XL Caribien Belmond Cap Juluca Overview
Anguilla, Leeward Islands

Cap Juluca, A Belmond Hotel

Legendarisk luksusresort på en af Anguillas bedste strande

Forestil jer en halvmåne af pulverhvidt sand og et fortryllende turkist hav, der fanger solen hele dagen – fra solopgang til solnedgang. Et billede af endeløs skønhed – velsignet med et af de ypperste resorts, I finder i Caribien. En af de sjældne og magiske hideaways, der får Hollywood-stjerner og kræsne sjæle til at vende tilbage. Igen og igen. Velkommen til Cap Juluca, A Belmond Hotel.

Eventyrlig stemning og sublime strande på eksklusive Anguilla

Et caribisk eventyr af de sjældne

Hvem vil ikke træde ud af sengen og glide direkte ned i et turkist hav, der er omfavnet af en kilometer lang sandstrand, som drømme er lavet af? På Cap Juluca, A Belmond Hotel er stranden, Maundays Bay, den store stjerne. Men det er kun begyndelsen på alt det, som gør resortet til et eventyr for alle sanser.    

Det har noget at gøre med de vajende palmer og hvide, mauriske bygninger - med træskodder og kølige keramiske gulve - der vækker svundne tiders romantik. Det hele føles som et fortryllet sted. De luftige og lyse suiter, der ubesværede forbinder de indendørs arealer med de skønne omgivelser. De legesyge restauranter og autentiske cabana-barer. Den caribiske sjæl og det hjertevarme personale. Og den helt særlige kombination af eksklusiv og afslappet stemning, som Belmond-kæden altid mestrer til perfektion.

Det her er stedet for jer, der søger en caribisk drømmeferie af de helt sjældne – uanset, om I rejser som par eller familie.

Hvor ligger Anguilla – og hvad kan I opleve?

Anguilla er et britisk oversøisk territorium, der ligger i det østlige Caribien. Selv om den lille ø ofte regnes for et særligt eksklusivt refugie, er Anguilla faktisk let tilgængelig både med fly og skib. Gæster på Cap Juluca flyver typisk til den internationale lufthavn på naboøen St. Martin – herfra tager det blot 20 minutter i speedbåd, før I er fremme i Anguilla.

Det betyder også, at I nemt kan besøge fransktalende St. Martin under jeres ophold – de to øer er vidt forskellige med hver deres unikke charme. Hvor Anguilla har en mere autentisk og afslappet stemning med mange rolige strande og lokale oplevelser, er St. Martin kendt for sin mere livlige og glamourøse feriestemning. Det bedste tidspunkt at rejse til Anguilla er fra december til maj.

Glæd jer til sublime strande. Rideture i strandkanten. Lokale strandbarer med levende musik. Kajakture med natsafari, fisketure med lokale og magiske sejlture i solnedgangen. Men alt det kræver naturligvis, at I kan slippe jeres resort. Og det er langt fra sikkert.  

XL Caribien Belmond Cap Juluca Hotel Hf
XL Caribien Belmond Cap Juluca Beach Hotel Above
XL Caribien Belmond Cap Juluca Gardenpath

Skønne suiter, legesyge restauranter og oplevelser for alle aldre

Cap Juluca, A Belmond Hotel folder sig ud langs gudesmukke Maunders Bay med reception, barer, restauranter og butikker samlet i den østlige ende. Hele området dækker 72 hektar - I finder golfvogne, specialdesignede cykler og en vintage folkevognsbil, hvis I vil hurtigere frem mellem de forskellige områder.

Grillet seafood, strand-tapas, peruviansk fusion og venetiansk gastronomi

Cap Juluca, A Belmond Hotel har fire restauranter og barer, der alle vender ud mod havet – til sammen tager de jer med på en vidunderlig kulinarisk rejse fra Venedigs ypperste madtraditioner til Perus nyskabende madscene – og hjem til Caribien, hvor I kan glæde jer til caribiske klassikere og internationale specialiteter med de allerbedste lokale ingredienser og dagens friske fangst.

Pimms er er en lokal institution på Anguilla. Fokus er som altid på dagens fangst af fisk og skaldyr med moderne og caribiske accenter – forestil jer flerretters menuer med kammuslinger og ærter i græskarolie og en hummerbisque med Johnnykager af tang, der bare emmer af Caribien.

Ved siden af Pimms, finder I Cip's by Cipriani, hvor I kan nyde venetianske delikatesser som blæksprutte- og fennikelsalat eller en fortrinlig pasta med grillet hummer – det er også her, at resortets serverer sin overdådige morgenmadsbuffet helt ude på kanten af det turkise hav. 

Uchu møder caribisk chic rendyrket afslapning ved poolen med en skøn frokostmenu, der også byder på kreative cocktails om dagen og peruviansk fusionskøkken om aftenen.

The Cap Shack er indbegrebet af caribisk barfodsluksus med bbq, tapas og skønne sommerretter ledsaget af calypso, reggaemusik, bare fødder i sandet og tropiske drinks hele dagen.

Cap Juluca, A Belmond Hotel arrangerer også private middage på Pimms og Dining under the stars, hvor I bliver forkælet med en skræddersyet menu i et stille sted på strandkanten – helt for jer selv.

Spa, fitness, vandsport og to pools

Stranden er altid stjernen på Cap Juluca, A Belmond Hotel, hvor alt ikke-motoriseret vandsport er inkluderet i opholdet, herunder havkajak, windsurfing, paddle board og Hobie Cat-sejlads.

 På stranden finder I også fire cabana-barer og chaiselonger med ekstra store parasoller, hvor det venlige personale altid stå klar til at servere jer en cocktail eller friskpresset juice, når I er kommet op fra vandet – det samme gælder ved de to fabelagtige pools på resortet.

I kan også finde vej til det topmoderne fitnesscenter og den skønne spa, Arawak Spa, som har tre behandlingsrum, to strandkabiner, en pool og en forførende menu med massage og ritualer – fik vi nævnt, at det hele er med panoramaudsigt over det krystalblå vand og en privat udgang til naturen væk fra resortlivet?

Tennis, ridning og verdensklasse golf

Yoga, pilates, caribiske dansetimer og strandfitness. Rideture og cykeludlejning. Kroket og et tenniscenter med to baner, klinik og en fastansat professionel tennisspiller. På Cap Juluca, A Belmond Hotel er der aktiviteter for alle aldre og interesser – de små kan også glæde sig til resortets Kids Club, der byder på masser af kreative aktiviteter og spil.  

Når det kommer til golf, har Caribien altid stået for nogle af verdens smukkeste golfbaner – på Anguilla kan I opleve den vidunderlige Aurora Anguilla Golf Club, en 18-hullers bane designet af Greg Norman. Golfbanen ligger 10 minutters kørsel fra jeres resort.

Fuglesafari og champagne cruises

Cap Juluca, A Belmond Hotel arrangerer flere eksklusive udflugter som bl.a. en Champagne Sunset Cruise, hvor I sejler ud over dette glitrende hav, mens I nyder et glas kølig champagne. I kan starte dagen tidlige med en Early Bird Nature Walk, hvor I begiver jer ned til Cove Pond, et ynglested for mange tropiske fugle på øen. Gåturen foregår i kyndigt selskab med naturforvalteren Jackie Cestero, der har kikkerter og en lokal fugleguide med til jer – sidstnævnte kan I få med hjem.

Stemningsfulde værelser, suiter og villaer

Resortet har 64 rummelige værelser, 42 suiter og 23 villaer med to til fem soveværelser, alle med et maurisk og elegant udtryk i hvide og blå toner – uanset, hvad I vælger, kan I forvente en lys og indbydende oase med havudsigt og direkte adgang til stranden. Forestil jer søljer, buer, luftige åbninger, arabiske fliser, Beni Ourain-tæpper, store hængekøjer og et design, der på suverøn vis forbinder livet indenfor og udenfor.

Værelserne begynder ved 63 m2 og de har alle terrasser med havudsigt, badeværelser i marmor, 24-timers vært service, Nespresso-maskiner, 55” Smart TV, aircondition og plejeprodukter fra L'Occitane en Provence.   

Suiterne, der også har større terrasser, begynder ved 102 m2 og fås med separat soveværelse, jacuzzi og/eller egen pool, mens de overdådige Private Pool Villas begynder ved 371 m2.

Alle værelser inkluderer egne cykler, mens suiter eller derover inkluderer en golfbuggy. Hvis I vil være helt tæt på sandet, skal I vælge et værelse i stueetagen – omvendt byder en Premium Beachfront King Room på solstole på tagterrassen med større udsyn over havet og bugten.

Når I bor i udvalgte suiter og villaer, får I lidt ekstra forkælelse med bl.a. en kurateret minibar og in-suite morgenmad hver dag.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst. 

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Caribien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Caribien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.