Xl Greece Santorini Canaves Oia Suites Infinity Pool Close Up
Santorini, Grækenland

Canaves Oia Suites

Romantik og elegance i suite med egen pool i hjertet af Oia

Oplev en af de smukkeste byer i Grækenland, Oia på Santorini, med base på Canaves Oia Suites, medlem af Small Luxury Hotels of the World. Hotellet er bygget ind i klipperne med den mest guddommelige havudsigt og solnedgang i særklasse.

I øgruppen Kykladerne i Det Ægæiske Hav ligger den vulkanske ø Santorini og suger til sig af Grækenlands sol, mens Middelhavets bølger skyller blidt ind på klipper og strande.

Den hvide by Oia på Santorini

Den hvide by Oia er det smukkeste sted på Santorini – og måske i hele Grækenland. De hvide huse, bløde former, blå kontraster, smalle gyder og udsigt, udsigt og mere udsigt over Middelhavet og den vulkanske natur er unik.

Den gamle by ligger højt oppe på klipperne med Middelhavet under sig. Byens hvide kirke med den blå kuppel og de gamle vindmøller er ikoner for rejser til de græske øer. Ja, der er nok nogle af de mest fotograferede motiver i Grækenland overhovedet. Nedenfor ligge fiskerlandsbyen Armeni.

Klippehusene i Oia

Oprindeligt huggede beboerne, der ikke havde råd til et hus helt oppe på toppen af klippen, deres boliger ud i klippesiderne i stedet. Mange af disse huler er i dag omdannet til hoteller med Canaves Oia Suites som en af perlerne. Begrebet huleboer får ny mening på Canaves Oia Suites.

Glæd jer til en pittoresk skønhed, som er svær at beskrive i ord. Nogle vil tilføje, især når solen går ned over Middelhavet, for solnedgangen fra Oia er en af de helt store seværdigheder på Santorin. Men hvert sekund, dagen igennem, er unikt på Canaves Oia Suites.

Canaves Oia Suites - Perfekt beliggenhed

Canaves Oia Suites ligger lige i starten af gågaden i Oia. I kan altså gå til alle byens restauranter, butikker og attraktioner. Samtidig kan I nyde udsigten og solnedgangen direkte fra jeres suite uden at skulle dele pladsen med de mange, der kommer til byen kun for det.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Suiter på Canaves Oia Suites

Canaves Oia Suites har 40 suiter og to villaer. Både indretning og udstråling er skabt til perfektion. Grækenlands ikoniske farver er hvid og blå. Også på Canaves Oia Suites, så alt er skabt i hvidt krydret med blå nuancer i tekstiler fra Hermes, blå pools, blå himmel og det blå Middelhav.

Alle suiter har en større eller mindre pool og egen terrasse, hvorfra I kan nyde den magiske udsigt. Nogle er i to etager. Enkelte suiter har pool med jacuzzi og en enkelt kategori har poolen bygget ind i hulen i klippesiden. Uanset hvad I vælger, vil I få en oplevelse for livet. Vil I dele oplevelsen, er der gratis wi-fi.

Suiter og villaer på Canaves Oia Suites

 • Junior Suite med plunge pool, 35 m2, maks. 2 personer
 • Superior Suite med plunge pool, 45 m2, maks. 3 personer
 • Honeymoon Suite med plunge pool, 45 m2, maks. 2 personer
 • River Pool Suite, pool med jacuzzi, 50 m2, maks. 2 personer
 • Grande Suite med plunge pool, 55 m2, 2 soveværelser, maks. 5 personer
 • Infinty Pool Suite, 45 m2, panoramaudsigt fra stor pool, separat soveværelse, maks. 2 personer
 • Canaves Suite, 60 m2, to etager, to soveværelser, maks. 5 personer
 • Presidential Suite, 60 m2, plunge pool, separat stue med spiseplads, maks. 2 personer
 • Executive Suite med cave pool, 60 m2, maks. 2 personer
 • Pool Suite, 45 m2, infinity pool, maks. 2 personer
 • Royal Pool Suite, 45 m2, maks. 2 personer
 • Three Bedroom Villa, 180 m2, tre soveværelser, infinity pool, maks. 7 personer
 • Cave Villa, 120 m2, tre soveværelser, infinity pool, maks. 7 personer.     

Gastronomi på Canaves Oia Suites

Canaves Oia Suites er et hotel på Santorini med romantik i særklasse. Stemningen fuldendes, når aftenen falder på og endnu et udsøgt måltid skal nydes på den store terrasse med udsigt til byens lys og bådene på havet.

Køkkenet serverer det bedste fra det moderne græske køkken på Petra Restaurant, og vil I forære jer selv den ultimative romantiske stund, så reserver plads på terrassen kun for to med panoramaudsigt til stjerner, by og hav. En lille ring i lommen skader ikke her, hvis I ikke allerede har udvekslet dem ...

Hør også om en vinsmagning i den velassorterede vinkælder med håndplukkede lokale vine. De vulkanske jorde på Santorini er grobund for fortrinlige vine.

Spa, yoga og fitness

I kan forkæle jer selv yderligere i den smukke spa på Canaves Oia Suites. Her er også fitnessrum, yogaklasser og et vidunderligt poolområde. Hotellet arrangerer skønne sejlture på deres katamaran og deres store yacht.

Xl Greece Santorini Canaves Oia Suites Superior Suite With Plunge Pool Bathroom
Xl Greece Santorini Canaves Oia Suites River Pool Suite Interior
Xl Greece Santorini Canaves Oia Suites Infinity Pool
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.