XL Caribien La Samanna Resturant Laplaj Sunbeds

La Samanna, A Belmond Hotel

Fransk elegance og caribisk stemning på den fredfyldte Baie Longue-strand

En drøm om Caribien, der frit og svævende blander sig med billeder af Den Franske Riviera. Sådan kan man bedst beskrive det legendariske hotel La Samanna, A Belmond Hotel, der på sublim vis forener caribisk stemning og fransk elegance med en uforlignelig beliggenhed på den smukkeste del af øen St. Martin.

Côte d’Azur møder Caribien på eventyrlige St. Martin

Eventyrligt resort på en af St. Martins bedste strande

Hvor begynder man, når det kommer til La Samanna, A Belmond Hotel? Er det placering på en klippeskrænt over Det Caribiske Hav? Eller måske er det sandet og det turkise vand. De spektakulære udsigter. De hvide bygninger i fransk kolonitidsstil. Det chikke design, der på fabelagtig vis balancerer fransk glamour med en nærmest retro elegance - med tråde til 1960´erne og sommer på Den Franske Riviera. Det er nærmest som at træde ind i en nouvelle vague film med Jean-Paul Belmondo i hovedrollen.

Hotellet ligger på en af de smukkeste strande på St Martin. Det er et af de steder, hvor det turkise vand og den caribiske ånd aldrig slipper jer. Fra spaen på toppen af klippen til de skønne suiter, restauranter og to pools, der er forbundet af stier, som snor sig mellem bananpalmer og bougainvillea, forbi strandbaren og hele vejen ned til de stråtækte cabanas langs sandbredden, hvor I kan snorkle, sejle eller læne jer tilbage og kigge på de blide bølger, der ruller ind. I bestemmer.

Velkommen til Caribien og et hotel, der af gode grunde er anerkendt som et af ”The Worlds Best” af rejsemagasinerne Condé Nast Traveler og Travel + Leisure.

Den caribiske drøm – med stil, historie og charme

St. Martin er delt i en fransk del og en hollandsk del, der hedder St. Maarten. Den hollandske del er en del af det Kongeriget Nederlandene, men med udpræget selvstyre og egen mønt. Den franske del er en provins i Frankrig og dermed medlem af EU – her betaler I med Euro. Det er på alle måder et fascinerende sted. Velhavende. Naturskønt. Glamourøst. Med hyggelige kystbyer, velbevarede kolonitidshuse, museer, gode restauranter og historiske seværdigheder som det imponerende Fort Amsterdam, der ligger på den hollandske del af øen.

Det store trækplaster på St. Martin er naturligvis strandene - og La Samanna, A Belmond Hotel ligger på en af de allerbedste. Skulle I alligevel få lyst til et sceneskift, kan I bl.a. finde vej til Mullet Bay, Long Bay eller Baie Rouge i nærheden, mens hotellet også arrangerer fiske- og dykkerture i farvandet omkring øen. Sidst, men ikke mindst, kan I også udforske Saint Martins marinereservat i selskab med en havbiolog - det rige marineliv byder bl.a. på sjældne havskildpadder og endda pukkelhvaler, som kan opleves fra december til april.

XL Caribien La Samanna Hotel Entrance
XL Caribien La Samanna Boat
XL Caribien La Samanna Poolside Sunbeds

Fransk-kreolsk gastronomi, spa og vidunderlige suiter

Smagen af Caribien - med det franske touch

La Samanna, A Belmond Hotel har tre restauranter foruden vinkælderen La Cave, der byder på private middage og en imponerende vinsamling med mere end 6000 flasker vin.

Hotellets fremragende morgenmadsbuffet serveres på en terrasse ved hovedpoolen i restauranten Corail, hvor I kan glæde jer til starte dagen med alt fra frugt, charcuteri og fransk pâtisserie samt fortrinlige omeletter lavet efter de bedste franske forskrifter. I kan nyde også nyde en afslappet middag her med udsigt over poolen og havet.

På hotellets fine dining restaurant L’Oursin inviterer køkkenet til “moderne ø-cuisine” med et let og elegant fransk bistro-touch. Forestil jer alt fra tuntatar, grillet hummer og blæksprutte til dagens fangst af frisk fisk og skaldyr - hotellet serverer kun fisk og skaldyr, der fanges bæredygtigt af lokale fiskere på øen.

Jeres frokost serveres tæt på vandkanten på restauranten Laplaj, hvor menuen byder på grillede caribiske og kreolske retter med indslag af vestlige klassikere, dejlige salater og et fristende udvalg af tropiske cocktails.

Baie Lounge Bar kan I glæde jer til fabelagtige cocktails og drinks med udsigt over det turkise hav - det er også et vidunderligt sted at nyde en aperitif til solnedgangen, inden I finder vej til L’Oursin eller en middag udenfor hotellet.

St. Martin har mange gode restauranter, som bestemt er et besøg værd. Vi anbefaler bl.a. en tur til St. Martins gastronomiske hovedstad Grand Case, der ligger 25 minutters kørsel fra hotellet –her anbefaler vi bl.a. Bacchus og Le Tastevin, der begge byder på fransk ø-cuisine med spændende smagsmenuer og gode vinsamlinger. Men gå selv på opdagelse – der er kun en gade i byen, men udvalget af gadekøkkener, caféer og restauranter er tæt på overvældende.

La Samanna Spa

La Samanna Spa ligger højere oppe på klippen, hvor I finder otte små hytter omkring en lille gårdhave - heroppe kan I finde roen, mens I forkæler krop og sjæl med alt fra manicures og massager til ansigtsbehandlinger og skønne påfund som en nedkølende Sunburn Rescue.

To pools, tennisbaner, yoga og fitness

La Samanna, A Belmond Hotel har tre tennisbaner og to pools - en pool ved restauranten Corail og en Infinity pool ved restauranten Laplaj, der folder sig ud på et bagtæppe af klipper og agaveplanter.

De stribede parasoller og elegante liggestole emmer af Den Franske Riviera, mens hotellets opmærksomme personale, som går i lyserøde shorts med blå-hvide skjorter, får jer til at føle jer hjemme med lige dele caribisk charme og gæstfrihed.

Nede på stranden venter jer også et væld af vandaktiviteter med alt fra snorkling og SUP-boards til kajak og Hobie cats. Ikke-motoriseret vandsport er inkluderet i jeres ophold.   

En kort gåtur inde i landet, finder I et topmoderne fitnesscenter, et yoga- og pilates studio samt et galleri, der udstiller impressionistiske malerier og raderinger - det er bestemt et besøg værd, og kunstneren Sir Roland Richardson kan meget vel være der, når I kigger forbi.

Lyse og rummelige suiter

La Samanna, A Belmond Hotel har 83 værelser, herunder 50 suiter og 6 villaer. Alle værelseskategorier er smukt indrettet i hvide og turkise toner med luksuriøse senge, badeværelser i marmor og privat balkon eller terrasse, mens suiterne både fås på stranden, med tagterrasse, med egen pool og med op til to soveværelser.

Alle værelser har naturligvis aircondition, minibar, kaffemaskine, ligesom I finder plejeprodukter fra L'Occitane på badeværelset.  

Vi anbefaler bl.a. hotellets Deluxe Ocean View Rooms (37-39 m2) med balkon eller terrasse - og One Bedroom Beachfront Suites (74 m2), der ligger bag Laplaj – de har den mest direkte adgang til havet og fås med stor balkon eller patio. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.  

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Caribien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Caribien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.