XL French Polynesia Bora Bora Sofitel Private Island Hotel Aerial View Overwater Bungalows

Drømmen om Tahiti, Moorea og Bora Bora

Drømmen om Tahiti, Moorea og Bora Bora

18 dage fra 64.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Vulkaner, vandfald og smukke laguner

Oplev en rejse til Fransk Polynesien, hvor I ikke bare kommer til strande og laguner på de smukke Stillehavsøer Tahiti, Moorea og Bora Bora, men også på udflugter op i vulkanernes højland og ud blandt revhajer og rokker.

Denne rejse til Tahiti, Moorea og Bora Bora er til jer, der vil udleve drømmen om paradiset Fransk Polynesien, men samtidig vil opleve lidt mere end ”bare” nogle af verdens smukkeste laguner. 

Nyhavn Rejsers eksperter har afprøvet og nøje udvalgt hotel og resorts med super beliggenhed, og vi krydrer jeres ferie i Fransk Polynesien med spændende udflugter. 

Glæd jer til

 • Markeder, vulkaner og vandfald på Tahiti
 • Moorea på resort ud til lagunen
 • Bungalow på privat ø i lagunen ved Bora Bora
 • Udflugter i 4WD til vulkaner og plantager
 • Sejltur til bedste snorkling på Bora Bora

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Papeete 2 nætter på Papeete 2 Højdepunkter Besøg lokale markeder og oplev frodig natur med vulkaner, vandfald og farverige blomster. Besøg lokale markeder og oplev frodig natur med vulkaner, vandfald og farverige blomster.
Moorea 6 nætter på Moorea 6 Højdepunkter Udforsk øens turkise laguner i kajak eller på paddleboard. Udforsk øens turkise laguner i kajak eller på paddleboard.
Bora Bora 6 nætter på Bora Bora 6 Højdepunkter Glæd jer til fantastisk snorkling og kridhvide strande i det romantiske paradis. Glæd jer til fantastisk snorkling og kridhvide strande i det romantiske paradis.
XL French Polynesia Tahiti Moorea Island Mountains Nature Landscape

Uforglemmelige oplevelser

Markeder, vulkaner og vandfald på Tahiti

I rejser til hovedøen Tahiti, men skynder jer ikke videre som mange andre, for her er masser at opleve fra skønne markeder til forrygende natur. Vi inkluderer en tur i 4WD op i højlandet, hvor I går på vulkaner og bader i vandfald. 

Lagune og plantager på Moorea

Senere bor I lige ud til lagunen på Moorea, hvor vulkanerne rejser sig mod himlen i baghaven. Vi forsøger dog at trække jer væk fra solstolen en af dagene, for I bør opleve højlandets plantager og eminente udsigter. 

Bungalow i lagunen på Bora Bora

Bora Bora er på alle måder den store finale. Ikke bare overstråler Bora Bora alt andet i sin skønhed, I bor også i en romantisk bungalow på en lille ø ude i lagunen. I skal på sejltur til den bedste snorkling på Bora Bora. 

Modtages med sang og blomster

Gæstfriheden i Fransk Polynesien er legendarisk. Det mærker I allerede ved ankomsten. Her bliver I mødt af sang akkompagneret af guitar og ukulele, og I får en blomst som velkomstgave. Polynesiernes positive indstilling til livet og store livsglæde er uden tvivl et produkt af det overflødighedshorn af jordens og havets frugter, I finder overalt på øerne.

XL French Polynesia Bora Bora Sofitel Private Island Hotel Aerial View Overwater Bungalows Ocean
Xl French Polynesia Raiatea Waterfall Tropical Forest
XL French Polynesia Bora Bora Lagoon Green Sea Turtle Animals
Det skal I opleve

Dagsprogram

Tal med jeres rejserådgiver om særlige ønsker til jeres rejse til Fransk Polynesien. Måske en ekstra sejltur på et par dage? Et ophold i Los Angeles på vej ud eller hjem for at klippe turen over? Alt kan skræddersys til jeres ønsker.

XL French Polynesia Tahiti View Aerial

I rejser til Fransk Polynesien via Los Angeles og lander i Papeete på Tahiti dag 2. Bare det at sige til sig selv, at nu er man på Tahiti i Fransk Polynesien er nok til, at jetlag i hvert fald for en stund blæses væk af brisen fra Stillehavet. 

Modtaget med sang og blomster

I lufthavnen bliver I mødt af sang og får en velduftende "Tiare Tahiti" som velkomstgave. Det er Tahitis nationalblomst. En del af velkomstkomiteen er også Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, der hjælper jer til hotellet. 

XL French Polynesia Tahiti Papeete Tahiti Nui Hotel Junior Suite Living Room

Hotel Tahiti Nui 3+*, Papeete

I skal bo 2 nætter på Hotel Tahiti Nui i Papeete. Her er dejlige værelser, en god pool og gåafstand til alt. Der er også en spa, hvis musklerne skal løsnes lidt op. Hotel Tahiti Nui i Papeete ligger perfekt for byens liv med markeder og butikker. Værelset er klar – også hvis I ankommer tidligt til Papeete.

Tahiti er ikke bare et stop på vejen mod de hvide strande og turkise laguner i Fransk Polynesien. Tahiti har masser at byde på i sig selv. Markeder, sorte strande, hvalsafarier i sæsonen og ikke mindst det frodige indre, hvor vulkanerne rejser sig mod himlen med Orohena på 2.241 m som den største.  

Papeete, hvor I bor, er den eneste storby i Fransk Polynesien. Om aftenen kan I fx slentre få minutter til havnefronten og Vaiete-pladsen med det store madmarked. Der er også tid til at tjekke markederne for de lækreste vaniljestænger og smykker med sorte perler. Velkommen til Tahiti!

 

Xl French Polynesia Tahiti Papeete Market

I 4WD til Tahitis tropiske højland

I skal på heldagstur i 4WD over floder og gennem tropisk skov med kæmpe bregner til Tahitis vandfald. Dagen igennem udforsker I Papenoo-krateret og kommer i nærkontakt med den storslåede natur, hvor I også får mulighed for at svømme i vandfald.

Udflugten er helt og aldeles i naturens tegn, men lidt historie skader ikke. Jeres guider vil derfor ud over at fortælle om flora og fauna også tage jer med til vigtige arkæologiske steder på Tahiti. I Fransk Polynesien er mange minder fra den tidlige polynesiske kultur med bl.a. hellige samlingssteder, som missionærerne destruerede og ofte byggede kirker oven på.

XL French Polynesia Tahiti Palm Tree Nature Landscape

Nu sker det. I skal videre til de underskønne laguner i Fransk Polynesien. Første stop er Moorea. I sejler dertil i en stor katamaranfærge, som tager 35-40 minutter. Fremme på Moorea bliver I budt velkommen og hjulpet til hotellet. 

Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel 4*. Moorea

De næste 6 nætter skal I bo på Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel i en bungalow ved af Mooreas bedste strande. 

Det tager få minutter at køre hertil fra lufthavnen, så er I klar til at nyde det hvide sand, den smukke lagune, afslappet stemning og en masse gode faciliteter. Der er gratis Wi-Fi, hvis I skal sende de første fotos til misundelige venner derhjemme.

Xl French Polynesia Sofitel Moorea Villas Ocean
XL Sofitel Moorea French Polynesia Overwater Bungalow Interior
Xl French Polynesia Sofitel Moorea Spa Massage

De næste dage på den vidunderlige Stillehavsø Moorea i Fransk Polynesien er til præcis så meget eller lidt, I har lyst til. I vil elske den gode strand, falde i staver over den turkise lagune og hilse på et utal af fisk. Måske også et besøg i spaen, en tur i kajak eller på paddle board?

XL French Polynesia Moorea Pineapple Plantation Nature Landscape
XL French Polynesia Moorea 4Wd Truck Turists
XL French Polynesia Bora Bora Couple Snorkelling

Med truck op i Mooreas Højland

En af dagene under jeres ferie på Moorea har vi indlagt en lille aktivitet. Det kræver, at I løsriver jer fra solstolene, for I skal på tur i højlandet. I sidder på ladet af en lille truck med vind i håret og duften af ananasplantagerne i næsen. I besøger plantager undervejs og går til sidst helt op på Magic Mountain, hvor I bliver belønnet med den mest utrolige udsigt over Moorea.

Normalt ville det være usandsynligt svært at sige farvel til lagunen på Moorea, men I ved, det bliver endnu bedre nu. I bliver kørt i lufthavnen og rejser til Bora Bora. Den direkte flyvning tager 50 minutter.  

XL French Polynesia Bora Bora Mount Otemanu View From Helicopter Sea Colours

Lagunens Magi i Bora Bora 

Eventyret starter, straks I er fremme på Bora Bora, der er en drøm for mange, og bliver ved at være det for de fleste. I bliver ledt ned til en speedbåd, der sejler jer 20 minutter gennem lagunen til jeres resort. Sådan skulle alle lufthavnsbusser være. 

Turen går ned i det sydøstlige hjørne af lagunen. Snart ser I det kæmpe kegleformede tag over resortets restaurant, og jettyerne med resortets water villaer ser ud som om, de er klar til at tage mod jer med åbne arme. Det er i en af de villaer, I skal bo. 

I runder dog pynten og lægger til ved kajpladsen her. Velkommen til Bora Bora. 

XL French Polynesia Bora Bora Sofitel Private Island Hotel Aerial View Overwater Bungalows
XL French Polynesia Bora Bora Sofitel Private Island Hotel Beach Lunch View
XL French Polynesia Bora Bora Sofitel Private Island Hotel Luxury Overwater Bungalow Room Interior

Sofitel Bora Bora Private Island 4+*, Bora Bora

I skal bo 6 nætter i en bungalow på pæle i lagunen på Sofitel Bora Bora Private Island, der - som navnet siger – ligger på en privat ø. I har direkte adgang til lagunen fra jeres soldæk og kan nyde den betagende udsigt fra morgen til aften. Sandet er hvidt, vandet er klart, palmerne svajer og stemningen er afslappet.

Præcis som på Moorea er dagene afsat til så meget eller lidt, I har lyst til. I skal selvfølgelig bade og snorkle. Bage i solen. Nyde solnedgange og stjernehimler. Tag eventuelt også en tur i kajak, på paddle board og i spaen. Vil I opleve nogle andre restauranter, beder I blot resortets båd sejle jer det lille stykke ind til land. 

Bora Boras bedste snorkling

Selv om I kan svømme ud til noget af Bora Boras bedste snorkling fra østkysten af den lille ø, hvor I bor, inkluderer vi en halvdags snorkeltur i lagunen, hvor I kommer længere omkring. I hænger ud med rokker og revhajer, og I ser stimer af farverige fisk og koralrev med flere fisk og kæmpemuslinger. Ikke alt foregår i vandet. I besøger også den tidligere forbudte paradisø, Motu Tapu.

XL French Polynesia Bora Bora Shark And Ray Safari Snorkeling Boy Rays

Det måtte jo komme, desværre. Dagen, hvor I siger farvel til Bora Bora og Fransk Polynesien. I sætter jer i speedbåden og nyder de 20 minutter i lagunen på vej til lufthavnen. Herfra flyver I til Papeete på Tahiti, hvor I lander lidt ud på aftenen. Lidt før midnat tager I natflyet til Los Angeles. 

Senere flyver I til Los Angeles. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker et stop med hotel i Los Angeles, før den sidste bid hjem.

XL French Polynesia Bora Bora Sofitel Private Island Hotel Canoe Breakfast Overwater Bungalow Ocean View

I rejser fra Los Angeles til Danmark, hvor I lander dag 18 lokal tid.

 

Xl USA California View Of Hollywood Boulevard At Sunset
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledigflykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer, Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København-Papeete, Tahiti t/r via Los Angeles
 • Blomstervelkomst i i Papeete, Tahiti
 • Transport fra lufthavn til hotel i Papeete
 • 2 nætter på Tahiti Nui Hotel 3*, Papeete. Inkl. morgenmad
 • Oplevelse: I 4WD til Tahitis tropiske højland
 • Transport fra hotel til havnen i Papeete
 • Katamaranfærge fra Papeete til Moorea
 • Transport fra havnen på Moorea til hotel
 • 6 nætter på Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4*, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Med truck op i Mooreas højland
 • Transport fra hotel til lufthavn på Moorea
 • Indenrigsfly Moorea-Bora Bora
 • Transport fra lufthavn til speedbåd på Bora Bora t/r
 • Transport med speedbåd til hotel på Bora Bora t/r
 • 6 nætter på Le Bora Bora by Pearl 4+*, Bora Bora, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Snorkling på Bora Bora
 • Indenrigsfly Bora Bora-Papeete
Pris per person ved 2 voksne
Drømmen om Tahiti, Moorea og Bora Bora
RejseperiodeDobbeltEnkelt
26.04.24 ‑ 15.12.2457.000‑64.00099.000‑110.000
16.12.24 ‑ 07.09.2563.000‑68.000109.000‑116.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Lokal hotelskat på € 1,68 pr person pr. nat (samlet ca. € 100 for to personer)
 • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Der er mulighed for at lave stopover i Los Angeles, kontakt os for forslag og priser.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Fransk Polynesien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.