Xl Fiji Qamea Island Palms Resort
Qamea Island, Fiji

Qamea Resort & Spa

Intimt luksusresort

Bo i en af blot 17 bungalows på stranden på Qamea Resort & Spa. Her bliver I forkælet med eksotiske madoplevelser, en imødekommende service og naturskønne ekspeditioner til regnskov, vandfald og koralrev.

Tropisk regnskov og fortryllende koralrev

Qamea Resort & Spa ligger direkte ned til en af Fijis mest idylliske strande og grænser op til en oplevelsesrig regnskov. Qamea Resort & Spa er en intim tropisk oase med spa, aktiviteter og gastronomi i top, og tårnhøje palmer læner sig dovent ud over hængekøjer, bungalows og uberørte sandkorn.

Svingende hængekøjer

Over hele resortet finder I intime kroge med hængekøjer, der svinger frem og tilbage i takt med bølgernes brus. I kan også bevæge jer væk fra gemmestederne og blive afkølet i den rustikke pool eller sætte jer i skygge i baren og nyde en drink.

Brusende vandfald og skjulte stier

Den tropiske regnskov byder på billedskønne udsigter og vandreture. Regnskoven gemmer på tre storslåede vandfald, hvor det første kan opleves via en svagt skrånende sti, og de to næste tager jer med op til 100 meters højde via trapper og rækværk. Her bliver I mødt af farvestrålende blomster og løv og kan tage en ugenert dukkert under de brusende vandfaldsmasser. I kan også udforske den eksotiske regnskov i selskab med en lokalkendt guide.

Xl Fiji Island Qamea Qameabures Bures Watersports
Xl Fiji Hotel Qamea Resort Beach Couple
Small Fiji Qamea Island Pool Swim
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Privat bungalows med udendørs bad

I bor i jeres helt egen idylliske bungalow på 65 m2. Indretningen er enkel, naturlig og intim med højt til loftet, king size-seng med luksuriøse egyptiske lagner, et stort, udendørs brusebad samt en romantisk veranda.

Nyd tropiske smagsoplevelser

Jeres smagsløg bliver forkælet med resortets tropiske menu, hvor de eksotiske krydderier går hånd i hånd med kendte vine, bobler, cocktails og iskolde øl. Menuen sprudler af spændende lokale grønstager, delikat seafood og mørt kød. I kan spise direkte på stranden og nyde dagslyset blive til aftenlys, der langsomt lægger sig som en skygge over det azurblå hav.

Yoga med havudsigt eller jugle spa

Har I brug for at bevæge jer lidt på land, kan I starte eller afslutte dagen med en times mindfulness-yoga med udsigt til den evigt lyseblå horisont. Yoga-pavillonen er placeret direkte på stranden omgivet af den udsøgte natur, og jagten på ro hjælpes også godt på vej af resortets jungle-spa, der både byder på ansigtsbehandlinger, kropsmassage samt kropsterapier.

Ferie i havets tegn

På Qamea Resort & Spa kan I snorkle direkte fra stranden og opleve Fijis farverigeste dykkersteder. Her venter jer en verden med tropiske fisk og overraskelser i alle nuancer. Med lidt held møder I også de enorme havskildpadder, der med dovne svømmetag kommer helt tæt på jer.

Qamea Resort & Spa tilbyder alt fra dykkerundervisning i poolen til gode tips, snorkeludstyr eller guidede dykkerture. I kan også udfordre jeres evner på paddle board og prøve kræfter af med surfing (fra november til april), kajak eller sportsfiskeri.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Fiji Qamea Island Beach Hammock
Fiji, Stillehavet

Fiji Deluxe

19 dage fra

94.000 kr.

Glæd jer til

5 dage på Qamea Resort & Spa 5* i smuk strandbungalow

7 dage på eksklusive Likuliku Lagoon Resort 5*

5 dage på Spicers Potts Point 5* i Sydney

Guidet tur i Sydney Operahus og tur med vandflyver

Frokost på Sydneys eksklusive restaurant Jonah's

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Fiji

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Fiji. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.