Island (1)
Fafa Island, Fiji

Fafa Island Resort

Robinson Crusoe-resort

Hvis I drømmer om at holde ferie på en øde ø i naturskønne omgivelser, er Fafa Island Resort et oplagt valg. I bor i en af resortets 13 bungalows på stranden mellem tætvoksende palmetræer, nyder ferieroen og lader jer forføre af bølgerne, der blidt skvulper frem og tilbage i strandkanten.

Fafa Island - en oplevelse i sig selv

Fafa Island Resort ligger på en privat ø i det sydlige Stillehav, cirka 30 minutter fra Tongas hovedstad Nuku’alofa. Øen er et mekka af uberørt natur med vildtvoksende palmetræer omgivet af øde sandstrande og fredede koralrev, som venter på at blive udforsket.

Fafa Island Resort er det eneste på øen, så I kan sagtens være en hel dag på stranden uden at møde andre. Der er heller ingen motoriserede vandsportsaktiviteter på øen, så I overgiver jer til den totale ferieidyl, de smukke omgivelser og stilheden, som omgiver jer.

Snorkling mellem fredede koralrev

Øen er ikke større end I kan gå rundt og opleve det hele ad små, snoede stier gennem den tropiske natur af palmer og grønne buske.

I kan låne både paddle boards og snorkleudstyr på resortet og lade jer forføre af øens smukke, fredede koralrev med farverige søanemoner, koraller og fisk i alskens størrelser. Fra resortet kan I tage på snorkleudflugter med båd til de nærliggende øer. Er I erfarne dykkere, er det også muligt at sejle længere ud på havet med båd for at dykke og komme endnu tættere på det rige marineliv.

Svøm med pukkelhvaler

Fra juli til oktober kan I være så heldige at spotte pukkelhvaler i det fjerne, direkte fra strandene på Fafa Island. At se en pukkelhval helt tæt på, som sprøjter et springvand op fra havets overflade eller endda springer op i en baglæns saltomortale, er en oplevelse, der er svær at beskrive med ord. I kan komme ud med et mindre skib for at opleve pukkelhvalerne på helt tæt hold – og endda få lov til at svømme med dem.

Little Paradise 1 (1)
Fales 04
Fales 03
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Bungalows med havudsigt

Fafa Island Resort har 13 bungalows langs den vestlige del af øen i strandkanten under svajende palmetræer, kun få skridt fra stranden og en afstressende dukkert i havet. Hver bungalow ligger et godt stykke fra hinanden, så I kan nyde ferieidyllen i private omgivelser. 

Alle bungalows er bygget i en traditionel tongansk stil med højt til loftet og møbler i lyse træfarver, palmeflet m.m. Badeværelset er åbent ud mod den omkringliggende natur med palmer og blomster, så I virkelig kan suge omgivelserne til jer – selv når I står under bruseren. 

I får også egen terrasse, hvorfra I kan nyde den endeløse panoramaudsigt ud over Stillehavet. Måske I bare vil dase på terrassen i hængekøjen og lade tiden stå helt stille?

Superior- eller Deluxe-bungalows

I en superior-bungalow får I en kingsize eller dobbeltseng samt et ekstra rum enten med en enkeltseng, dobbeltseng eller ferieseng til jeres børn. 

I deluxe-bungalows kan I enten være to personer eller op til fire personer. Deluxe bungalows er større og har flere rum end superior-bungalows.

Restaurant og bar på stranden

Fafa Island Resort har en enkelt restaurant, som ligger direkte på stranden med udsigt ud over havet. Her finder I et varieret menukort fra europæisk til lokalt-inspirerede retter af friske råvarer, skaldyr og fisk fra markedet på Tonga. 

I kan også nyde godt af kølige cocktails i baren eller smage på de friske kokosnødder, der naturligvis er plukket på øen.

Alene på en totalt øde ø

Fra resortet kan I blive sejlet til en af øerne, hvor en picnickurv venter på jer i skyggen under et palmetræ. Det er næsten for godt til at være sandt – men der er jo ingen grund til at være sulten, når I har en hel dag til at svømme, snorkle og udforske øens uberørte natur. Sidst på eftermiddagen bliver I hentet igen og sejlet tilbage til Fafa Island.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Fiji

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Fiji. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.