• Hvalsafari på St. Lawrence River hvor hvalerne ikke er noget særsyn i sommermånederne
 • St. Lawrence-bugten i Canada er ubetinget et af de bedste steder i verden at se hvaler.

Safari i hvalernes kongerige

Naturskøn heldagsudflugt med bådtur fra Québec

 I en motoriseret gummibåd med fast bund er der gode muligheder for at komme helt tæt på hvalerne.
Læs mere

Har I endnu ikke oplevet hvaler tæt på, er dette turen, I skal på. Og har I allerede oplevet hvaler tæt på, er dette også turen, I skal på – for St. Lawrence-bugten er ubetinget et af de bedste steder i verden at se hvaler.

I sommermånederne forvandler St. Lawrence-bugten sig til et overdådigt tag selv-bord af småfisk, krill og plankton, og tiltrækker hvaler fra nær og fjern. Hvalernes kongerige

Målet for denne dagstur fra Québec er St. Lawrence-flodens udløb i St. Lawrence-bugten, også kendt som Whales Kingdom. Her er et myldrende marineliv med op til 13 forskellige hvalarter, der kommer helt tæt på land, og undervejs oplever I masser af nybyggerstemning og skøn natur.

Op langs kysten

I bliver hentet i bus fra jeres hotel om morgenen og kører op igennem Charlevoix-regionens smukke kystlandskab med dens mange små landsbyer. Det var her, de første franske nybyggere slog lejr, og området har bevaret meget af nybyggerstemningen.

Vel ankommet til landsbyen Tadoussac – der, hvor Saguenay-floden løber sammen med St. Lawrence-floden – sejler I ud i havgående speedbåde, og eventyret tager for alvor fart.

Whales Kingdom er især kendt for pukkelhvaler men der er også hvidhvaler, spækhuggere, finhvaler, minkhvaler, kaskelotter, rethvaler og delfiner.Et utal af hvalarter

I sommermånederne forvandler St. Lawrence-bugten sig til et overdådigt tag selv-bord af småfisk, krill og plankton, og hvalerne kommer fra nær og fjern for at tage for sig.

Whales Kingdom er især kendt for pukkelhvaler, der på trods af deres gigantiske størrelse elsker at springe op af vandet. Men her er også hvidhvaler, spækhuggere, finhvaler, minkhvaler, kaskelotter, rethvaler, delfiner og med lidt held også en blåhval eller to – for blot at nævne nogle af de mange forskellige hvalarter.

 I en motoriseret gummibåd med fast bund er der gode muligheder for at komme helt tæt på hvalerne.

I åben speedbåd

Da I sidder i en motoriseret gummibåd med fast bund, har I gode muligheder for at komme helt tæt på hvalerne, og kaptajnen kan hurtigt manøvrere omkring, når det forlyder, at der er set hvaler i nærheden.

Med jer har I en naturguide med speciale i havets store pattedyr, som fortæller om bugten og de beboere, I møder på jeres vej. I er på vandet i omkring tre timer, så husk godt med varmt tøj.

 
Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.