XL Dubai Hotel Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah Beach Aerial
Dubai

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah

Gastronomi og privat strand på Palm Jumeirah

Når man er i Dubai, må det hele gerne være lidt større og lidt vildere. Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah er ingen undtagelse, men den historiske hotelkæde glemmer aldrig sine rødder. Glæd jer til det bedste af Dubai, men i fredfyldte omgivelser. Og med al den stil, omtanke og elegante luksus, der hører til navnet Waldorf Astoria.   

Klassisk luksus møder overdådige Dubai

Fredfyldt strandferie, men tæt på alt

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah er et vidunderligt fristed for par og familier, der drømmer om ubekymrede dage under solen – tæt på al den underholdning, puls og shopping, som Dubai er så fyldt af, men alligevel på sikker og rolig afstand på den ikoniske palmeø Palm Jumeirah. Herude venter jer en smagfuld verden af luksus med bl.a. privat strand, 6 restauranter og barer, spa, tennis, børneklub og vandsport. For ikke at nævne den høje service og det nærværende personale.

Plads til at være jer selv

På Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah møder Dubais overdådige storhed alle de klassiske og elegante dyder, som Waldorf-kæden er kendt for. Hotellets størrelse betyder, at I altid kan finde jeres helt egen oase blandt de mange palmehaver, pools og terrasser - mens I nyder udsigten over Dubais skyline med downtown og ikoniske Burj Khalifa, der rejser sig 830 meter mod himlen!

Oplev palmeøen Palm Jumeirah

Det tager kun 15 minutter at køre til fastlandet, hvis I nogensinde når så langt. Palm Jumeirah byder nemlig på et væld af attraktioner med gourmetrestauranter, luksushoteller, temaparker og arkader – fra forlystelsesområdet The Pointe til vandlandet Aquaventure og mega-resortet Atlantis, der ligger en lille 1 times gåtur langs stranden fra jeres hotel – eller 7 minutter i bil.

XL Dubai Hotel Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah Pool Aerial
XL Dubai Hotel Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah Palm Avenue Restaurant
XL Dubai Hotel Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah King Deluxe Room With Palm Sea View Bedroom

Faciliteter og services

Italiensk gastronomi, autentisk vietnamesisk og meget mere

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah byder på et overflødighedshorn af kulinariske oplevelser, der kulminerer med Social by Heinz Beck, hvor I kan glæde jer til fortrinlig italiensk gastronomi, skabt af stjernekokken Heinz Beck, som også står bag Michelin-restaurantens La Pergola i Rom.

LAO inviterer køkkenchef Mai Gnunyan til autentisk vietnamesisk gourmet i skønne og stemningsfulde rammer, mens såvel Mezzerie og Palm Avenue byder på alt fra californisk comfort food og Middelhavskøkken, til mellemøstlige specialiteter og et stort udvalg af klassikere fra det internationale menukort.

Waldorfs klassiske afternoon tea serveres i hotellets new yorker-inspirerede Peacock Alley, mens Serafina Bar tilbyder magiske solnedgange ledsaget af cocktails med egenproduceret spiritus, cigarer og kreative snacks.

3 pools, spa, vandsport og tennis

Det er en helt særlig følelse at gå langs de brede sandstrande ved Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah. De turkise nuancer og den salte duft af havet, der indbyder jer til svømmeture i det lune vand. Den særlige kombination af ørkenens ro - og udsigten til Dubais imponerende skyline, der stræber stadig højere mod himlen. De store kontraster. Det er klassisk Dubai. Og lige her, fornemmer I det til fulde.

Glæd jer til at gå på opdagelse mellem tennisbaner, palmehaver, terrasser, restauranter og hotellets tre pools, hvoraf den ene kun er for voksne. På The Waldorf Astoria Spa finder I et skønt udvalg af massager og kropsbehandlinger, mens der også er sørget for de små på Coco’s Kids Club. Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah har naturligvis også et fitnesscenter og tennisbaner, men kronen på værket er alligevel hotellets vandsportscenter, der byder på alt fra fisketure og sejlture til wakeboarding, parasailing og jetski.

Skønne værelser og suiter med balkon

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah har 319 værelser og suiter, der fordeler sig på 17 værelseskategorier – fra en King Deluxe Room With Skyline View (55 m2) til f.eks. en King Deluxe Suite With Sea View (100 m2). Alle værelserne har balkon - nogle med udsigt over Den Arabiske Golf og/eller Dubais skyline, og andre med udsigt over hotellets grønne arealer og pools.

Alle værelserne er smagfuldt og klassisk indrettet med komfortable møbler og luksuriøse senge – glæd jer også til de skønne badeværelser i marmor med dobbelt håndvask, badekar og vidunderlige plejeprodukter fra Salvatore Ferragamo. Der er naturligvis Wi-Fi, tv, aircondition, kaffebord og docking staition på alle værelser.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilke værelseskategori, som passer jer bedst.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Dubai Hotel Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah Exterior
Dubai, Mellemøsten

Glæd jer til

Fredfyldt strandluksus på Palmeøen, perfekt til familier og par

Rolig strand og masser af plads, men tæt på Dubai

Spa, gourmet, vandsport og et væld af aktiviteter for alle aldre

Kort afstand til shopping og vilde temaparker på Palmeøen

Eventyrlig ørkensafari i veteranjeep

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Dubai

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Dubai. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.