• Overwater Bungalows på Sofitel Bora Bora Private Island, Fransk Polynesien
  • Stranden ved Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel, Fransk Polynesien
  • Solnedgang ved Moorea
  • Udsigt over Moorea i Fransk Polynesien

Drømmen om Tahiti, Moorea og Bora Bora

Oplev Fransk Polynesiens vulkaner, vandfald og smukke laguner, 18 dage fra 56.500 kr.

Glæd jer til:

Markeder, vulkaner og vandfald på Tahiti

Moorea på resort ud til lagunen

Bungalow på privat ø i lagunen ved Bora Bora

Udflugter i 4WD til vulkaner og plantager

Sejltur til bedste snorkling på Bora Bora

Læs mere

Oplev en rejse til Fransk Polynesien, hvor I ikke bare kommer til strande og laguner på de smukke Stillehavsøer Tahiti, Moorea og Bora Bora, men også på udflugter op i vulkanernes højland og ud blandt revhajer og rokker.

Denne rejse til Tahiti, Moorea og Bora Bora er til jer, der vil udleve drømmen om paradiset Fransk Polynesien, men samtidig vil opleve lidt mere end ”bare” nogle af verdens smukkeste laguner. 

Nyhavn Rejsers eksperter har afprøvet og nøje udvalgt hotel og resorts med super beliggenhed, og vi krydrer jeres ferie i Fransk Polynesien med spændende udflugter. 

Markeder, vulkaner og vandfald på Tahiti 

I rejser til hovedøen Tahiti, men skynder jer ikke videre som mange andre, for her er masser at opleve fra skønne markeder til forrygende natur. Vi inkluderer en tur i 4WD op i højlandet, hvor I går på vulkaner og bader i vandfald. 

Lagune og plantager på Moorea

Senere bor I lige ud til lagunen på Moorea, hvor vulkanerne rejser sig mod himlen i baghaven. Vi forsøger dog at trække jer væk fra solstolen en af dagene, for I bør opleve højlandets plantager og eminente udsigter. 

Bungalow i lagunen på Bora Bora

Bora Bora er på alle måder den store finale. Ikke bare overstråler Bora Bora alt andet i sin skønhed, I bor også i en romantisk bungalow på en lille ø ude i lagunen. I skal på sejltur til den bedste snorkling på Bora Bora. 

Modtages med sang og blomster

Gæstfriheden i Fransk Polynesien er legendarisk. Det mærker I allerede ved ankomsten. Her bliver I mødt af sang akkompagneret af guitar og ukulele, og I får en blomst som velkomstgave. Polynesiernes positive indstilling til livet og store livsglæde er uden tvivl et produkt af det overflødighedshorn af jordens og havets frugter, I finder overalt på øerne.

Skræddersyet rejse til Fransk Polynesien

Tal med jeres rejserådgiver om særlige ønsker til jeres rejse til Fransk Polynesien. Måske en ekstra sejltur på et par dage? Et ophold i Los Angeles på vej ud eller hjem for at klippe turen over? Alt kan skræddersys til jeres ønsker.

Program

Dag 1-2
I rejser til Fransk Polynesien

Udsigt over Tahiti i Fransk PolynesienI rejser til Fransk Polynesien via Los Angeles og lander i Papeete på Tahiti dag 2. Bare det at sige til sig selv, at nu er man på Tahiti i Fransk Polynesien er nok til, at jetlag i hvert fald for en stund blæses væk af brisen fra Stillehavet. 

Modtaget med sang og blomster

I lufthavnen bliver I mødt af sang og får en velduftende "Tiare Tahiti" som velkomstgave. Det er Tahitis nationalblomst. En del af velkomstkomiteen er også Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, der hjælper jer til hotellet. 

Afslapning ved poolen på Tahiti Nui Hotel, Fransk PolynesienHotel Tahiti Nui 3+*, Papeete

I skal bo 2 nætter på Hotel Tahiti Nui i Papeete. Her er dejlige værelser, en god pool og gåafstand til alt. Der er også en spa, hvis musklerne skal løsnes lidt op. Hotel Tahiti Nui i Papeete ligger perfekt for byens liv med markeder og butikker. Værelset er klar – også hvis I ankommer tidligt til Papeete.

Dag 3
Markeder, vulkaner og sorte strande på Tahiti

Marked i Papeete på Tahiti, Fransk PolynesienTahiti er ikke bare et stop på vejen mod de hvide strande og turkise laguner i Fransk Polynesien. Tahiti har masser at byde på i sig selv. Markeder, sorte strande, hvalsafarier i sæsonen og ikke mindst det frodige indre, hvor vulkanerne rejser sig mod himlen med Orohena på 2.241 m som den største.  

Papeete, hvor I bor, er den eneste storby i Fransk Polynesien. Om aftenen kan I fx slentre få minutter til havnefronten og Vaiete-pladsen med det store madmarked. Der er også tid til at tjekke markederne for de lækreste vaniljestænger og smykker med sorte perler. Velkommen til Tahiti!

I 4WD til Tahitis tropiske højland, Fransk PolynesienI 4WD til Tahitis tropiske højland 

I skal på heldagstur i 4WD over floder og gennem tropisk skov med kæmpe bregner til Tahitis vandfald. Dagen igennem udforsker I Papenoo-krateret og kommer i nærkontakt med den storslåede natur, hvor I også får mulighed for at svømme i vandfald.

Udflugten er helt og aldeles i naturens tegn, men lidt historie skader ikke. Jeres guider vil derfor ud over at fortælle om flora og fauna også tage jer med til vigtige arkæologiske steder på Tahiti. I Fransk Polynesien er mange minder fra den tidlige polynesiske kultur med bl.a. hellige samlingssteder, som missionærerne destruerede og ofte byggede kirker oven på.

Dag 4
I rejser til Moorea

Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel, Fransk PolynesienNu sker det. I skal videre til de underskønne laguner i Fransk Polynesien. Første stop er Moorea. I sejler dertil i en stor katamaranfærge, som tager 35-40 minutter. Fremme på Moorea bliver I budt velkommen og hjulpet til hotellet. 

Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel 4*, Moorea

De næste 6 nætter skal I bo på Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel i en bungalow ved af Mooreas bedste strande. 

Det tager få minutter at køre hertil fra lufthavnen, så er I klar til at nyde det hvide sand, den smukke lagune, afslappet stemning og en masse gode faciliteter. Der er gratis Wi-Fi, hvis I skal sende de første fotos til misundelige venner derhjemme.

Dag 5-9
Sand, vand, snorkling og vulkaner på Moorea

Oplev Mooreas højland på ladet af en truck i Fransk PolynesienDe næste dage på den vidunderlige Stillehavsø Moorea i Fransk Polynesien er til præcis så meget eller lidt, I har lyst til. I vil elske den gode strand, falde i staver over den turkise lagune og hilse på et utal af fisk. Måske også et besøg i spaen, en tur i kajak eller på paddle board?

Med truck op i Mooreas højland

En af dagene under jeres ferie på Moorea har vi indlagt en lille aktivitet. Det kræver, at I løsriver jer fra solstolene, for I skal på tur i højlandet. I sidder på ladet af en lille truck med vind i håret og duften af ananasplantagerne i næsen. I besøger plantager undervejs og går til sidst helt op på Magic Mountain, hvor I bliver belønnet med den mest utrolige udsigt over Moorea.

Dag 10
I rejser til Bora Bora

Udsigt over Bora Bora i Fransk PolynesienNormalt ville det være usandsynligt svært at sige farvel til lagunen på Moorea, men I ved, det bliver endnu bedre nu. I bliver kørt i lufthavnen og rejser til Bora Bora. Den direkte flyvning tager 50 minutter.  

Lagunens magi på Bora Bora

Eventyret starter, straks I er fremme på Bora Bora, der er en drøm for mange, og bliver ved at være det for de fleste. I bliver ledt ned til en speedbåd, der sejler jer 20 minutter gennem lagunen til jeres resort. Sådan skulle alle lufthavnsbusser være. 

Turen går ned i det sydøstlige hjørne af lagunen. Snart ser I det kæmpe kegleformede tag over resortets restaurant, og jettyerne med resortets water villaer ser ud som om, de er klar til at tage mod jer med åbne arme. Det er i en af de villaer, I skal bo. 

I runder dog pynten og lægger til ved kajpladsen her. Velkommen til Bora Bora. 

Sofitel Bora Bora Private Island i Fransk PolynesienSofitel Bora Bora Private Island 4+*, Bora Bora

I skal bo 6 nætter i en bungalow på pæle i lagunen på Sofitel Bora Bora Private Island, der - som navnet siger – ligger på en privat ø. I har direkte adgang til lagunen fra jeres soldæk og kan nyde den betagende udsigt fra morgen til aften. Sandet er hvidt, vandet er klart, palmerne svajer og stemningen er afslappet.

Dag 11-15
Lagunen på Bora Bora

Lagune med farverige fisk, rokker og ufarlige revhajer ved Bora Bora i Fransk PolynesienPræcis som på Moorea er dagene afsat til så meget eller lidt, I har lyst til. I skal selvfølgelig bade og snorkle. Bage i solen. Nyde solnedgange og stjernehimler. Tag eventuelt også en tur i kajak, på paddle board og i spaen. Vil I opleve nogle andre restauranter, beder I blot resortets båd sejle jer det lille stykke ind til land. 

Bora Boras bedste snorkling

Selv om I kan svømme ud til noget af Bora Boras bedste snorkling fra østkysten af den lille ø, hvor I bor, inkluderer vi en halvdags snorkeltur i lagunen, hvor I kommer længere omkring. I hænger ud med rokker og revhajer, og I ser stimer af farverige fisk og koralrev med flere fisk og kæmpemuslinger. Ikke alt foregår i vandet. I besøger også den tidligere forbudte paradisø, Motu Tapu.

Dag 16
Jeres rejse til Tahiti, Moorea og Bora Bora er slut

Drømmestrand på Bora Bora, Fransk PolynesienDet måtte jo komme, desværre. Dagen, hvor I siger farvel til Bora Bora og Fransk Polynesien. I sætter jer i speedbåden og nyder de 20 minutter i lagunen på vej til lufthavnen. Herfra flyver I til Papeete på Tahiti, hvor I lander lidt ud på aftenen. Lidt før midnat tager I natflyet til Los Angeles. 

Senere flyver I til Los Angeles. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker et stop med hotel i Los Angeles, før den sidste bid hjem.

Dag 17-18
Los Angeles – København

Hollywood, Los AngelesI rejser fra Los Angeles til Danmark, hvor I lander dag 18 lokal tid.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Drømmen om Tahiti, Moorea og Bora Bora
RejseperiodeDobbeltEnkelt
23.09.21 - 31.10.2161.000-63.00092.000-94.000
04.11.21 - 22.12.2156.000-58.00083.000-85.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Lokal hotelskat på € 1,68 pr person pr. nat (samlet ca. € 100 for to personer)
  • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Der er mulighed for at lave stopover i Los Angeles, kontakt os for forslag og priser!