XL Canada Marche Bonsecours, Montreal

USA og Canada
fra Chicago blues til country inns

USA og Canada fra Chicago blues til country inns

21 dage fra 58.000 kr.

Kør selv-ferie til mangfoldighed og kontraster i det østlige USA og Canada

Oplev skønne byer fra ærkeamerikanske Chicago og Detroit til franske Montreal. Nyd smuk natur fra bjerge og buldrende vandfald til idyl og sandstrande i New England. Og oplev håndplukkede hoteller med bedste beliggenhed. 

Nordamerika på engelsk og fransk

Canada og USA har meget tilfælles. F.eks. en perfekt infrastruktur med gode veje, så de begge er som skabt til kør selv-ferie. De har også begge smuk natur og stor gæstfrihed.

På afstand kan byerne også virke ens. Moderne med huse, der stræber mod himlen. Men i det øjeblik, I kommer ind under huden på dem, mærker I store forskelle. I dele af det østlige Canada er sproget ikke en gang engelsk, men fransk. 

Det er disse ligheder og kontraster, der er udgangspunktet for denne rejse med store oplevelser undervejs. 

Glæd jer til

 • Spændende storbyliv fra Chicago til Montreal
 • Udvalgte byvandringer og cykelture med guide
 • Smuk natur inkl. helikoptertur over Niagara Falls
 • Håndplukkede hoteller inkl. Rockefellers oase i Woodstock og Chicago Athletic Association
 • Gennemtænkt rute i USA og Canada og direkte fly fra København

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Chicago, USA 2 nætter på Chicago, USA 2 Højdepunkter Guidet cykeltur til spændende lokalområder og smuk arkitektur. Guidet cykeltur til spændende lokalområder og smuk arkitektur.
Detroit, USA 2 nætter på Detroit, USA 2 Højdepunkter Udforsk den kendte bil by og det oplevelsesrige The Henry Ford museum. Udforsk den kendte bil by og det oplevelsesrige The Henry Ford museum.
Niagara Falls, Canada 1 nat på Niagara Falls, Canada 1 Højdepunkter Oplev det enorme vandfald Niagara Falls fra helikopter og helt tæt på i båd. Oplev det enorme vandfald Niagara Falls fra helikopter og helt tæt på i båd.
Toronto, Canada 2 nætter på Toronto, Canada 2 Højdepunkter Til top i CN Tower og guidet cykeltur igennem byen. Til top i CN Tower og guidet cykeltur igennem byen.
Ottawa, Canada 2 nætter på Ottawa, Canada 2 Højdepunkter Privat byvandring i historiske omgivelser. Privat byvandring i historiske omgivelser.
Montreal, Canada 3 nætter på Montreal, Canada 3 Højdepunkter Gå på opdagelse i det historiske centrum, de underjordiske gader og overflod af cafeer og gallerier. Gå på opdagelse i det historiske centrum, de underjordiske gader og overflod af cafeer og gallerier.
Vermont, USA 2 nætter på Vermont, USA 2 Højdepunkter Nyd idyllisk natur og prisbelønnet gastronomi. Nyd idyllisk natur og prisbelønnet gastronomi.
Scharborough, USA 2 nætter på Scharborough, USA 2 Højdepunkter Mærk badehotelstemningen og gåture langs stranden. Mærk badehotelstemningen og gåture langs stranden.
Boston, USA 3 nætter på Boston, USA 3 Højdepunkter Til søs på hvalsafari og charmerende gader med masser af historie. Til søs på hvalsafari og charmerende gader med masser af historie.
Xl Canada Ontario Niagara Falls Helicopter Trip Rainbow
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Ærkeamerikanske Chigaco og Detroit

I oplever både Chicago og Detroit, der begge er amerikanske helt ind i sjælen, men også meget forskellige. I bluesens Chicago venter en cykeltur med guide, mens I ved bilbyen Detroit skal se det fantastiske museum The Henry Ford. 

Niagara Falls fra oven og neden

På grænsen til Canada stopper I ved Niagara Falls. Hen venter en bådtur helt hen til vandmasserne, der buldrer ned mod jer – og en helikoptertur, hvor I ser det spektakulære sceneri fra luften. 

Toronto, Ottawa og Montreal i Canada

Også byerne i Canada er vidt forskellige. Toronto ved Lake Ontario er Canadas New York, regeringsbyen Ottawa åbner for masser af spændende historie, mens Montreal er fransk charme, der går lige i hjertet. En cykeltur og guidede byvandringer vil vise jer de mest spændende og autentiske sider af de tre byer.

New England fra skove til strand

Fra Montreal i Canada bevæger I jer igen ind i USA for at udforske New England. Glæd jer til at bo på Rockefellers oase i Woodstock og til at nyde det idylliske liv ved kysten i Maine.

Hvaler og historie i Boston

Rejsen til USA og Canada slutter i dejlige Boston, hvor I udforsker de hyggelige gader og stræder i storbyen og tager på hvalsafari på udkig efter havets kæmper. Et godt eksempel på, hvor mangfoldig denne del af verden er.

XL USA Massachusetts Boston Skyline From Piers Park
Xl Usa Illinois Chicago Jazz Club Sign Evening
XL USA Vermont New England Green Mountains Flowers
Det skal I opleve

Dagsprogram

Ruten er lagt, så I kan flyve direkte fra København til Chicago og hjem fra Boston. Det anbefaler vi at holde fast i, med mindre I vil I tage toget til New York, opleve Big Apple og flyve direkte herfra.

Xl USA Chicago Athletic Association Hotel Lobby Fire Place

I flyver direkte til Chicago, hvor I lander først på aftenen lokal tid. Velkommen til USA!

Chicago Athletic Association 4*, Chicago

Jeres rejse til USA kunne ikke starte meget bedre end på Chicago Athletic Association, hvor I skal bo to nætter. Chicago Athletic Association er indrettet i en tidligere privat klub for eliten, og stedet emmer af historie og liv. Giv jer tid til at gå på opdagelse fra etage til etage og få alle fortællingerne med. 

Samtidig ligger Chicago Athletic Association perfekt for oplevelser i Chicago. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I gerne vil bo her lidt længere! Alt på denne rejse til USA og Canada kan skræddersys til jeres ønsker.

Der er en tendens til, at det, alle gør, opfattes som det bedste, mens det, få gør, er det forkerte. Sådan er det også med rejser. Det er årsagen til, at New York stadig er storbyen, alle tager til i USA. Og at rigtigt mange går glip af fuldstændig fantastisk Chicago. Uden at vi hermed siger noget ringe om New York. 

Men Chicago har bare så meget at byde på og dybe historiske rødder i kultur og musik, at mange flere burde tage hertil. Her opstod Chicago Blues med Muddy Waters i førersædet. Duke Ellington skabte magi i The Blue Note. Og her er stadig et levende natteliv og et kulturliv med spændende museer og teatre. 

Selv om byen udviklede sig hurtigt som industrielt og trafikalt knudepunkt og i dag er USA’s tredjestørste by, skete udviklingen efter en plan lagt helt tilbage i 1909 med plads til grønne åndehuller og store boulevarder. Beliggenheden ud til Lake Michigan giver et særligt samspil med naturen. 

Xl Usa Illinois Chicago Marshall Fields Clock In State Street
Xl USA Chicago Lake Michigan Bike Bicycle Woman
Xl USA Chicago Rockefeller Memorial Chapel University Of Chicago Campus

Cykeltur i Chicago

Formiddagen foregår på to hjul gennem nogle af Chicagos mest markante og spændende lokalområder og til nogle af de store attraktioner. I skal nemlig på 3½ times cykeltur med guide.   

Resten af dagen og aftenen er på egen hånd. Sig til, hvis jeres rejserådgiver skal hjælpe med billetter til et show, gode tips til musiksteder eller Chicagos madscene.

Nu sætter jeres rejse til USA og Canada sig for alvor i bevægelse. I forlader Chicago med kurs mod bilbyen Detroit. Grundlæggeren af byen hed Cadillac, så bør man ikke ankomme til Detroit i en amerikansk flyder? Måske. Men vi vil anbefale at slappe af 4-5 timer i toget. Det er en hel del hurtigere. 

Læs en god bog, gå et smut i barvognen og kom udhvilede frem efter en tur gennem det frodige landbrugsland. Der er 3-4 direkte afgange om dagen.

XL USA Michigan Detroit Ambassador Bridge
XL USA Michigan Detroit Skyline From Ontario
XL USA Michigan Detroit Foundation Hotel Facade Night

Detroit - byen ved strædet mellem de store søer

Detroit er nærmest synonym med USA’s bilindustri og de udfordringer, der har været. Detroit er dog i dag en by i rivende udvikling, hvor gamle industrikvarterer får nyt liv og omdannes til kreative miljøer. Så igen: Sig til, hvis I vil blive her lidt længere. I givet fald har vi mange gode tips. 

Hele området på grænsen mellem USA og Canada er præget af de store søer, floder og kanaler i et sammenhængende net af transportveje.  Detroit er da også fransk for ”et smalt stræde”, hvilket henviser til Detroit River, der her er smallest mellem Lake Erie og Lake St. Clair. 

Detroit Foundation Hotel 4*, Detroit 

I er på en rejse til USA fyldt med historie og stemning, og det samme er jeres skønne hotel i Detroit. I skal nemlig bo to nætter på Detroit Foundation Hotel, der er indrettet i en gammel barandsstation fra 1929. Hotellet ligger super centralt og har et fantastisk restarurant- og loungeområde, hvor de gamle brandbiler stod. 

Xl USA Mitchigan Detroit The Henry Ford Museum Tractor

I henter jeres bil og begiver jer uden for centrum til forstaden Dearborn. Her ligger det eventyrlige museum The Henry Ford og en tur tilbage i Amerikas historie og ind i opfindelsernes verden

The Henry Ford

The Henry Ford er meget mere end et museum. Det er en totaloplevelse og en sprudlende fusion af frilandsmuseum, eksperimentarium og teknisk museum. Her er unikke samlinger skabt af Henry Ford. I vil opleve, at han var en samler af guds nåde. 

Hans efterfølgere har taget tråden op, så her også er bilen, som John F. Kennedy kørte i, da han blev skudt, og bussen, hvor Rosa Parks nægtede at rejse sig for en hvid. Sæt endelig god tid af. 

Xl USA Mitchigan Detroit The Henry Ford Museum Cotswold Cottage

Xl Canada Ontario Niagara Falls Helicopter Waterfall Boat

Nu er dagen kommet, hvor I krydser grænsen på jeres rejse til USA og Canada. I kører nemlig til Niagara, hvor I skal opleve de buldrende vandfald Niagara Falls. Og det gøres bedst fra den canadiske side! 

Turen tager små fire timer plus tid ved grænsen, så I behøver ikke ile af sted fra morgenstunden, hvis I vil se lidt mere af Detroit først.

Oakes Hotel Overlooking The Falls 3+*, Niagara

Præcis som i Detroit siger navnet på hotellet det hele. I er lige ved de mægtige vandfald i Niagara Falls, og I kan se sceneriet fra hotellet. Der er simpelthen udsigt over det mest ikoniske af vandfaldene i Niagara Falls, Horseshoe Falls, fra jeres værelse.

Xl Canada Niagara The Oakes Hotel Aerial View Hotel Waterfall

Forbered jer på en naturoplevelse af de helt store. I skal opleve de enorme vandfald Niagara Falls, hvor op til 2.800.000 liter vand falder mere end 50 meter ned i dybet. Hvert sekund. Lyden er overvældende, og det samme er vanddisen, der stiger op mod himlen igen – ofte med smukke regnbuer til følge. 

Niagara Falls fra neden

I skal på en sejltur på Niagara River helt tæt på de buldrende fald med båden The Hornblower. I får udleveret regnslag, men I står over for kræfter så store, at det altid er en god idé at have tørt tøj liggende klar til bagefter. I skal ikke være bekymrede for sikkerheden. Vanddampe kan bare trænge ind overalt. 

Xl Canada Niagara Hornblower Tour

Niagara Falls fra oven

Én ting er at opleve Niagara Falls, hvor vandet falder ud over afgrunden. En anden at se i fugleperspektiv, hvordan naturen bygger hele sceneriet op. Hvordan floden går fra et stille løb over hvide krusninger til faldet. Hvordan øerne i floden deler vandet. Og hvordan alt langsomt falder til ro på vej mod Lake Ontario.

Det ser I på en spændende helikoptertur. Læg mærke til, hvor små menneskene er midt i de store naturkræfter.  

Xl Canada Toronto Le Germain Hotel Lobby Entrance

Le Germain Hotel Toronto Mercer 4*, Toronto

Efter Niagara Falls fortsætter I en kort køretur til Toronto ved Lake Ontario. Her skal I bo to nætter på Le Germain Hotel Toronto Mercer, der er et skønt boutiquehotel indrettet i en gammel hattefabrik i centrum af Toronto. Glæd jer til super service, dejlig mad og topmoderne design.

XL Canada Ontario Toronto Cycling Bike Kensington Market Chineese Restaurant

Torontos beliggenhed ud til Lake Ontario er med til at gøre Toronto Skyline ekstra markant. Byen rejser sig mod himlen, så snart søens vand afløses af landjord, og den absolut mest markante bygning er CN Tower. 

Cykeltur i Toronto

Toronto er en fantastisk multikulturel smeltedigel. Hver bydel giver nye indtryk fra Little Italy over Chinatown til Greektown. Det oplever I på en spændende cykeltur med guide, der også leder jer til farverige Kensington Market.

XL Canada Toronto View Of Toronto Atop The CN Tower From The 346 Meter Level

Til tops i Toronto

Senere er der tid til at udforske mere af byen på egen hånd.  Vi inkluderer billetter til udsigtsplatformen på det 553 meter høje CN Tower. Skal I ud på glasgulvet og kigge 342 meter direkte ned i dybet under jer?

Om aftenen kan I så igen nyde de multikulturelle tilbud. Skal I spise græsk, italiensk, kinesisk …? Gå evt. ud ad King Street W eller Queen Street W og se de mange tilbud. Jo længere I går, jo mere lokalt bliver det.

XL Canada Ottawa Canadian Parliament On The Top Of The Hill By A Beautiful Summer Day

I siger farvel til Toronto og kører til Canadas hovedstad Ottawa længere mod nordøst. I kan vælge landevej eller motorvej, som I har lyst. Sidstnævnte er lidt længere, men også hurtigst. Da Ottawa er en ualmindeligt dejlig by, kan vi kun anbefale den hurtigste. 

Xl Canada Ottawa Le Germain Ottawa Norca Bar

Le Germain Hotel 4*, Ottawa 

De næste to nætter bor I på Le Germain Hotel 4* i Ottawa. Her må vi hellere understrege, at det ikke er bevidst, at vi udvælger hoteller med lange navne på denne rejse til USA og Canada. 

Det forholder sig bare sådan, at Le Germain Hotel lige som Chicago Athletic Association, Crowne Plaza Detroit Downtown Riverfront, Oakes Hotel Overlooking the Falls er det bedste valg, når det gælder stemning og beliggenhed.

XL Canada Ottawa Rideau Canal, The Parliament Of Canada

Ottawa byder på en lang række historiske minder, og her er et utal af fortællinger om alt fra det oprindelige indianske folk over franske pelsjægere, engelske kolonister og meget mere. 

I hører om det hele på en privat gåtur med guide i Ottawa, hvor I også nyder stemningen i Ottawas parker. I går rundt sammen nogle timer og kommer til de største attraktioner inkl. den historiske Rideau-kanal. I er kun jer og guiden, så I kan komme med særlige ønsker undervejs.

Xl Canada Montreal Old Montreal Town Lantern Signs Notre Dame Street

Parlez-vous français? Hvis ikke, så går det nok, men i dag bevæger I jer for alvor ind i den franske del af Canada. Til dejlige Montreal. Vejskiltene bidrager til stemningen, når I til sidst kører ad Pont de île-aux-Tourtes over Lac de deux Montagne mod Île de Montréal. Velkommen. Eller bienvenue burde vi måske sige. 

Der er ikke langt at køre, så I kan få god tid i Montreal allerede denne dag, hvis I kører fra Ottawa om morgenen. 

Small Canada Montreal William Gray Hotel Terrace William Gray

Hotel William Gray 4*, Montreal

Montreal har så meget at byde på, så I skal som udgangspunkt være her tre nætter. Det giver også tid til at nyde Hotel William Gray, der er en skøn oase fyldt med fred og idyl midt i storbyen. Glæd jer til de dejlige terrasser med udsigt over Montreal. I kan gå til Montreals smukke pladser, havnepromenade og marina.

Montreal syder af liv på den gode måde med masser af fransk charme. Madscenen er eminent og mangfoldig med skønne bistroer og super restauranter, og her er et overdådigt musik- og teaterliv. Om sommeren er der mange udendørs aktiviteter i Quartier des Spectales.

Montreal fra gamle pakhuse til langt under jorden

I den gamle bydel, Vieux Montreal, er de brostensbelagte gaders pakhuse omdannet til gallerier, butikker og barer, og her er på typisk fransk maner et væld af kirker i traditionel stil.  Også i det skjulte er Montreal aldeles unik med 30 km underjordiske gader i La Ville Souterraine med butikker og restauranter.

XL Canada Notre Dame Basilica In Montreal, Canada

Byvandring med guide

Vi sørger for, at I starter med at få et godt overblik over Montreal og også indsigt i den spændende historie på en byvandring med guide dag 11. 

Xl Canada Montreal Skyline Aerial

XL New England Forest Lake In Autumn Trees USA

Hvis I vil udforske mere af Canada på fransk, kan I fortsætte til hyggelige Quebec City og nyde nogle dage her, men som udgangspunkt forlader I Montreal og kører sydpå mod staten Vermont i USA. 

I er nu i den ene af de 6 stater, der udgør New England, som er kendt for sin smukke natur og charme lige fra kysten til de skovklædte bjerge. 

Det franske hænger stadig lidt ved hist og pist. I passerer f.eks. den lille hovedstad Montpelier i delstaten Vermont. I er stadig i landbrugsland, men langsomt begynder landskabet at blive mere og mere kuperet. 

XL USA Woodstock Inn Resort Vermont Hotel

Woodstock Inn & Resort 4*, Vermont

Målet for dagens kørsel er Woodstock, og vi må hellere lige sige, at det ikke er den Woodstock med festivalen i de glade hippiedage. I Woodstock Vermont har altid hersket fred og idyl. I skal bo to nætter på Woodstock Inn & Resort, der er et sandt paradis skabt af Laurence og Mary Rockefeller. 

XL USA Woodstock Inn Resort Vermont Hotel Outdoor Restaurant Breakfast

Dagen er sat af til alt og ingenting. Forstået på den måde, at vi kun kan anbefale at komme ud i den smukke natur, men vi kan også godt forstå, hvis I vil slappe af på skønne Woodstock Inn & Resort. Sig til, hvis I vil blive her en dag mere. 

Woodstock ligger ud til Ottauquechee River, og I har smukke Green Mountains inden for rækkevidde. Gåture i naturen giver god appetit, så om aftenen kan I fuldt fortjent nyde prisbelønnet gastronomi på Woodstock Inn & Resort.

New England er enestående at rejse i på mange tidspunkter af året. Mest kendt er måske naturscenerier, hvor skovene står i fantastiske efterårsfarver, samt dejlige Boston, men New England har endnu en smuk side, og den vender ud mod havet. 

Her er idylliske kystbyer, sandstrande, klitter med marehalm og et fortryllende lys, så Skagensmalerne ville have elsket at tage på denne rejse. Men nu er det altså jer, der får lov til at opleve det. 

Xl Usa Maine Ogunquit Lobster Traps And Buoys Cedar Shake Lobster House
Xl USA Maine Higgins Beach Inn Beach
Xl USA Maine Higgins Beach Inn Exterior Building

New England med York, Exeter, Manchester og mange andre

Mange af stednavnene i denne del af New England fortæller på deres egen måde om historien og baggrunden for navnet ”New England”. 

Her er f.eks. New London, Manchester, Exeter, Sandwich, York og Portsmouth. Sidstnævnte har en navnefætter i Hampshire i England. Men her er I altså i New Hampshire i New England. Hvad I møder, afhænger af den rute, I vælger. 

Higgins Beach Inn 3*, Maine

I skal nu bo to nætter på Higgins Baech Inn, der ligger i et stille villakvarter ud til den idylliske kyst. Nyd den dejlige stemning, at gå turen langs stranden og den gode mad på hotellet. 

Xl New England Usa Maine Portland Head Lighthouse Cape Elizabeth

Endnu en dag med god tid til at slappe af og nyde både stemning og omgivelser. Gå lange ture langs stranden, slap af på hotellet og kør et smut til Cape Elizabeth for at se det smukke fyrtårn på klipperne, der er et af ikonerne for rejser til New England. 

Xl New England USA Massachusetts Boston Old State House Building

Nu går det så mod det sidste sted på jeres store rejse til USA og Canada, men sandelig ikke for bare at tage hjem. Der venter kæmpe oplevelser i Boston. 

Turen dertil er kort, så der er tid til en morgentur langs stranden. Alternativt kan I køre ad kystvejen i stedet for ad Interstate 95 med et par stop på vejen. Og så er der selvfølgelig den sidste mulighed: At komme hurtigst muligt til Boston for at nyde den dejlige by. I afleverer bilen, når I er fremme.

Xl USA Boston Copley Square Hotel Building

Copley Square Hotel 3*, Boston

Vi har udvalgt et hotel i Boston med gåafstand til seværdigheder og shopping, som samtidig giver meget for pengene i en by, hvor hotelpriserne godt kan gå i vejret. I skal bo tre nætter på Copley Square Hotel.

Small Cape Cod Whalewatch Humpback People Boat Jennifer Buckner

I dag står i til søs fra Boston for at få en naturoplevelse af de helt store. I skal på hvalsafari ved Stellwagen Bank Marine Sanctuary, der er et af de ti bedste steder i verden at se pukkelhvaler, finhvaler og vågehvaler.

Man kan ikke garantere noget i fri natur, men I er nu alligevel tæt på at have garanti for at se hvaler og delfinarter. Turen varer 3-4 timer.

XL USA New England Massachusetts Boston Harvard University Lucky Shoe John Harvard

Det er blevet den sidste hele dag på jeres rejse til USA og Canada. Gå på opdagelse i Boston, der er fyldt med både charme og historie. Det gøres bedst til fods. 

The Freedom Trail i Boston

Er I interesserede i historien, så gå ad "The Freedom Trail". En rød stribe på fortorvet fører jer til en række historiske steder fra USA's frihedskamp, hvor "The Boston Tea Party" var en markant faktor. Også kampen for at slutte slaveriet begyndte i Boston. Det førte til borgerkrigen og endnu en gang til en ny tid. 

XL USA Massachusetts New England Boston Statue Duck Family Park

Er I til shopping? Så skal I lægge vejen omkring Faneuil Hall, Quincy Market, Newbury Street i Back Bay og området omkring Downtown Crossing. Sæt også tid af til de smalle stræder og charmerende byhuse i Boston Commons.

XL New England Boston Acorn Street Massachusetts USA

I har formiddagen til at tage en sidste afsked med Boston og USA, før I ud på eftermiddagen letter med det direkte fly til København. I lander dag 21 om morgenen dansk tid. Velkommen hjem!

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Chicago / Boston-København på økonomiklasse
 • 2 nætter på Chicago Athlethic Assosiation 4*, classic king room, 4*
 • Oplevelse: På cykel til Chicagos sjæl
 • Togrejse Amtrak, standardklasse, Chicago – Detroit, standard class
 • 2 nætter på Detroit Foundation Hotel 4*, Detroit, deluxe room
 • Oplevelse: Eventyrlige The Henry Ford ved Detroit
 • Billeje 12 dage: Standard SUV med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • 1 nat på Oakes Overlooking the Falls 3+*, double fallsview room, 
 • Oplevelse: Niagara Falls Adventure Pass
 • Oplevelse: 9 minutter i himlen over Niagara Falls
 • 2 nætter på Le Germain Hotel Toronto Mercer 4*, Toronto, Classic King Room, inkl. morgenmad 
 • Oplevelse: Toronto på cykel 
 • Oplevelse: Til tops i CN Tower 
 • 2 nætter på Le Germain Hotel 4*, Ottawa, Standard Room
 • Oplevelse: Privat gåtur med guide i Ottawa
 • 3 nætter på Hotel William Gray 4*, Montreal, Alcove King Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Guidet gåtur i Montreal
 • 2 nætter på Woodstock Inn & Resort 4*, Vermont, main Inn eller Spa wing guest room
 • 2 nætter på Higgins Beach Inn 3*, Scharborough, waves room med 1 queen bed
 • 3 nætter på Copley Square Hotel 3*, Boston, boutique room
 • Oplevelse: Kom tæt på de store hvaler
Pris per person ved 2 voksne
USA og Canada fra Chicago blues til country inns
RejseperiodeDobbeltEnkelt
30.09.23 ‑ 24.10.2359.000‑61.000104.000‑106.000
05.05.24 ‑ 24.10.2457.000‑65.000100.000‑111.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 

 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA og Canada

Alt på denne rejse til USA og Canada kan skræddersyes efter jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil have flere dage nogle af stederne, eller hvis ruten skal tilføjes en omvej omkring Quebec City i Canada. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.