XL Canada Okanagan Valley Vineyard Scenic, British Columbia
Oplevelse i Canada

Vintur i Okanagan Valley

Smag på Canadas bedste vine

I selskab med en lokalkendt guide kommer I rundt til nogle af de bedste vingårde i det eksklusive vindristrikt Okanagan Valley. I bliver budt på talrige smagsprøver undervejs på denne halvdagstur. Chaufføren sørger for, at I kommer trygt retur til jeres hotel.

XL Canada Okanagan Winetour Okanagan Lake Winefields
XL Canada Okanagan Winetour Wineyard
XL Canada Okanagan Valley Vineyards From The Okanagan Lake

Vinsmagning ved Okanagan Lake

Med sit tørre og solrige klima og ideelle skråninger langs den 135 km lange Okanagan Lake, er Okanagan-distriktet et frodigt område med et væld af lokale vingårde i alle størrelser. På denne dagstur besøger I 4-5 af de bedste. I bliver naturligvis både hentet og bragt til jeres hotel, så hvis vinen smager jer, er I lovligt undskyldt for at give efter.

Rundvisning og smagsprøver

I får fuld rundvisning på den ene vingård og hører om alt for druesorter til landbrugsvilkår og den sirlige proces, der resulterer i de liflige dråber i jeres glas. Alle vingårde tilbyder besnærende smagsprøver, og undervejs nyder I det fantastiske landskab, mens jeres kyndige guide fortæller om de enkelte vine, gårdene og området.

XL Canada Okanagan Winetours Grapes
XL Canada Okanagan Valley Vineyard Scenic, British Columbia
XL Canada Okanagan Winetour Sculptures Winefield

Perfekte forhold

Allerede på vejen op mod den første vingård begynder historien om Okanagan som vindistrikt. Der er mange faktorer, der skal opfyldes for et succesfuldt vindistrikt, og her i Okanagan falder alt i hak. Okanagan-distriktet ligger lidt højere end de traditionelle europæiske vindistrikter, hvilket giver en kortere sæson. Stokkene vokser ikke så hurtigt, og der giver en mere intens smag til druen.

Lad produktion, høj kvalitet

Produktionen er af samme årsag også lavere end i de sydligere distrikter. Det er svært at nå en produktionskapacitet, der gør det muligt at eksportere i stor stil, og vinene er af samme årsag eksklusive og eftertragtede. Hver vingård har sin egen specialitet – enten på produktion eller i forædlingen af bestemte vintyper – og nogle af gårdene har produceret vin lige siden 1700-tallet. 

Xl Niagara Peninsula Canada Wineyeards

Simple og sofistikerede vine

Forholdene giver områdets vine en stor bredde, og der bliver dyrket både grønne og røde druer, der efter endt lagring munder ud i en lang række spændende røde, hvide og sprudlende vine. Her produceres både de ærlige og ligefremme bondevine, de forfinede hvidvine og mere komplekse, store rødvine. 

Anerkendte, familieejede gårde

De fleste vingårde her er små og familieejede, og med den uprætentiøse canadiske attitude har de fleste producenter et jordnært forhold til deres vine. Men det betyder ikke, at der ikke er lagt en stor grad af omhu i produktionen med stor succes og anerkendelse til følge. Vinproduktionen er sæsonbetinget, og I besøger de vingårde, der har det bedste og mest interessante udvalg på det tidspunk, I er på besøg.

Frokost af lokale råvarer

Ved middagstid gør I holdt ved en lokal restaurant for at nyde en solid frokost, så vinsmagningen ikke skal fortsætte på tom mave. Menuen står på lækker canadisk mad med kvalitetsråvarer fra det frodige opland. Frokosten er for egen regning.

Bemærk, at man skal være mindst 19 år gammel for at deltage på turen.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.