Xl Intercontinental Ras Al Khaimah Resort View
Ras Al Khaimah

InterContinental Ras Al Khaimah

Stilren luksus og kridhvide strande hos Dubais stille nabo 

InterContinentals hoteller er altid garant for høj service, gode faciliteter og en stilren tilgang til luksus, der ubesværet kombinerer international stemning med lokal forankring og inspiration. InterContinental Ras Al Khaimah Mina Al Arab Resort & Spa er det perfekte eksempel på dette – tilsat Hayat-øens kridhvide sand og en fabelagtig havudsigt, der kan nydes fra alle resortets 351 værelser. 

Moderne kant, lokal varme og masser af plads

InterContinental Ras Al Khaimah Mina Al Arab Resort & Spa er InterContinental-kædens første hotel i emiratet Ras Al Khaimah, som ligger mindre end en times kørsel fra lufthavnen i Dubai. Herude er der virkelig plads til at boltre sig under solen og palmerne – i det turkise hav, i det kridhvide sand, i poolen, i spaen, på de seks forskellige restauranter og ikke mindst hjemme på værelset eller i poolvillaen.  

Sjældne oplevelser i det glemte emirat

Ras Al Khaimah deler den bjergrige Musandam-halvø med nabolandet Oman og kaldes ofte for ”det glemte emirat” – her kan I opleve en mere autentisk og rolig side af Emiraterne med vildt dyreliv, mangrover, dramatiske bjerge med mange vandreruter, ørkenfæstninger og ikke mindst den forladte og hjemsøgte landsby Jazirah Al Hamra. Ras Al Khaimah er også kendt for sine mange action-eventyr, der bl.a. tæller verdens længste zipline på legendariske Jebel Jais!

Xl Intercontinental Ras Al Khaimah Saffar Restaurant 3
Xl Intercontinental Ras Al Khaimah Noho Bar&Grill
Xl Intercontinental Ras Al Khaimah Private Dining Noho
Faciliteter og services

Stort udvalg af kulinariske oplevelser

InterContinental Ras Al Khaimah har i alt seks restauranter, barer og caféer. Glæd jer til det bedste fra det tyrkiske og libanesiske køkken med 360-graders havudsigt på Levant&Nar, mens stilfulde Saffar byder på kulinariske jordomrejser med indslag fra hele verden.

På den hippe gastropub NoHo Bar & Grill kan I bl.a. bestille store fad med New York-inspirerede snacks, sliders og grillet kød – en perfekt opskrift til en uformel og afslappet frokost eller middag for såvel par og familier.

InterContinental Ras Al Khaimah strandbar ShaSha inviterer til rendyrket afslapning med lette måltider, snacks og et stort udvalg af vandpiber. Tilbage i resortets chikke lobby, kan I glæde jer til at nyde et stort udvalg af te, gourmetkaffe og friskbagte kager, mens Amarbars stemningsfulde bar gemmer på et fremragende udvalg af ikke mindst gin og whisky.

Infinity pool, tennis og spa

InterContinental Ras Al Khaimahs store infinity pool smelter nærmest sammen med Den Arabiske Golfs turkise bagtæppe og det kan være svært at bestemme sig, hvor man skal starte. Resortet har naturligvis også tennisbaner, fitnesscenter og en skøn spa med Hamman, hvor I også finder et originalt udvalg af kropsterapier med afsæt i lokale traditioner og ingredienser. 

Børneklub med egen pool

InterContinental Ras Al Khaimah har både en Kids Club og en Teens Club, der tilbyder et væld af aktiviteter for børn i alle aldre med fokus på kreativitet og nysgerrighed – ligesom de små også kan boltre sig i deres helt egen børnepool. 

Værelser, suiter og poolvillaer

InterContinental Ras Al Khaimah har 351 lyse, rummelige værelser, suiter og poolvillaer, der alle har havudsigt, store balkoner/terrasser, luksuriøse badeværelser samt aircondition og tv. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Dubai

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Dubai. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.