Small Canada Niagara Hornblower Boat
Oplevelse i Canada

Niagara Falls Adventure Pass

Tre oplevelser i én billet

Få det optimale ud af jeres besøg ved Niagara Falls med et Niagara Falls Adventure Pass. Billetten inkluderer Journey To The Falls, White Water Walk, Niagara's Fury samt to dages sightseeingbus med WEGO.

Niagara Falls helt tæt på

Med et Niagara Falls Adventure Pass bestemmer I selv tempoet på turen til de imponerende vandfald. Adventure Pass giver adgang til de fire nævnte oplevelser, hvor Journey To The Falls får jer helt tæt på det ene af de to store vandfald, Horseshoe Falls. White Water Walk er en træbro, som er anlagt langs floden, stort set under Rainbow Bridge. Niagara's Fury er en 4D oplevelse om vandfaldenes historie.

Se direkte under faldene

Journey Behind the Falls er en tur i elevator 45 meter ned. Herfra går I gennem klippetunneller og kommer ud på observationsplatformen, hvor I kan se direkte ind under vandfaldene fra siden og opleve, hvor overvældende de næsten 3.000 kubikmeter vand i 65 km/t frit fald er. En af fordelene ved dette Adventure Pass er, at I går uden om billetkøen ved indgangen og direkte til tunellerne.

Interaktiv totaloplevelse

Niagara's Fury 4D Theatre er en interaktiv tur, hvor I på en platform bliver ført gennem Niagara Entertainment Centre for at genskabe oplevelsen af at rejse gennem faldene og opleve alle aspekter af Niagara, komplet med bevægelse, temperaturfald og sprøjtende vand. 

Xl Niagara Falls Canada City Waterfalls
Xl Canada Niagara Journey Behind The Falls
Xl Canada Niagara White Water Rapids Walk

Whirlpool Rapids med fire meter høje bølger

White Water Walk er en tur ad gangbro langs Great Gorge – den slugt, som Niagara har gravet ud af landskabet med sine kraftfulde vandmasser.

I tager 70 meter ned med elevator og går gennem en 73 meter lang klippetunnel, før I kommer til gangbroen. Herfra går I til Whirlpool Rapids, hvor I kan se de op til fire meter høje bølger som de heftige strømme skaber.

Masser af fordele

Jeres Niagara Falls Adventure Pass inkluderer også to dages WEGO hop on/hop off busbillet og rabatkuponer til adskillige restuaranter og butikker i området. Billetten gør det også muligt for jer at springe køen til attraktionerne over – enten ved at reservere entré på et specifikt tidspunkt eller via fast lane-indgangen.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Xl Niagara Falls Canada City Waterfalls

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.