.000‑75.000
15.06.25 ‑ 11.09.2548.000‑51.00075.000‑81.000
12.09.25 ‑ 22.09.2541.000‑43.00069.000‑71.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Benzin, entré til alle nationalparker, måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada

Bemærk

 • Mulighed for tilslutningsfly fra Aalborg/Billund
 • Morgenmad kan inkluderes på alle hoteller
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Canada

Skræddersyet rejse til Canada

I flyver ud til Vancouver og hjem fra Calgary. Det giver ikke bare en virkelig smuk rute, men også en effektiv rute, så I ikke skal bruge tid på at køre bilen tilbage til start. 

I kan frit vælge at forlænge rejsen med flere oplevelser i Canada eller flere overnatninger nogle af stederne. Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys til jeres ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.