Xl Dubai Vida Downtown Pool Cabanas
Dubai

Vida Downtown

Hipt hotel

Hipt, perfekt beliggenhed, lækre restauranter og bare virkelig godt. Sådan beskrives Vida Downtown i Dubai bedst! Udforsk Dubai, slap af ved poolen og nyd kulinariske oplevelser på hotellets tre restauranter. Gåafstand til Burj Khalifa og Dubai Mall.

Xl Dubai Vida Downtown Exterior Pool Building
Xl Dubai Vida Downtown 3IN1 Restaurant Breakfast
Xl Dubai Vida Downtown Deluxe Room King Bed

Stilrent design med arabisk islæt

Vida Downtown er et hotel med en stilren indretning, der på moderne vis drager paralleller til det traditionelle Arabien. Træd inden for i den store lobby med højt til loftet, lyse farver og håndplukkede detaljer, som skaber en helt fantastisk stemning. Rundt omkring i lobbyen er loungemøbler samlet som små oaser, der indbyder til en afslappende stund, mens fantastiske lysinstallationer skaber en helt særlig og varm atmosfære. Nyd den minimalistiske og moderne indretningsstil overalt på hotellet.

Søger I et mere fredfyldt hotel i Dubai?

Søger I et mere fredfyldt hotel med samme perfekte beliggenhed som Vida Downtown, anbefaler vi søsterhotellet Manzil Downtown 4+*.

Xl Dubai Vida Downtown Junior Suite
Xl Dubai Vida Downtown 3IN1 Restaurant
Xl Dubai Vida Downtown Pool Cabanas
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Tre lækre restauranter

Vida Downtown har tre lækre restauranter, hvis menukort byder på retter fra hver sit verdenshjørne. I restaurant 3in1 kan I nyde retter, som er inspireret af det mediterranske køkken. Downtown Toko byder på en fusion af det kinesiske og japanske gadekøkken med alt fra sushi til dim sums. Mens La Serre er en charmerende café med friskbagt brød, snacks og lette retter.

Moderne værelser og suiter

Værelserne og suiterne på Vida Downtown har en moderne og lys indretning, der afspejler hotellets øvrige stil og udtryk. Her er alle de faciliteter, I har brug for såsom aircondition, minibar, TV, kaffe- og tefaciliteter, Wi-Fi m.m.

Vælg mellem Deluxe rooms på 32 m2 og de dobbelt så store Junior suiter på 64 m2 med soveværelse, badeværelse og hjemlig stue.

Oplevelser eller tid ved poolen?

Med sine kun 100 værelser og suiter er Vida Downtown lidt af en hotelperle, som ligger side om side med grønne palmetræer, cremefarvede bygninger og skyskrabere i det fjerne. Her er I kun 15 minutters gang fra imponerende Burj Khalifa og det enorme Dubai Mall. 

Når I ikke er ude at opleve Dubai, kan I køle af i poolområdet, hvis cabanas er som himmelsenge på kanten af poolen. Nyd udsigten til Dubais storbyjungle, der troner op udenfor og slap af til tonerne af loungemusik.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Dubai

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Dubai. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.