Xl French Polynesia Raiatea Villa Tonoi View
Raiatea

Villa Tonoï

Stilrent pensionat med bungalows og store udsigter

Villa Tonoïs fire bungalows ligger højt oppe på en bjergside ved Raiateas hovedby Uturoa. Her bor I i bungalows med eget køkken og fabelagtige udsigter over kysten og Stillehavet – og samtidig har I ikke langt ned til den lille by og det lokale liv.

Xl French Polynesia Raiatea Villa Tonoi Exterior View
Xl French Polynesia Raiatea Villa Tonoi Bedroom Kitchen
Xl French Polynesia Raiatea Villa Tonoi Pool Area

Skønne udsigter og tæt på lokalliv

Der bor godt 12000 mennesker på Raiatea, som er den andenstørste af Selskabsøerne efter Tahiti. Raiatea er ikke lige så velbesøgt som naboøerne Taha’a og Bora Bora og er primært en landbrugsø, som bl.a. producerer vanilje, ananas, kokos - og perler.

Det er en gudesmuk ø, som af mange regnes for Polynesiens spirituelle og kulturelle hjerte med en stolt og selvstændig identitet. Af samme grund er det et rigtig godt sted til at opleve og komme tæt på autentisk polynesisk kultur og levevis. 

Beliggenhed i top

Villa Tonoï ligger på en bjergside ved Raiateas hovedby Uturoa, som har knap 4.000 indbyggere og foruden butikker, cafeer og restauranter, også gemmer på en hyggelig havn med fiskebåde, lystsejlere og både, der sejler til naboøen Taha’a. 

Tæt på havnen, finder I også byens charmerende morgenmarked, hvor de handlende sælger fisk, frugt, grønt og lokalt håndværk fra solen står op. I har også cykler på Villa Tonoïs, hvis I ønsker at udforske mere af øen på egen hånd.

Fra jeres pensionat, kan I også vandre en kort tur til toppen af Mt. Tapioi – det tager cirka 45 min. -  hvor der venter jer fabelagtige udsigter til Raiateas kyst og de nærliggende atoller, der rejser sig magisk op af Stillehavet. 

Xl French Polynesia Raiatea Villa Tonoi View
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Moderne bungalows, stor terrasse og pool

Villa Tonoï består af en moderne hovedbygning med terrasse på anden sal og fire bungalows i træ, der ligger spredt ud på en hylde på bjergsiden. De to bungalows øverst oppe er forbundet af en stor terrasse med pool, som binder det hele stilfuldt sammen i en helhed af tropisk træ. 

Lidt længere nede ligger de to øvrige bungalows – de har ikke en pool lige uden for døren, men til gengæld ligger de mere privat og hver for sig, omgivet af græs og grønt. 

Villa Tonoï serverer morgenmad i hovedbygningen, men har ellers ikke nogen restaurant. I stedet er der små køkkener i alle bungalows og så er der ikke langt at gå til Uturoas forskellige restauranter og cafeer. 

4 bungalows med eget køkken

Der kan bo op til fire mennesker i hver bungalow, som er stilfuldt og enkelt indrettet med trægulve, hvide vægge og flotte træbjælker i loftet. Alle bungalows har Wi-Fi, tv, køkken med køleskab og egen terrasse.
Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilken bungalow, som passer jer bedst.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Fransk Polynesien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.