• Niagara Falls i Canada
 • Med Hornblower Niagara Cruises kommer man helt tæt på American Falls, Bridal Veil Falls og Horseshoe Falls.
 • Udsigt til Niagara Falls fra båden, der kommer helt tæt på.
 • Det mest berømte fald ved Niagara er Horseshoe Falls.

Niagara Falls Adventure Pass

Alle oplevelser på én billet

Med Hornblower Niagara Cruises kommer man helt tæt på American Falls, Bridal Veil Falls og Horseshoe Falls.
Læs mere

Få det optimale ud af jeres besøg ved Niagra Falls med et Niagra Falls Adventure Pass. Billetten inkluderer bl.a. bådtur under vandfaldene, fri kørsel med sightseeingbussen, masser af rabatter og direkte adgang til fast lane-indgangene.

Udsigt til Niagara Falls fra båden, der kommer helt tæt på.Niagara fra alle vinkler

Med et Niagara Falls Adventure Pass bestemmer I selv tempoet på turen til de imponerende vandfald. Adventure Pass giver adgang til selve vandfaldet samt fire ture, der giver den fulde oplevelse af et af verdens største vandfald. Med Adventure Pass for I også forudbooket adgang til oplevelserne og kan gå direkte ind gennem fast lane. 

Journey Behind the Falls er en tur i elevator 45 meter ned, herfra kan man se direkte ind under vandfaldene.Se direkte under faldene

Journey Behind the Falls er en tur i elevator 45 meter ned. Herfra går I gennem klippetunneller og kommer ud på observationsplatformen, hvor I kan se direkte ind under vandfaldene fra siden og opleve, hvor overvældende de næsten 3.000 kubikmeter vand i 65 km/t frit fald er. 

Hornblower Niagara Cruises sejler ud i både neden for vandfaldene og kommer så tæt på som muligt.Sejl helt tæt på i katamaran 

På Hornblower Niagara Cruises sejler I ud i katamaraner neden for vandfaldene og kommer så tæt på som muligt. I kommer til at se alle tre fald helt tæt på; American Falls, Bridal Veil Falls og det mest berømte fald, Horseshoe Falls.

Interaktiv totaloplevelse

Niagara's Fury 4D Theatre er en interaktiv tur, hvor I på en platform bliver ført gennem Niagara Entertainment Centre for at genskabe oplevelsen af at rejse gennem faldene og opleve alle aspekter af Niagara, komplet med bevægelse, temperaturfald og sprøjtende vand. 

White Water Walk Whirlpool Rapids er den slugt, som Niagara har gravet ud af landskabet med sine kraftfulde vandmasser.Whirlpool Rapids med fire meter høje bølger

White Water Walk Whirlpool Rapids Deck Lookout er en tur ad gangbro langs Great Gorge – den slugt, som Niagara har gravet ud af landskabet med sine kraftfulde vandmasser.

I tager 70 meter ned med elevator og går gennem en 73 meter lang klippetunnel, før I kommer til gangbroen. Herfra går I til Whirlpool Rapids, hvor I kan se de op til fire meter høje bølger som de heftige strømme skaber.

White Water Walk er en tur ad gangbroen langs Great Gorge.Masser af fordele

Jeres Niagara Falls Adventure Pass inkluderer også to dages WEGO hop on/hop off busbillet og rabatkuponer til adskillige restuaranter og butikker i området. Billetten gør det også muligt for jer at springe køen til attraktionerne over – enten ved at reservere entré på et specifikt tidspunkt eller via fast lane-indgangen.

 
Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.