Xl Greece Serifos Chora
Serifos, Grækenland

Coco-Mat Eco Residences

Minearbejdernes boliger ud til den skønne Vagia-strand

Nyd autentisk ø-stemning på bjergrige Serifos i Kykladerne. Det Græske Øhavs gemte perle inviterer til fred og idyl krydret med smukke landsbyer og dejlige strande. Nyd COCO-MAT Eco Residences - et hotel på Serifos med historie.

COCO-MAT Eco Residences er til jer, der søger den ægte stemning på et øhop i Grækenland. På Serifos er I væk fra de mange turister og helt tæt på en vidunderlig strand. Nyd den fredelige bugt og udforsk den smukke ø fra små bugter til skønne Chora på toppen af øen.

Minearbejdernes gamle boliger

Hvis I søger mere end de traditionelle hoteller på jeres rejse til Grækenland, så kan I glæde jer til COCO-MAT Eco Residences, der er fyldt med charme og sjæl, og som samtidig er en spændende del af Serifos’ historie. Øens undergrund er rig på metaller - i særdeleshed jernmalm - og det var minearbejderne, der boede her før jer.    

De boede nok lidt flere sammen, end I kommer til. De havde nok heller ikke samme komfort inkl. bar og restaurant. Og de havde nok slet ikke samme tid som jer til at nyde den smukke Vagia-strand, der ligger lige foran hotellet.

Transport til COCO-MAT Eco Residences på Serifos

I kommer til Serifos via to timer og 20 minutters sejlads fra Piræus Havn, ved Athen. I juli og august passer fly og færge, så I kan rejse direkte til Serifos fra Danmark. På andre tider af året, kræver det en overnatning i Athen først, hvilket absolut ikke skal ses som et minus. Vi anbefaler Hotel Grande Bretagne 5* og A77 Suites by Andronis 4+*.

Serifos ligger tæt på Paros i Kykladerne, og et øhop i Grækenland, der kombinerer de to, er oplagt. I kan i givet fald flyve til eller fra Santorini og bo på Parilio 5* på Paros.

Xl Greece Serifos Coco Mat Eco Residences Lounge Bar Restaurant
Xl Greece Serifos Coco Mat Eco Residences Family Residence Bedroom
Xl Greece Serifos Coco Mat Eco Residences Living Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Suiter på Serifos

COCO-MAT Eco Residences har 13 store suiter med enestående havudsigt, så I næsten føler, I kan røre Det Ægæiske Hav. Her er suiter i to etager med et og to separate soveværelser, loungeområde og møbleret terrasse. Alle suiter er smukt og enkelt indrettet, så I nyder en autentisk stemning med et strejf af industrielt design.

  • One bedroom suite: fra 35 m2, stue på øverste etage, maks. 2 personer med mulighed for 1 ekstra seng
  • Two bedroom suite: 90 m2, soveværelse på begge etager, maks. 4 personer med mulighed for 1 ekstra seng, stue på første sal
  • Family suite: 75 m2, separat soveværelse samt stor stue/soveværelse med dobbeltsenge begge steder. 4 personer med mulighed for 1 ekstra seng. Stor terrasse.

 

Mad og drikke på COCO-MAT Eco Residences

Hver morgen nyder I en dejlig morgenmad i Lounge Bar, der også er klar med både frokost og aftensmad, mens solnedgangen farver himlen rød over Agia-stranden.

Der er fudt udstyret køkken i jeres suite, så I kan købe lidt lokale råvarer med hjem på ture ud på øen. En fordel for alle, men måske især, hvis I er på øhop i Grækenland med børn. Sig til jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at bruge køkkenet, da det skal aftales på forhånd med hotellet. 

Det myldrer ikke med restauranter i området, men der er kun en håndfuld minutters kørsel til steder i Koutalas-bugten, et kvarter til havnestemning i Livadi  og en lille halv time til charmerende Chora, der ligger oppe i bjerget med fantastisk udsigt. Et udflugtsmål, I bør besøge på jeres ferie på Serifos.

Xl Greece Serifos Chora Church
Xl Greece Serifos Livadi Harbour
Xl Greece Serifos Chora Windmill
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Greece Santorini Chursch
Athen, Grækenland, Europa

Glæd jer til

Suite ved Perivolos-stranden på Santorini

Boutiquehotel på Folegandros ved Agali-stranden

Suite med køkken i minearbejdernes gamle boliger på Serifos

Suite i gammelt byhus i Plaka-kvarteret i Athen

Skræddersyet Grækenland-rejse inkl. alle transporter

Xl Greece Serifos Church Ocean
Athen, Grækenland, Europa

Glæd jer til

Klippeøen Serifos i Kykladerne

Hotel på Serifos ved en af øens bedste strande

Smuk suite i minearbejdernes gamle boliger

Boutiquehotel i Plaka-kvarteret i Athen

Shopping, byliv og attraktioner i Athen

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.