• Kamelsafari i Dubais ørken
 • Traditionel, arabisk linsesuppe i beduinlejren i Dubais ørken
 • Spektakulært falkeshow i Dubais ørken

På kamelryg i beduinernes fodspor

Kameler, falkeshow og beduinmiddag i ørkenen

Kamelsafari i Dubais ørken
Læs mere

Super til familier, der vil have en sjov og unik oplevelse sammen på rejsen i Dubai. I oplever en autentisk beduinlejr, rider kameler, ser falkeshow og spiser middag under stjernerne i ørkenen.

Ankomst og velkomstceremoni i beduinlejren i Dubais ørkenDubais første nationalpark

I bliver hentet på jeres hotel i Dubai, hvor I sætter kurs mod Dubai Desert Conservation Centre, Dubais første nationalpark. Det er altid sjovt at køre 4WD i det bløde ørkenlandskab, men rideturen på kameler bringer med garanti smil frem hos alle. Rideturen afgår fra den lille ørkenlejr, så skulle der være nogen i familien, der ikke vil ride på kameler, er der mulighed for at slappe af i lejren eller tage hul på flere af dagens beduin-aktiviteter.

Traditionelt fladbrød bages over ildsted i beduinlejren i Dubais ørkenSmag på beduinlivet

Kamelerne vugger roligt under jer skrift for skridt gennem den okkerrøde ørken, der er ejet af Sheiken og fortæller historien om dengang Dubai endnu ikke var blevet en moderne kosmopol. I rider en lille times tid og vender tilbage til lejren, der nu er lyst op af skæret fra bål og fakler.

I lejren venter et ægte falkeshow i skæret fra solnedgangen. Bagefter kan I prøve kræfter med forskellige aktiviteter, som afspejler, hvordan beduinerne levede for 50 år siden. I kan f.eks. få en henna-tatovering, smage arabisk kaffe og bage brød over bål.

Beduinlejren ved skumringstid i Dubais ørkenMiddag under stjernerne

Har I lyst, er I også med til at forberede aftenens fire-retters middag. Kultur træder altid i karakter gennem madoplevelser, så det er en oplagt mulighed for at lære endnu mere om beduinkulturen – og få et par madlavningstips med hjem. Når middagen er klar, sætter I jer til rette under stjernerne, nyder de skønne retter og oplever traditionel dans og trommespil. Hvilken bedre måde at slutte dagen på?

Spektakulært falkeshow i Dubais ørkenPraktisk information

Afgang og hjemkomst fra heldagsoplevelsen varierer afhængigt af sæson. Afgang fra Dubai vil typisk være mellem 14.30 og 16.50, mens hjemkomsten vil være mellem 21.30 og 23.30.

I sommerperioden er det en god idé at medbringe hat, solbriller, solcreme og komfortabel påklædning. Mens det i vinterperioden er en god idé at medbringe en lun trøje til om aftenen, da der kan være køligt efter solnedgang. Det anbefales i øvrigt, at børn er fyldt 5 år for at ride på kameler.

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.