Xl French Polynesia Bora Bora Aerial View Lagoons

Øerne i Fransk Polynesien

Vi guider dig

De skønneste øer i Fransk Polynesien

Rejser til Fransk Polynesien er den ultimative rejse til bountylivet ved fjerne kyster. Bare tanken om ferie på Tahiti, Bora Bora og Moorea får drømmene i gang og bringer eventyrlige billeder frem på nethinden hos de fleste.

Tal med en ekspert, der har været der

Sandet er hvidt. Vandet er turkisblåt. Solen skinner, og hotellet er smukkere end smukt. Intet kan gå galt. Og dog. Lige præcis her kan ord sige mere end 1.000 billeder. For få steder er så nemme at få til at se enestående ud på et foto. 

I sidder og drømmer over et vidunderligt foto af en paradisstrand, og så kommer vi her og ødelægger den gode stemning?! Helt ærligt? Ja, netop: helt ærligt! 

Selvfølgelig er vi ikke ude på at ødelægge nogen stemning. De fleste steder er præcis så skønne, som billederne siger. Vi vil bare godt slå et slag for lige at tale med en ekspert, der har været så heldig at være på paradisstranden, før I tager af sted. 

En, der ved om fotografen måtte op kl. 5 om morgenen for at tage en øde strand. En, der har mærket sandkornenes finhed mellem tæerne. En, der ved, hvad der gemmer sig om næste hjørne og personligt kan stå inde for kvaliteten.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Vi har boet på de enkelte hoteller og resorts. Svømmet på koralrevene. Mærket sandets finhed. Spist i restauranterne. Ligget på briksen i spaen. Testet udflugterne. Ja, heldige os, men det er nu det, der giver jer tryghed for den bedste rejse til Paradis. Det, vi er her for.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.