Small Canada Niagara Hornblower Boat
Oplevelse i Canada

Niagara Falls Adventure Pass

Alle oplevelser på én billet

Få det optimale ud af jeres besøg ved Niagra Falls med et Niagra Falls Adventure Pass. Billetten inkluderer bl.a. bådtur under vandfaldene, fri kørsel med sightseeingbussen, masser af rabatter og direkte adgang til fast lane-indgangene.

Niagara fra alle vinkler

Med et Niagara Falls Adventure Pass bestemmer I selv tempoet på turen til de imponerende vandfald. Adventure Pass giver adgang til selve vandfaldet samt fire ture, der giver den fulde oplevelse af et af verdens største vandfald. Med Adventure Pass for I også forudbooket adgang til oplevelserne og kan gå direkte ind gennem fast lane. 

Se direkte under faldene

Journey Behind the Falls er en tur i elevator 45 meter ned. Herfra går I gennem klippetunneller og kommer ud på observationsplatformen, hvor I kan se direkte ind under vandfaldene fra siden og opleve, hvor overvældende de næsten 3.000 kubikmeter vand i 65 km/t frit fald er. 

Sejl helt tæt på i katamaran 

På Hornblower Niagara Cruises sejler I ud i katamaraner neden for vandfaldene og kommer så tæt på som muligt. I kommer til at se alle tre fald helt tæt på; American Falls, Bridal Veil Falls og det mest berømte fald, Horseshoe Falls.

Xl Canada Niagara Hornblower Tour
Xl Canada Niagara White Water Rapids Walk
Small Canada Niagara People At Hornblower

Interaktiv totaloplevelse

Niagara's Fury 4D Theatre er en interaktiv tur, hvor I på en platform bliver ført gennem Niagara Entertainment Centre for at genskabe oplevelsen af at rejse gennem faldene og opleve alle aspekter af Niagara, komplet med bevægelse, temperaturfald og sprøjtende vand. 

Whirlpool Rapids med fire meter høje bølger

White Water Walk Whirlpool Rapids Deck Lookout er en tur ad gangbro langs Great Gorge – den slugt, som Niagara har gravet ud af landskabet med sine kraftfulde vandmasser.

I tager 70 meter ned med elevator og går gennem en 73 meter lang klippetunnel, før I kommer til gangbroen. Herfra går I til Whirlpool Rapids, hvor I kan se de op til fire meter høje bølger som de heftige strømme skaber.

Masser af fordele

Jeres Niagara Falls Adventure Pass inkluderer også to dages WEGO hop on/hop off busbillet og rabatkuponer til adskillige restuaranter og butikker i området. Billetten gør det også muligt for jer at springe køen til attraktionerne over – enten ved at reservere entré på et specifikt tidspunkt eller via fast lane-indgangen.

Xl Canada Niagara Journey Behind The Falls
Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Usa Chicago Street
Toronto, Ontario, Canada, Nordamerika

Glæd jer til

Spændende storbyliv fra Chicago til Montreal

Udvalgte byvandringer og cykelture med guide

Smuk natur inkl. helikoptertur over Niagara Falls

Håndplukkede hoteller inkl. Rockefellers oase i Woodstock og Chicago Athletic Association

Gennemtænkt rute i USA og Canada og direkte fly fra København

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.