• Pool i skønne omgivelser på Vida Downtown, Dubai
 • Deluxe Room på Vida Downtown, Dubai
 • Overdådig morgenmad på Vida Downtown, Dubai

Vida Downtown, Dubai

Hipt hotel i gåafstand til Burj Khalifa og Dubai Mall

Vida Downtown, Dubai
Læs mere

Hipt, perfekt beliggenhed, lækre restauranter og bare virkelig godt. Sådan beskrives Vida Downtown i Dubai bedst! Udforsk Dubai, slap af ved poolen og nyd kulinariske oplevelser på hotellets tre restauranter.

Pool i skønne omgivelser på Vida Downtown, Dubai

Oplevelser eller tid ved poolen?

Med sine kun 100 værelser og suiter er Vida Downtown lidt af en hotelperle, som ligger side om side med grønne palmetræer, cremefarvede bygninger og skyskrabere i det fjerne. Her er I kun 15 minutters gang fra imponerende Burj Khalifa og det enorme Dubai Mall. 

Når I ikke er ude at opleve Dubai, kan I køle af i poolområdet, hvis cabanas er som himmelsenge på kanten af poolen. Nyd udsigten til Dubais storbyjungle, der troner op udenfor og slap af til tonerne af loungemusik.

3IN1 - hyggelig restaurant på Vida Downtown, DubaiStilrent design med arabisk islæt

Vida Downtown er et hotel med en stilren indretning, der på moderne vis drager paralleller til det traditionelle Arabien. Træd inden for i den store lobby med højt til loftet, lyse farver og håndplukkede detaljer, som skaber en helt fantastisk stemning. Rundt omkring i lobbyen er loungemøbler samlet som små oaser, der indbyder til en afslappende stund, mens fantastiske lysinstallationer skaber en helt særlig og varm atmosfære. Nyd den minimalistiske og moderne indretningsstil overalt på hotellet.

Overdådig morgenmad på Vida Downtown, DubaiTre lækre restauranter

Vida Downtown har tre lækre restauranter, hvis menukort byder på retter fra hver sit hjørne af verden. I restaurant 3in1 kan I nyde retter, som er inspireret af det mediterranske køkken. Downtown Toko byder på en fusion af det kinesiske og japanske gadekøkken med alt fra sushi til dim sums. Mens La Serre er en charmerende café med friskbagt brød, snacks og lette retter.

Junior Suite på Vida Downtown, DubaiModerne værelser og suiter

Værelserne og suiterne på Vida Downtown har en moderne og lys indretning, der afspejler hotellets øvrige stil og udtryk. Her er alle de faciliteter, I har brug for såsom aircondition, minibar, TV, kaffe- og tefaciliteter, Wi-Fi m.m.

Vælg mellem Deluxe rooms på 32 m2 og de dobbelt så store Junior suiter på 64 m2 med soveværelse, badeværelse og hjemlig stue.

Udendørs pool på Manzil Downtown, DubaiSøger I et mere fredfyldt hotel i Dubai?

Søger I et mere fredfyldt hotel med samme perfekte beliggenhed som Vida Downtown, anbefaler vi søsterhotellet Manzil Downtown 4+*.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.