Xl Canada Painters Lodge Desolation Sound Wildlife Adventure Tour
Oplevelse i Canada

Speedbådssafari i Desolation Sound

Besøg fjordene omkring Campbell River

På denne tre timers tur kommer I vidt omkring i naturskønne Desolation Sound blandt sæler, søløver, spækhuggere, ørne, delfiner, hvaler og bjørne gennem blikstille vande og kraftfulde rapids. I sejler ud i speedbåd så I hurtigt kan komme omkring og skifte rute afhængigt af, hvor de største oplevelser gemmer sig.

Vidunderlige Desolation Sound

Desolation Sound er navnet på det kompleks af fjorde og øer, der ligger i sundet ved Campbell River. Her finder I et overvældende dyreliv, nogle af de stejleste bjerge i Nordamerika, utallige vandfald og et mylder af øer og fjorde i alle størrelser. Hver med deres enestående miljø og et rigt dyreliv, der giver jer den ene overraskelse efter den anden.

Fra stille fjorde til åbent hav med heftige strømme

I sejler ud fra Painter’s Lodge i en havgående gummibåd med fast bund, det helt optimale fartøj til denne tur. I kommer hurtigt rundt mellem fjorde og øer og kan komme ind på helt lavt vand for at opleve bjørne og søløver i vandkanten.

Samtidig er det en søstærk speedbåd til når I skal ud på det åbne hav og se hvaler, delfiner og spækhuggere. I Desolation Sound er der også tit rapids, stærke havstrømme, der er særlige for området her. 

Xl Canada Grizzly Family
Xl Canada Orca (Killer Whale) Breaching
XL Canada Beautiful American Bald Eagle Perched On A Rock By The Ocean Harbor

Det skal I opleve

Bjørne og ørne

I starter turen langs kysten, hvor havørne og bjørne holder til. Havet er rigt her, og bjørnene kommer tit ud til vandet for at lede efter krebsdyr. Primært sortbjørne, men der er gode chancer for at se grizzlybjørne.

Majestætiske havørne lever og yngler ved øerne, og længere ude kan I se både sæler og kolonier af søløver. Især sælerne er nysgerrige og kan godt finde på at komme tæt på båden, mens søløverne er sværere at imponere. 

Drillesyge delfiner

Delfinerne kommer også tit forbi i store flokke – så mange, at de kan piske et stort havområde op, når de svømmer fordi, boltrende i overfladen. Delfiner er både sociale, nysgerrige og legesyge og kan ligesom sælerne finde på at komme helt tæt på båden. 

Storfamilier af spækhuggere

Spækhuggerne lever i store familiegrupper med hvert deres revir, og I kommer til at passere gennem nogle af disse. Selv om de er mobile og ofte på jagt, ved både kaptajn og guide nogenlunde, hvor spækhuggerne holder til og finder drevent frem til dem.

Spækhuggeren er et rovdyr, men har noget af delfinens legende væsen og tumler ofte rundt i overfladen. Selv de største i flokken springer ofte ud af vandet eller stikker hovedet op for at se, hvad der sker. 

… Og måske andre hvaler

Hvalerne holder ikke fast til i Desolation Sound, men trækker ofte igennem. Her er mulighed for at se både pukkelhvaler, gråhvaler og minkhvaler, der passerer forbi området på vej til eller fra de arktiske foderbanker. 

Med på båden er en kyndig guide med oprigtig interesse i vildtlivet, så I vil få alt at vide om både området og dyrelivet undervejs.

I bliver udstyret med varme flyverdragter, men husk alligevel at klæde jer på til en tur i speedbåd på det åbne hav.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.