Xl Dubai Ritz Carlton Ras Al Khaimah Al Hamra Beach Tented Beach Pool Villa Outside
Dubai

The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah Al Hamra Beach

Luksuriøse poolvillaer ved stranden

Med 32 store villaer med egen pool direkte på Al Hamra Beach i emiratet  Ras al Khaimah ved Dubai er The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah det oplagte valg for jer, der søger en luksuriøs og fredfyldt strandoase. Glæd jer til nærvær, kulinariske oplevelser, snorkeleventyr og forkælelse i spaen.

Fredfyldt strandoase 1 time fra Dubai

En times kørsel nord fra pulserende Dubai bringer jer til The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Hamra Beach. Resortet ligger perfekt ud til en paradisstrand, indhyllet af bølgernes konstante, beroligende brusen. Palmerne kaster skygger i sandet og eventyrlige Al Hamra Village venter i det fjerne. For at sætte stemningen foregår det sidste stykke til The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah naturligvis med privat båd. Findes der bedre måder at ankomme til et resort på?

Nyd roen fra jeres poolvilla, den udsøgte restaurant Shore House, den fælles infinity-pool og spaen.

Xl Dubai Ritz Carlton Ras Al Khaimah Al Hamra Beach Tented Beach Pool Villa Pool Deck
Xl Dubai Ritz Carlton Ras Al Khaimah Al Hamra Beach Al Bahar Tented Beach Pool Villa Lounge
Xl Dubai Ritz Carlton Ras Al Khaimah Al Hamra Beach Boat Trip
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

180 m2 Villaer med egen pool

Alle villaer på The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Hamra Beach er som en 180 m2 luksuriøs strandoase. På terrassen har I jeres helt egen pool og adgang til stranden og havet, der strækker sig langs bugten foran jeres villa.

Villaerne har et beduininspireret loft, der majestætisk troner mod himlen, og så er indretningen naturligvis et kapitel for sig. Nyd den skønne atmosfære med masser af varme og lys akkompagneret af håndplukkede detaljer såsom puder og gardiner med fine mønstre, der drager tankerne mod 1001 nats eventyr.

Brug for mere privatlive? 

I kan vælge mellem to villatyper med samme indretningsstil, terrasse og pool. Mens Al Bahar Tented Beach Pool villaerne har direkte adgang til stranden, ligger Al Naseem Tented Beach Pool Villaerne hævet over stranden i mere private omgivelser.

Paddleboarding, kajak og sejlads i solnedgangen

Skulle roen blive for larmende, inviterer stranden og havet til en masse aktiviteter. Lær eksempelvis at paddleboarde, glid af sted langs kysten i kajak eller sejl ud med båd i solnedgangen, mens I nyder en kølig drink.

Gastronomi på restaurant Shore House

I finder resortets restaurant Shore House ved fællespoolen. Start dagen med brunchbuffet og dyk senere ned i et spændende menukort med alt fra frisk fisk og skaldyr til internationale retter. Mens I sender jeres smagsløg på eventyr, nyder I restaurantens stilfulde omgivelser med designermøbler, aircondition og udsigt over stranden til Den Persiske Golf. Før eller efter middagen kan I synke ned i de bløde loungemøbler og nyde en drink fra baren ved poolen.

Skal det være ekstra romantisk, kan I også få serveret middag på stranden i skæret fra solnedgangen. 

I spahimlen for en stund

Trænger I modsat til at forkæle jer selv lidt ekstra, er spaen det rette sted. Luk øjnene for en stund, mens de professionelle spaterapeuter tager jer på en himmelsk rejse, der løsner kroppens spændinger og får jer til at glemme hverdagens stress.

Falkeshow i Al Wadis naturreservat

Som gæst på The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Hamra Beach er I ligeledes inviteret til at opleve det imponerende ugle- og falkeshow i Al Wadi naturreservat. En kort køretur (ca. 20 minutter med shuttle-bus) bringer jer fra det vante strandparadis til det smukke naturreservat med sit gyldne ørkenlandskab.

Mærk det bløde ørkensand under fødderne og oplev de fascinerende falke sprede deres vinger ud på himlen. En oplevelse, der gør indtryk på både store og små.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Dubai Ritz Carlton Ras Al Khaimah Al Hamra Beach Tented Beach Pool Villa Privat Pool
Dubai, Mellemøsten

Glæd jer til

Elegante Heritage Hotel, Autograph Collection 4* i hjertet af Dubai

Ørkensafari i jeep, kamelridning og BBQ under stjernerne

Kulinarisk byvandring med privat guide i Dubai

180 m2 poolvilla på The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah 5*, Al Hamra Beach

Strand, gastronomi og spa

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Dubai

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Dubai. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.