• Kom tæt på natur og dyreliv i ørkenen uden for Dubai på safari i historisk jeep
 • Mød vilde oryxer i Dubais ørken
 • De udrydningstruede oryxer lever vildt i ørkenen uden for Dubai
 • Beduin tilbereder traditionel te og kaffe over åben ild
 • Mand med sin kamel i Dubais ørken

Ørkensafari i vintagejeep

Intimt natureventyr i Dubais vilde ørken

Kom tæt på natur og dyreliv i ørkenen uden for Dubai på safari i historisk jeep
Læs mere

Den Arabiske Ørken uden for Dubai er et fascinerende ødeland af gyldne sandklitter og endeløse vidder. Oplev det på en intim safaritur i vintagejeep inklusiv kamelridning og BBQ under stjernerne.

De udrydningstruede oryxer lever vildt i ørkenen uden for DubaiOplev Dubais gyldne ørken

En måde at skelne de syv Forenede Arabiske Emirater på er, at hver stat har sit helt eget, unikke ørkensand. I Dubai er ørkenen gylden med pletvise, stride grønne småbuske og meterhøje klitter, der strækker sig som et bølgende hav med det samme, I krydser bygrænsen. Konstrasten til stilheden og enkelheden i det øde landskab overfor storbyens støj og hæsblæsende tempo er knapt til at begribe, førend I har oplevet det. Og det er et must, når I rejser til Dubai.

Beduin tilbereder traditionel te og kaffe over åben ildIntim og autentisk oplevelse

Der findes masser af selskaber, der arrangere dagsture ud i ørkenen fra Dubai. Hos Nyhavn Rejser har vi håndplukket en partner, der tager jer med til en af ørkenens mere autentiske beduinlejre, der er indrettet, så I både kan opleve stilheden og fornemme evigheden.

En ørkensafari i vintagejeep i Dubai er en skøn oplevelse for hele familienLawrence of Arabia - nu med jeep!

Turen ud i ødemarken foregår i en historisk Land Rover fra 1950'erne, og det er nemt at blive revet lidt med af den autentiske stemning. I dag er I ægte opdagelsesrejsende i bedste Lawrence of Arabia-stil - hvis han ellers havde haft adgang til en jeep, men lad os nu ikke hænge os i detaljerne. Undervejs kan I være heldige at møde nogle af ørkenens vilde dyr såsom ørkenræve, gazeller og de elegante, udrydningstruede hvide oryxer.

Velkomst i beduinlejren i ørkenen uden for Dubai

Kamelridning og beduinkultur

Fremme i lejren bliver I budt velkommen med beduinkaffe og -brød tilberedt over åben ild. Her hører I mere om, hvordan beduinerne har formået at leve i ørkenen i årtusinder, og oplever den lokale folklore i form af bl.a. falkonershow og traditionel musik og dans. Her er også mulighed for en gyngende kamelridetur over ørkensandet.

Beduinmiddag i Dubais ørken

Ørkenens stjerner

Når mørket sænker sig, skifter ørkenen brat karakter. Mørket er næsten overjordisk intenst. I rykker sammen om bålstederne og nyder en hyggelig buffet med lokale specialiteter og saftigt kød tilberedt over den åbne ild.

Men husk også at træde væk fra lyset. Læg jer fladt på ryggen på det lune ørkensand. Og se op. Stjernehimlen over jeres hoveder stråler som ingen anden, I nogensinde har oplevet.

Kom tæt på natur og dyreliv i ørkenen uden for Dubai på safari i historisk jeepSjovt for børn og voksne

Ørkensafarien i vintagejeep er en autentisk og naturskøn oplevelse for både børn og voksne. Turen tager 6-7 timer, og I bliver afhentet og kørt retur til jeres hotel i Dubai.

Tag gerne lidt kontanter med hvis I vil købe fotos eller video af jeres tur gennem ørkenen, resten er inklusiv (drikkevarer uden alkohol).

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.