XL UAE The Oberoi Beach Resort Al Zorah Main Pool Daytime
Al Zorah, Ajman. Dubai

The Oberoi Beach Resort

Ægte sandstrand og masser af aktiviteter

The Oberoi Beach Resort er det oplagte valg for jer, der vil opleve pulserende Dubai, men bo i mere fredfyldte omgivelser direkte ud til en ægte sandstrand. Her er en fantastisk spa, to restauranter og mulighed for en masse aktiviteter. Skal I have egen pool?

Indhyllet af strand og frodig mangrove

The Oberoi Beach Resort ligger i byen Al Zorah, i emiratet Ajman på østkysten af Den Arabiske Halvø, ved kysten af Den Persiske Golf. Her bølger det azurblå hav frem og tilbage i strandkanten på Al Zorahs gyldne sandstrand foran resortet. Modsat Dubais kunstige strande, er stranden her helt og aldeles naturlig. Det samme er den frodige mangroveskov i nærheden. Og mens golfbanen langt fra er naturlig, er den smukt anlagt omkring mangroven, og frister sammen med kajakture og marinaen til gode oplevelser tæt på hotellet.

Samtidig venter pulserende Dubai med sine mange seværdigheder såsom Burj Khalifa og Dubai Mall, kun en times kørsel væk. Udforsk også de andre strande omkring Al Zorah eller besøg de kommercielle bydele i Ajman eller naboemiratet Ras Al Khaimah, der også har en større vandpark.

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Store, moderne suiter

The Oberoi Beach Resort har cirka 70 værelser og suiter, der varierer i størrelsen fra 55 til 169 m2 med balkon eller terrasse. Alle værelserne har en moderne skandinavisk-inspireret indretning holdt i lyse, atmosfærefulde farver. Her er Wi-Fi, TV, aircondition osv.

Skal i have egen pool?

Rejser I som familie, har I brug for mere plads eller vil I bare have det bedste? Så anbefaler vi en af de 14 villaer, der alle har egen pool. De har et, to eller tre soveværelser samt stor stue, og det er muligt at få serveret alle måltider i jeres villa.

Afslapning ved poolen eller forkælelse i spaen?

Når I ikke nyder ferielivet ved stranden, kan I slappe af ved resortets 80 meter lange pool (en af de længste i Emiraterne) eller lade jer forkæle i spaen. Start med en times yoga for at sætte stemningen eller besøg de traditionelle dampbade (hamam) efterfulgt af en dejlig spabehandling eller massage.

Fine-dining, skaldyr og tapas

The Oberoi Beach Resort har to restauranter og en bar. Restaurant Vinesse byder på fine-dining med smagfulde, internationale retter serveret med panoramaudsigt ud over stranden. Vil I hellere spise direkte ud til stranden, tilbyder restaurant Aquario udsøgte skaldyrs- og fiskeretter.

Langs poolen finder I desuden loungen, hvor I kan nyde kølige drinks, tapas og sandwichs.

Børn er velkomne

I kan sagtens rejse til The Oberoi Beach Resort som familie med små børn, men faciliteter og indretning henvender sig primært til større børn, teenagere og voksne.

Her er eksempelvis en lille børneklub, hvor personalet arrangerer aktiviteter og lege for de mindste.

XL UAE The Oberoi Beach Resort Al Zorah Floor Plan 3 Bedroom Pool Villa
XL UAE The Oberoi Beach Resort Al Zorah Premium 3B Villa Living Room
Xl Uae The Oberoi Beach Resort Al Zorah 3Bdr Villa Pool
Generationsrejser til The Oberoi Resort

Familievillaer med plads til 9 personer

Poolvilla med 2 soveværelser ud til stranden

Oberoi Beach Resort har otte poolvillaer med to soveværelser i første række til vandet. Mellem jer og stranden er kun en grøn strandhave, der er med til at give jer ekstra privatliv.

Villaen er på hele 260 m2 inkl. en pool og et soldæk med solstole. Der er aircondition i alle rum til de varme dage, og er I her udenfor sæson, er der indendørs ildsted. I har butlerservice, og ønsker I at spise ”hjemme”, kan I få maden leveret i villaen mod et gebyr. Det kan være en fordel, hvis I rejser med mindre børn.

Indretningen er minimalistisk og elegant, og de store vinduespartier lukker masser af lys ind – og giver en skøn udsigt mod haven og vandet. Her er en stor stue og to soveværelser med egne badeværelser. Herudover er der endnu et toilet. Der er tv, Bose lydanlæg, wi-fi samt tekøkken med Nespresso-maskine. I kan være op til fire voksne og to børn i villaen.

Ønsker I 3 soveværelser?

I anden række fra stranden ligger villaer på 340 m2 med tre soveværelser, hvis I har brug for endnu mere plads til maks. seks voksne og tre børn. Tal med jeres rejserådgiver om den rigtige villa for jer på generationsrejser og rejser med vennerne. 

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Dubai

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Dubai. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.