XL Sofitel Moorea French Polynesia General View
Moorea

Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel

Bungalows, romantik og afslappet stemning

Nyd magiske Moorea fra en smuk og lækker bungalow. Bo med få meter til en af Mooreas bedste strande eller på pæle helt ude i den krystalklare lagune. Mange faciliteter fra spa over vandsport til restauranter.

Direkte til Mooreas lagune

Når I ser ud over lagunen, fornemmer I korallerne, som inviterer til snorkelture, og længere ude fortæller en fin hvid streg, at her danner det beskyttende rev grænsen mellem lagune og hav. Endnu længere væk ligger den virkelige verden, men glem den lige nu. Nyd i stedet synet af dette paradis I er landet i. 

XL Sofitel Moorea French Polynesia Aerial View Of Hotel And Pool
Xl French Polynesia Sofitel Moorea Villas Ocean
XL Sofitel Moorea French Polynesia Overwater Bungalow Interior
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Bungalows på Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel

Resortet har 8 kategorier af bungalows opdelt efter forskellige størrelser og udsigt. Mulighederne spænder i størrelse fra Bungalow with lagoon view på 31 m2 over over water villaer på 31 og 52 m2 til en ekstravagant luksusvilla på 221 m2.

Stilen er ægte polynesisk med palmetækkede tage, der også indefra er et smukt syn med højt til loftet. Indretningen lever op til det fine ydre med stor brug af naturmaterialer, men med moderne linjer og ikke mindst alle moderne faciliteter med f.eks. aircondition og gratis Wi-Fi.

Nyhavn Rejser anbefaler Luxury Garden Bungalow på 47 m2 med udsigt til haven, men tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker havudsigt eller at bo på pæle i lagunen.

Restauranter på Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel

Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel har to restauranter, hvor kokkene er klar til at forkæle jer. PURE Restaurant serverer et internationalt køkken til morgen, frokost og aften og er resortets hovedrestaurant. Om torsdagen er her polynesisk buffet, og hver aften er her 45 minutters underholdning med lokale musikere og dansere.

Restaurant K er resortets gourmet restaurant i de mest romantiske omgivelser med mulighed for at sidde med fødderne i sandet. Lukket søndag og torsdag i højsæson. Hør åbningstider i lavsæson. Også her er et kort danseshow. Hvorfor K? Den imponerende tagkonstruktion er lavet af kahaia-træ.

Større resort med intim stemning

Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel har 103 bungalows, der enten gemmer sig under palmerne, kigger frem i strandkanten eller er gået hele vejen ud i lagunen. Sofitel Moorea Kia Ora Moorea Beach Resort er med andre ord ikke et af de mindste resorts, men stemningen er alligevel afslappet, hyggelig og intim. Størrelsen betyder adgang til mange faciliteter.  

Spa og sport

På Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel kan I både få pulsen ned og op. Den store spa har 7 spa suiter, jacuzzi og fantastisk udsigt over lagunen. 

Der er dykkercenter på resortet og også vandsportscenter med f.eks. paddle boards og kajakker. Lagunen ved resortet er beskyttet maritimt område, så jetski og anden motoriseret leg (og larm) er bandlyst. 

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL French Polynesia Bora Bora Sofitel Private Island Hotel Aerial View Overwater Bungalows
Bora Bora, Fransk Polynesien, Stillehavet

Glæd jer til

Markeder, vulkaner og vandfald på Tahiti

Moorea på resort ud til lagunen

Bungalow på privat ø i lagunen ved Bora Bora

Udflugter i 4WD til vulkaner og plantager

Sejltur til bedste snorkling på Bora Bora

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Fransk Polynesien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.