Xl Dubai Jumeirah Al Naseem Coastline Aerial Overview

Jumeirah Al Naseem

Sublimt luksusresort på en af Dubais bedste strande

Al Naseem er arabisk for havbrise - et navn, der perfekt indfanger følelsen på dette suveræne resort, som formår at forene Dubais vilde overdådighed med en elegant, rolig og nærmest underspillet stemning, der giver plads til alt det, en ægte drømmeferie er skabt af. Og beliggenheden? Den fås ikke bedre.

Overdådige Dubai - på den stilfulde måde

Et elegant strandresort med uanede muligheder

Jumeirah Al Naseem har gjort noget, som få luksushoteller i Dubai formår. Man har skabt et ferieparadis, der rummer alt den vilde overdådighed, som Dubai er kendt for – uden at miste blikket for det nære, rolige og naturlige. Det lave resort folder sig ud mellem palmer, azurblå pools, turkise parasoller, pavilloner i træ og eventyrlige tropehaver, designet af amerikanske Bill Bensley, der har designet nogle af verdens ypperste hoteller.

Resortets lave bygninger falder i ét med havet og en af Dubais bedste strande, mens det luksuriøse interiør på suveræn vis kombinerer en frisk fortolkning af arabisk æstetik og kolonitidsreferencer med et elegant, moderne og næsten underspillet udtryk. Det fungerer til perfektion. Jumeirah Al Naseem har også fem pools, et væld af skønne restauranter og vidunderlige værelser med udsigt til ikoniske Burj Al Arab, som ligger tæt på resortet. Men alt det – og meget mere – vender vi tilbage til.

En del af Madinat Jumeirah – en by i byen

Jumeirah Al-Naseem er det nyeste og mest elegante resort i det gigantiske Madinat Jumeirah-kompleks, der bl.a. består af fire overdådige luksusresorts, 80 caféer og butikker, et teater og 50 restauranter, hvoraf flere hører til på absolut øverste hylde. Det hele er forbundet af skønne havestier og vandveje – der er små golfbuggies og vandtaxaer alle steder, der står klar til at transportere jer rundt.

Når I bor på Jumeirah Al-Naseem, har I også inkluderet adgang til det fabelagtige vandland Wild Wadi Waterpark Jumeirah, der ligger lige ved siden af. Hvis I nogensinde skal prøve at rutsje ned med 80 km/t, er det nu!

Det hele kan også siges på en anden måde. Det tager kun 30 minutter at køre fra lufthavnen i Dubai til Jumeirah Al Naseem – og I behøver ikke at forlade stedet igen. Her er alt, I kan ønske jer på en luksusferie. Ro. Forkælelse. Strand. Underholdning. Gastronomi. Shopping. Og skulle I alligevel få mod på mere af Dubai, så tager det blot 15 minutter at køre til byens centrum, hvor I bl.a. kan opleve de imponerende Burj Khalifa Water Fountains og skyskraberen af samme navn, samt et væld af shoppingcentre, museer og temaparker som f.eks. regnskoven The Green Planet.

Fortrinlig gastronomi og skønne værelser med udsigt

Suverænt udvalg af kulinariske oplevelser

Valgmuligheder, valgmuligheder, valgmuligheder. Sådan kan det kulinariske menukort bedst opsummeres på Jumeirah Al Naseem, der har 8 fortrinlige restauranter og barer.

Lad os begynde på The Palmery, der lægger fra land med en overdådig morgenmad, mens aftenen byder alt fra indisk og japansk til skønne indslag fra det internationale menukort. Det hele kan nydes på terrassen med udsigt til Burj Al Arab.  

På taget af The Palmery finder i stilfulde Kayto, der tager jer med på en sand sanserejse i det peruviansk-japanske fusionskøkken, mens Al Mandhar Lounge i lobbyen bringer fransk-marokkanske snacks og arabiske specialiteter til nye højder.

Rockfish er en af resortets stjerner, hvor I kan glæde jer til suveræn seafood frokost og aften – direkte ud til stranden, mens Sugarmash inviterer til laid-back atmosfære med drinks, snacks, asiatisk streetfood, sliders og internationale retter ved poolen.

Summersalt Beach Club er en af vores favoritter – her er der virkelig skruet op for kreativiteten med originale snacks, retter og plancha-fade med kulinariske oplevelser fra hele verden. Det hele foregår med havudsigt og en særdeles god cocktailbar, hvor dygtige mixologer står klar til at anbefale den helt rigtige cocktail til jeres mad. Gode drinks finder I også på Kalsa Pool Bar og ikke mindst på stemningsfulde Blind Tiger, hvor I også kan bestille snacks og lette retter til jeres drinks, cocktails og vin.

Pools, spa, tennis og Kids Club

Jumeirah Al-Naseem har tennisbaner, en Kids Club og fem skønne pools, herunder en stor familiepool og en adults only pool, som ligger på en stille, afsondret terrasse på resortets første sal. I finder også et topmoderne fitnesscenter og den prisvindende Al Qasr Talise Spa – den ligger på søsterresortet og kan bedst beskrives som en lille wellness-landsby, et helt refugie med alt fra meditationshaver og yoga studios til private villaer, hvor I kan vælge mellem et væld af massager og kropsbehandlinger. Der er naturligvis også sauna og hammam.

Smagfulde værelser og suiter med balkon

Cremefarvede karameltoner, varme træsorter, skydedøre i træ og senge, der næsten er lige så brede, som de er lange.  Møblerede balkoner, hvoraf mange har udsigt til Burj Al Arab. Luksuriøse badeværelser med separate brusere, badekar og plejeprodukter fra det omanske mærke Amouage.

Jumeirah Al-Naseem har 435 værelser og suiter, der spænder fra rummelige værelser med balkon til overdådige suiter med tre soveværelser og store terrasseområder. Alle værelser har tv, Wi-Fi, aircondition, kaffemaskiner og minibar.

Vi anbefaler bl.a. følgende værelseskategorier:

Resort Deluxe (51 m2, 2 voksne og 2 børn) i åbent plan med stor garderobe, sofa, spisebord, luksuriøst badeværelse og balkon med udsigt til resortets haver.

Ocean Deluxe (51 m2, 2 voksne og 2 børn) med stor garderobe, sofa, spisebord, luksuriøst badeværelse og balkon med havudsigt.

Family Superior Room (60 m2, 2 voksne og 2 børn) med stor garderobe, sofa, spisebord, luksuriøst badeværelse, fransk balkon med udsigt til resortets haver. Dertil skydedør mellem soveværelse og stueområde, hvor børn kan ligge i en sovesofa.

Ocean Club Superior Room (60 m2, 2 voksne og 2 børn) med med stor garderobe, sofa, spisebord, luksuriøst badeværelse og balkon med havudsigt. Dertil skydedør mellem soveværelse og stueområde, hvor børn kan ligge i en sovesofa. Adgang til Orchid Club.

 

Ekstra fordele med Orchid Club

Jumeirah Al-Naseem har også et stort udvalg af suiter – vælger I dem, får I også adgang til resortets Orchid Club Lounge, der bl.a. inkluderer a la carte morgenmad, snacks, eftermiddagste, sundowners og kanapeer, samt fuld adgang til Summersalt Beach Club (restauranten på Summersalt Beach Club er åben for alle gæster).

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Dubai

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Dubai. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.