Xl Canada Montreal On The Way Food Tour
Oplevelse i Canada

Smag på det historiske Montréal

Privat byvandring gennem Canadas kulinariske kulturhistorie

Tag på gastronomisk byvandring i selskab med jeres helt egen guide, der viser vej gennem Montréals kulørte historie og krydrer fortællingerne med masser af delikate smagsprøver.

Xl Canada Montreal Street Nightlife
Xl Canada Montreal Bar Restaurant Evening
Xl Canada Montreal Old Montreal Town Narrow Street

En kulinarisk smeltedigel

Denne 2,5 time lange byvandring i Montréals historiske bymidte giver jer et fascinerende indblik i byens levende og ambitiøse madscene, hvor den franske kulturarv stadig mærkes på både smag og stemning. Men det er ikke haute cuisine det hele. Som et ægte immigrantland er Canadas køkken en kulinarisk smeltedigel af sanseoplevelser.

Fra fabrikker til delikatesser

I skal besøge gamle fabriksbygninger og showrooms fra 1800-tallet, hvor fabriksmaskinerne er blevet erstattet af potter og pander og samlebåndene af montrer og diske. De historiske bygninger danner et spændende bagtæppe for en lang række delikatesseforretninger med hvert deres speciale og hver deres unikke, traditionsrige historie.

Montréals mest charmerende bydel

I mødes med jeres lokale guide i hjertet af det gamle Montréal. Kvarteret er præget af små stræder med toppede brosten, der snor sig på må og få gennem huse i et væld af forskellige stilarter, der repræsenterer både den indfødte og de mange tilkommende kulturer. Begge dele har sat sit tydelige præg på det canadiske køkken, og det er netop gennem gastronomien, I på denne tur lærer Canadas historie at kende.

Xl Canada Montreal Food Tour
Xl Canada Montreal Moments Food Tour
XL Canada Marche Bonsecours, Montreal

Indiansk fusionskøkken

Historien begynder med de første franske nybyggere, der ved ankomsten til Canada mødte ikke blot et nyt folkefærd – de indianske First Nations – men også nye madlavningsmetoder og råvarer, der kombineret med den franske madtradition skabte grobund for et unikt fusionskøkken. Flere europæiske folkeslag kom til, og fusionen greb mere og mere om sig.

Fra verdensudstilling til verdensklasse

På byvandringen vil I også høre om og smage på, hvordan verdensudstillingen i 1967 var med til at udvikle det canadiske køkken til et køkken i verdensklasse. Med mere end 50 mio. besøgende var verdensudstillingen en af de mest succesrige nogensinde, og det enorme antal sultne gæster gav helt ny inspiration, som har præget canadisk cuisine lige siden.

Hele smagspaletten rundt

Sammen med jeres private guide vandrer I til specialbutikker, ostehandlere, slagtere og bagerier og hører om hvert enkelt steds historie og produkter. Ganen forkæles med patéer, røget kød, oste, kager, macaroons, kaffe og alverdens andre fristelser, der bringer fortiden ind i nutiden og gør historien levende på en helt ny måde – og giver inspiration til nye gastronomiske ekspeditioner på egen hånd.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL New England Usa Canoe River Sunset
Krydstogt, Canada, Nordamerika

Glæd jer til

Storbyerne Boston, Toronto og Montréal

Krydstogt i smuk natur mellem Canada og USA

Idylliske Québec, Halifax og Nova Scotia

Imponerende Niagara Falls og smagsoplevelser i Montréal

4-stjernet krydstogtskib med alle måltider inkluderet

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.