• På en speedbådssafari i Desolation Sound kommer man hurtigt omkring og kan skifte rute afhængigt af, hvor de største oplevelser gemmer sig.

Speedbådssafari i Desolation Sound

Eventyrlig halvdagstur i fjordene omkring Campbell River

Farverig totempæl i Stanley Park, Vancouver
Læs mere

På denne tre timers tur kommer I vidt omkring i naturskønne Desolation Sound blandt sæler, søløver, spækhuggere, ørne, delfiner, hvaler og bjørne gennem blikstille vande og kraftfulde rapids. I sejler ud i speedbåd så I hurtigt kan komme omkring og skifte rute afhængigt af, hvor de største oplevelser gemmer sig. 

Udsigt fra balkonen på West Coast Wilderness Lodge i British Columbia, CanadaVidunderlige Desolation Sound

Desolation Sound er navnet på det kompleks af fjorde og øer, der ligger i sundet ved Campbell River. Her finder I et overvældende dyreliv, nogle af de stejleste bjerge i Nordamerika, utallige vandfald og et mylder af øer og fjorde i alle størrelser. Hver med deres enestående miljø og et rigt dyreliv, der giver jer den ene overraskelse efter den anden.

På en tre timers tur kommer man vidt omkring i naturskønne Desolation Sound blandt sæler, søløver, delfiner og hvaler.Fra stille fjorde til åbent hav med heftige strømme

I sejler ud fra Painter’s Lodge i en havgående gummibåd med fast bund, det helt optimale fartøj til denne tur. I kommer hurtigt rundt mellem fjorde og øer og kan komme ind på helt lavt vand for at opleve bjørne og søløver i vandkanten.

Samtidig er det en søstærk speedbåd til når I skal ud på det åbne hav og se hvaler, delfiner og spækhuggere. I Desolation Sound er der også tit rapids, stærke havstrømme, der er særlige for området her. 

Tag på bjørnesafari fra Tofino, CanadaBjørne og ørne

I starter turen langs kysten, hvor havørne og bjørne holder til. Havet er rigt her, og bjørnene kommer tit ud til vandet for at lede efter krebsdyr. Primært sortbjørne, men der er gode chancer for at se grizzlybjørne.

Majestætiske havørne lever og yngler ved øerne, og længere ude kan I se både sæler og kolonier af søløver. Især sælerne er nysgerrige og kan godt finde på at komme tæt på båden, mens søløverne er sværere at imponere. 

Drillesyge delfiner

Delfinerne kommer også tit forbi i store flokke – så mange, at de kan piske et stort havområde op, når de svømmer fordi, boltrende i overfladen. Delfiner er både sociale, nysgerrige og legesyge og kan ligesom sælerne finde på at komme helt tæt på båden. 

Spækhugger i Canada Storfamilier af spækhuggere

Spækhuggerne lever i store familiegrupper med hvert deres revir, og I kommer til at passere gennem nogle af disse. Selv om de er mobile og ofte på jagt, ved både kaptajn og guide nogenlunde, hvor spækhuggerne holder til og finder drevent frem til dem.

Spækhuggeren er et rovdyr, men har noget af delfinens legende væsen og tumler ofte rundt i overfladen. Selv de største i flokken springer ofte ud af vandet eller stikker hovedet op for at se, hvad der sker. 

På Hvalsafari i Canada… og måske andre hvaler

Hvalerne holder ikke fast til i Desolation Sound, men trækker ofte igennem. Her er mulighed for at se både pukkelhvaler, gråhvaler og minkhvaler, der passerer forbi området på vej til eller fra de arktiske foderbanker. 

Med på båden er en kyndig guide med oprigtig interesse i vildtlivet, så I vil få alt at vide om både området og dyrelivet undervejs.

I bliver udstyret med varme flyverdragter, men husk alligevel at klæde jer på til en tur i speedbåd på det åbne hav.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.