Xl Dubai Hotel Address Beach Resort Waterside Sunset
Dubai

Address Beach Resort

Unik arkitektur, spa, gastronomi og verdens højeste pool

Address Beach Resort er et af Dubais mest spektakulære hotelbyggerier. De fleste tager et billede, når de går forbi langs stranden. Men kun de færreste finder vej indenfor - og hele vejen op til verdens højeste udendørs infinity pool. Velkommen til Dubai fra sin mest drømmende, vilde og himmelstræbende side.

Ikonisk luksushotel med perfekt beliggenhed

Fabelagtigt design og verdens højeste pool

På Address Beach Resort bor I lige midt i alt det, der gør Dubai til en af verdens vildeste storbyer – inklusiv fem restauranter og barer, en overdådig spa på 75. etage og en spektakulær pool, der omkranser hotellet i næsten 300 meters højde. Men Address Beach Resort er ikke blot ”bedst, størst og først”, som Dubai ofte er kendt for at være. Der er tværtom noget afdæmpet, elegant og sofistikerede over hotellet – fra den lidt formelle, men gode service, til den lette og lyse indretning, der er med til at give plads til de arkitektoniske linjer og dimensioner.

Strandliv og storby lige uden for døren

Det bringer os til beliggenheden. Direkte ud til stranden og midt mellem JBR Beach og Dubai Marina, hvor den store strandpromenade, madboder, chikke restauranter, barer, luksushoteller, lystyachter temaparker og fashionable butikker fører jer videre til fodgængerbroen og Bluewaters Island med verdens største pariserhjul, Ain Dubai. Det her er Dubai. Og I er aldrig i tvivl. Address Beach Resort ligger cirka 30 minutters kørsel fra lufthavnen.

Xl Dubai Hotel Address Beach Resort Pool Deck View Sea

Faciliteter og services

5 restauranter og barer

Glæd jer til at begynde dagen med en skøn buffet på hotellets The Restaurant, inden I går på opdagelse i alt fra libanesisk og brasiliansk verdenskøkken på Li´Brasil til moderne, asiatisk fusionskøkken på Zeta Seventy Seven, der deler plads med hotellets spektakulære pool på 77. etage. Tilbage på jorden – eller helt nede ved stranden – finder i The Beach Grill, der byder på drinks, østers, dagens fangst med bl.a. grillede fisk og skaldyr, Surf and Turf, samt et udvalg af skønne salater og snacks.

Elegant spa på toppen af Dubai

Address Beach Resort har skabt en hel verden af wellness med The Spa at Address – hele 805 m2 velvære på 75. etage, hvor store A-formede vinduer byder på drømmeagtige udsigter over Den Arabiske Golf. Ved siden af spaen finder I også et topmoderne fitnesscenter med et imponerende udvalg af udstyr.

Flere pools og verdens højeste infinity pool

I hotellets stueplan finder I to poolområder – en til voksne og en til familier – blandt palmerhaver og veldesignede terrasser, der fører jer videre ned til hotellets private strand. Det hele føles glamourøst, men alligevel afslappet og afdæmpet. Det samme kan man ikke sige om hotellets ikoniske vartegn på 77. etage. Forestil jer en infinity pool, der omslutter en skyskraber i næste 300 meters højde.

Heroppe har I direkte panoramaudsyn til Ain Dubai-pariserhjulet, den menneskeskabte palmeø Palm Jumeirah – og I klart vejr kan I øjne ørkenen og mange af Dubai øvrige bydele. Det er mageløst. Og det perfekte sted at tage en selfie over byen! Poolen på 77. etage byder velkommen til voksne over 21 år og er undtagelsesvist lukket i tilfælde af dårligt vejr.

Skønhedssalon og børneklub

Address Beach Resort har også en skønhedssalon, mens der naturligvis er sørget for de små med flere dedikerede børneområder, herunder et poolområde for familier med Splash Pad, og børneklubben The Qix Club, der byder på underholdning og kreative aktiviteter for børn i alle aldre.

Værelser og suiter med udsigt

Address Beach Resort har værelser og suiter fordelt på 10 værelseskategorier – nogle har balkon, mens alle værelser har gulv-til-loft vinduer med fantastiske udsigter over byen, marinaen eller Den Arabiske Golf.

Alle værelserne er smagfuldt og elegant indrettet i beige toner med bl.a. iPad-service, 55” smart tv, Nespresso-maskiner, minibar, aircondition, Wi-Fi. og badeværelser med bruser og badekar.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Dubai

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Dubai. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.