Xl Dubai Desert Conservation Centre Camel Safari Walking
Oplevelse i Dubai

På kamelryg i beduinernes fodspor

Kameler, falkeshow og beduinmiddag

Super til familier, der vil have en sjov og unik heldagsoplevelse sammen på rejsen i Dubai. I oplever en autentisk beduinlejr, rider kameler, ser falkeshow og spiser middag under stjernerne i ørkenen.

Dubais første nationalpark

I bliver hentet på jeres hotel i Dubai, hvor I sætter kurs mod Dubai Desert Conservation Centre, Dubais første nationalpark. Det er altid sjovt at køre 4WD i det bløde ørkenlandskab, men rideturen på kameler bringer med garanti smil frem hos alle. Rideturen afgår fra den lille ørkenlejr, så skulle der være nogen i familien, der ikke vil ride på kameler, er der mulighed for at slappe af i lejren eller tage hul på flere af dagens beduin-aktiviteter.

Smag på beduinlivet

Kamelerne vugger roligt under jer skridt for skridt gennem den okkerrøde ørken, der er ejet af Sheiken og fortæller historien om dengang Dubai endnu ikke var blevet en moderne kosmopol. I rider en lille times tid og vender tilbage til lejren, der nu er lyst op af skæret fra bål og fakler.

I lejren venter et ægte falkeshow i skæret fra solnedgangen. Bagefter kan I prøve kræfter med forskellige aktiviteter, som afspejler, hvordan beduinerne levede for 50 år siden. I kan f.eks. få en henna-tatovering, smage arabisk kaffe og bage brød over bål.

Middag under stjernerne

Har I lyst, er I også med til at forberede aftenens fire-retters middag. Kultur træder altid i karakter gennem madoplevelser, så det er en oplagt mulighed for at lære endnu mere om beduinkulturen – og få et par madlavningstips med hjem. Når middagen er klar, sætter I jer til rette under stjernerne, nyder de skønne retter og oplever traditionel dans og trommespil. Hvilken bedre måde at slutte dagen på?

Praktisk information

Afgang og hjemkomst fra heldagsoplevelsen varierer afhængigt af sæson. Afgang fra Dubai vil typisk være mellem 14.30 og 16.50, mens hjemkomsten vil være mellem 21.30 og 23.30.

I sommerperioden er det en god idé at medbringe hat, solbriller, solcreme og komfortabel påklædning. Mens det i vinterperioden er en god idé at medbringe en lun trøje til om aftenen, da der kan være køligt efter solnedgang. Det anbefales i øvrigt, at børn er fyldt 5 år for at ride på kameler.

Xl Dubai Desert Conservation Centre Camel Safari Walking
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Dubai

Alt på denne rejse til Dubai kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Dubai.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.