XL Greece Athens Mcgallery Capital Hotel Mappemonde Restaurant Bar & Lounge (4)
Athen, Grækenland

Athens Capital Center Hotel - MGallery Collection

Moderne boutiquestemning og god beliggenhed ved Syntagma-pladsen

Med sin centrale placering, chikke design, venlige service, gode restauranter og moderne værelser, er Athens Capital Center Hotel - MGallery Collection 4+* den perfekte base for jer, der gerne vil bo centralt og i gåafstand til Athens største seværdigheder – fra Lycabettus-højen og Benaki-museet til den gamle bydel Plaka og Akropolis, som I også kan se fra hotellets vidunderlige tagterrasse med pool og bar – hold øje med live musik på udvalgte aftener.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Moderne boutique-stemning, rooftop pool og perfekt beliggenhed

Athens Capital Center Hotel MGallery Collection er ikke noget lille hotel, men det føles som et helle og et fristed midt i Athens skønne mylder af stræder, boulevarder, pladser, motorcykler og mennesker. Med andre ord er det et smagfuldt, rart og roligt sted at vende hjem til efter dagens oplevelser, eller hvis I trænger til en pause fra byen i løbet af dagen – I kan f.eks. finde vej til tagterrassen, hvor I kan nippe til en af husets cocktails og køle af i poolen, mens I nyder den fortryllende udsigt over Athen og Akropolis.

Moderne middelhavskøkken og drinks på tagterrassen

Athens Capital Center Hotel – MGallery Collection har en rigtig fin hovedrestaurant på 9. etage, en hyggelig café i stueetagen og en bar ved poolen på taget.

Hotellets hovedrestaurant hedder MFlavours og byder på en god morgenmadsbuffet, der sætter kvalitet over udvalget – selvom udvalget er rigelig stort, hvis I spørger os. Frokost og middag på MFlavours byder på et særdeles godt græsk køkken med indslag fra øvrige dele af Middelhavet. Der er naturligvis også mulighed for In suite dining.

Galerie Café ligger i hotellets lobby og er en hyggelig café og bar med masser af kunst på væggene – det er også lidt af et mødested for mange lokale athenere, som kommer her for at nyde en kaffe eller drink i de sene dagtimer.

På hotellets tagterrasse finder I Mappemondo Restaurant, Bar & Lounge, der som navnet antyder byder på alt fra cocktail og livemusik til snacks, salater og en skøn menu med græske specialiteter og klassikere.

Rooftop pool og fitnesscenter

Lad os blive på tagterrassen for en stund – for heroppe finder I også en vidunderlig infinity-pool med en lang række af solsenge, hvor I kan slappe af og nyde den græske sol med en drink i hånden.

Udsigten er fantastisk fra hele tagterrassen, men til venstre for baren, vil I se nogle trapper, der fører jer op til et lille udkigssted – et Instagram viewing point, som hotellet kalder det. Og den er god nok. Det er en spektakulær udsigt. Athen med Akropolis med Parthenon. Lycabettus-højen og endda byens udkant på en klar dag. Måske kan I endda øjne nogle af øerne i Den Saroniske Bugt. Det gjorde vi!

Moderne værelser og suiter

  • Hotellet har 177 værelser, herunder 18 suiter og en præsidentsuite, der alle er moderne og elegant indrettet med kreative detaljer og en klarsynet tilgang til komfort:
  • Classic Room (26 m2) med udsigt over skyline
  • Superior Room (27 m2) med udsigt til gård eller byen
  • Deluxe Room (29 m2) med udsigt over byen eller skyline
  • Junior Suite (38 m2) med plads til tre personer
  • Deluxe Suite (42 m2) med plads til tre personer
  • Executive Suite (59 m2) med plads til fire personer
  • Presidential Suite (110 m2) med terrasse og plads til tre personer.

Alle værelseskategorier har eget badeværelse, Illy-kaffemaskine, te, aircondition, tv og Wi-Fi. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.  

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.