• Farverig ara ved poolen på Nayara Springs i Arenal, Costa Rica
  • Oplev regnskov med vandfald i Arenal National Park i Costa Rica
  • Oplev fascinerende leguaner på rejser til Costa Rica
  • Røg fra vulkanen Arenal i Costa Rica

Luksus og natureventyr i Costa Rica

Regnskov, strande og vulkaner med eventyrlige hoteller og lodges, 13 dage fra 47.000 kr.

Glæd jer til:

Bungalow i regnskoven ved Pacuare-floden

Villa med pool ved Arenal-vulkanen

Luksus i paradiset Peninsula Papagayo

Håndplukket udflugt gennem regnskov ved Arenal-vulkanen

En Costa Rica rejse skræddersyet til jeres ønsker

Læs mere

Oplev Costa Ricas forunderlige natur med ophold på lodges og hoteller i særklasse. Nyd bl.a. luksusvilla med pool ved Areanal og en bungalow omgivet af regnskov. Og glæd jer til unik udflugt gennem regnskov ved foden af Arenal-vulkanen.

Dette er rejsen til Costa Rica for jer, der bare ønsker det bedste. De bedste naturoplevelser, den bedste transport og de bedste hoteller og lodges. 

Regnskov, vulkan og strande

I oplever den enorme mangfoldighed i Costa Ricas natur. I kommer ud i flere typer tæt regnskov med en nærmest ubeskrivelig flora og fauna. I kommer også tæt på den majestætiske vulkan Arenal, og I ser endnu en vidunderlige side af Costa Rica, nemlig de smukke strande. 

Ekstraordinære hoteller og lodges

Ved Pacuare-floden venter en betagende bungalow omgivet af regnskovens fugle- og dyreliv. I er simpelthen i et med naturen, og I kan vælge at ankomme med 1½ times rafting ad floden. 

Ved Arenal-vulkanen fortsætter det exceptionelle niveau med en luksusvilla, hvor jeres private pool fyldes af varme kilder. I slutter på Peninsula Papagayo blandt skønne strande, golfbaner og flere regnskovseventyr. Det kunne gøres billigere, men ikke meget bedre. 

Privat transport og private udflugter

På denne rejse til Costa Rica skal I kun tænke på én ting: At nyde det. I har jeres egen chauffør, når I skal fra sted til sted, og på udflugterne bliver I hentet og bragt til og fra hotellet. Selve udflugterne er selvfølgelig også private, så alt kan ske i jeres tempo på jeres betingelser. 

Vandretur ved arenal-vulkanen

I skal på en vandretur gennem regnskov, forbi vandfald og ad hængebroer over kløfter for foden af Arenal. Undervejs kan I lytte til og spejde efter områdets bl.a. flere end 300 fuglearter og møde regnskovens dyreliv. 

Skræddersyet rejse til Costa Rica

Alt på denne rejse til Costa Rica kan skræddersys til jeres ønsker. Fra komfortniveau til antal dage. I kan f.eks. vælge at forlænge med den ultimative regnskovsoplevelse, hvor I flyver til en enestående lodge i Corcovado National Park, kronjuvelen blandt alle nationalparker i Costa Rica. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker. Rejsen kan foretages hele året, men forvent mere regn om sommeren.

Program

Dag 1
I rejser til Costa Rica

Restaurant Patio på Hotel Grana de Oro i San José, Costa RicaI rejser til Costa Rica, hvor I lander i hovedstanden Son José samme dag. I lufthavnen bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner. I får papirer med detaljer om rejsen inkl. telefonnumre, hvis I på nogen måde skulle få brug for hjælp på vejen. Herefter bliver I kørt til hotellet. 

Hotel Grano de Oro 4*, San José, Costa Rica

Allerede her første aften vil I mærke, at denne rejse til Costa Rica ikke bare byder på fantastisk natur, men også på hoteller i særklasse. I skal bo en enkelt nat på Hotel Grano de Oro, der er indrettet i gamle herskabshjem i Costa Ricas hovedstad San José. Velkommen til Costa Rica. 

Dag 2
Til Pacuare Lodge i regnskoven

Ankom ad floden til Pacuare Lodge i Costa Rica

På hele rejsen skal I bare læne jer tilbage og nyde udsigten, når I skal fra det ene sted til det næste. I har chauffør til det hele. Således også i dag, hvor I kører ud af San José mod regnskoven. By bliver hurtigt til frodigt landbrugsland og tætte skove.

Rafting eller svævebane det sidste stykke?

I kører 2-3 timer, og hvad der herefter skal ske, skal I bestemme hjemmefra. I skal nemlig virkelig ud i Costa Ricas regnskov, så I kan ikke køre direkte til lodgen. I stedet kan I vælge enten at blive transporteret i svævebane over Pacuare-floden fra bilen eller at rafte ad floden i 1½ time. Fra floden er der 300 m at gå til lodgen. 

Canopy Suite på Pacuare Lodge i Costa Rica

Pacuare Lodge 5* med helpension

I skal bo 3 nætter i pagt med naturen på Pacuare Lodge, der er et regnskovsadventure forfinet til det ypperste. I kan udforske tæt og uberørt regnskov med alt det dyreliv og fugleliv, der følger med. Samtidig kan I nyde total forkælelse med bl.a. en vidunderlig bungalow omgivet af regnskov. 

I har stor terrasse, hvor I kan svinge i hængekøjen og lytte til junglen. Stemningen fortsætter i det udendørs bad og i den private pool, der fyldes med vand fra kilden. Helpension er inkluderet på Pacuare Lodge. 

Dag 3-4
Pacuare Lodge

Hæng på kanten af poolen og regnskoven på Pacuare Lodge i Costa RicaNyd stemningen. Udforsk regnskoven, slap af i poolen og baren. Lad jer forkæle med en massage, og glæd jer til skønne måltider i restauranten. Ja, nyd hvert sekund i dette paradis. Der er i øjeblikket ingen forbindelse til hverdagen – med mindre i insisterer og bruger Wi-Fi’en i lobbyen. Men hvorfor? 

I kan i stedet tage på smukke vandreture på udkig efter dyr, fugle og sommerfugle, gå canopy walk i trækronerne, bade i vandfald, svæve gennem regnskoven i zip-line og få pulsen op med rafting på floden

Dag 5
Til mere luksus ved Arenal-vulkanen

Oplev den smukke vulkan Arenal Costa RicaI hopper om bord i den lille svævebane over floden. På den anden side venter jeres bil og chauffør. Nu skal I nemlig videre til et af de store ikoner for rejser til Costa Rica, vulkanen Arenal. 

I kommer gennem forskellige mindre byer som Puerto Viejo, San Miguel, Venecia og Aguas Zarcas og kan nyde udsigt til smukke naturscenerier med bjerge og landbrug. Her dyrkes ananas, bananer og sukkerrør. Ud på eftermiddagen vil I kunne se den store Arenal-vulkan rejse sig og vise vej det sidste stykke med sin perfekte kegleform.  

Broen gennem junglen til Nayara Springs i Arenal i Costa Rica

Nayara Springs 5*, Arenal, Costa Rica

Fremme ved hotellet for de næste 3 nætter forlader I bilen og går over en hængebro ind i regnskoven til jeres hotel Nayara Springs. I kunne være blevet på søsterhotellet på den anden side af broen, men det ville slet ikke give samme oplevelse. I går på alle måder hele vejen på denne rejse til Costa Rica!

Farverig ara ved poolen på Nayara Springs i Arenal, Costa Rica

Derfor kan I nu nyde en luksuriøs villa med privat plungepool med vand fra varme kilder. Bare hop i og nyd det. Her er prisbelønnet spa, topklasse restauranter og super service. I kan bade omgivet af kolibrier, tukaner og araer, og få km væk står den majestætiske Arenal-vulkan som vogter over sceneriet. I bor 3 nætter her.

Dag 6
Udforsk Arenal National Park

Oplev de smukke tukaner ved Arenal vulkanen i Costa RicaArenal National Park i Costa Rica er først og fremmest den mere end 1.600 m høje vulkan, men her er meget mere end det. Det skal I opleve i dag.

Privat vandretur ved Arenal-vulkanen

I skal på en privat udflugt med naturguide. I går langs foden af Arenal, der stiger mod himlen tæt på. I kommer gennem regnskov, forbi vandfald og ad hængebroer over kløfter. Lyt til det vilde dyre- og fugleliv. Hvor meget kan I få øje på? Jeres guide skal nok hjælpe med at pege ud.  

Oplev regnskov med vandfald i Arenal National Park i Costa RicaI passerer også størknede lavastrømme, hvor I kan fornemme de ødelæggelser de glødende masser kan forvolde.

Dag 7
Arenal på egen hånd

Se - og ikke mindst hør - brøleaber på rejser til Costa RicaI har dagen på egen hånd ved Arenal. Nyd stemningen og de luksuriøse omgivelser på Nayara Springs, så I virkelig mærker, hvor meget ekstra I får ved at bo her. 

I kan også tage på flere eventyr i Arenal National Park. I kan f.eks. gå canopy walk i trækronerne og svæve gennem regnskoven – enten stille og roligt i en svævebane eller med fuld fart på i zip-line. Tal med jeres rejserådgiver om flere tips til aktiviteter ved Arenal.

Dag 8
Til Paradis ved stranden

Den smukke kyst ved El Mangrove, Peninsula Papagayo i Costa RicaI forlader Arenal og kører mod Costa Ricas Stillehavskyst og den smukke provins Guanacaste. I starten er der en fantastisk udsigt mod Arenal-søen og vulkanen. I kommer gennem små landsbyer, før I er ud på hovedvejen, hvor kursen sættes mod det lille Paradis Papagayo Peninsula. Regnskov bliver til tør skov og inden længe ser I Stillehavet første gang. Selve turen til jeres hotel tager 3-4 timer.

Den lange pool på El Mangrove, Peninsula Papagayo i Costa RicaEl Mangroove Hotel 5*, Peninsula Papagayo

I skal bo 4 nætter på El Mangroove Hotel, der er elegance og forkælelse lige ved stranden på Peninsula Papagayo. Alt er bare så gennemført og smukt. Lad jer forkæle fra gastronomi til spa og udforsk strande, golfbaner og regnskov. 

Dag 9-11
Peninsula Papagayo

Playa Conchal i Guanacaste, Costa Rica byder på en smuk strand og azurblåt havDe næste dage er til at lave præcis så meget eller lidt, I har lyst til krydret med en virkelig unik udflugt. 

Tid til afslapning

El Mangroove Hotel er i sig selv værd at bruge en hel del af tiden på. Spa og wellness, pool og strand, gastronomi og masser af tid sammen. Det er tid at pakke den gode bog ud for alvor. 

Tag også på sejlture i kajak, nyd en tur på cykel eller gå en runde på den lokale golfbane. I kan også tage på vandreture i regnskoven for at nyde Costa Ricas enestående dyre- og fugleliv en sidste gang. 

Dag 12-13
Hjem fra rejse til Costa Rica

Egern abe, Costa RicaJeres rejse til Costa Rica er desværre slut. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i San José, hvor fra I sætter kurs hjemad. I lander i Danmark dag 13. Hør evt. jeres rejserådgiver om mulighederne for at flyve via USA fra Liberia lufthavnen kun 20 min. fra hotellet.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Luksus og natureventyr i Costa Rica
RejseperiodeDobbeltEnkelt
19.10.21 - 14.08.2246.000-54.00086.000-100.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, udflugter mm., der ikke er nævnt under inkluderet