XL Grækenland Daios Main Pool Day
Kreta, Grækenland

Daios Cove Luxury Resort & Villas, Kreta

Suveræne suiter med og uden pool, privat strand og all inclusive gastronomi 

Daios Cove Luxury Resort & Villas er et af Kretas ypperste getaways for såvel par som familier. En verden af luksus og forkælelse, der inviterer til all inclusive med skønne suiter, mulighed for egen pool, wellness, udsøgt gastronomi – og den mest vidunderlige udsigt over den lille Daios-bugt, som resortet har helt for sig selv.

Luksuriøs all inclusive på Kreta

Tæt på oplevelser, væk fra mængderne

Daios Cove Luxury Resort & Villas ligger spredt som et naturligt amfiteater rundt om den lille og dybe Daios-bugt i det østlige Kreta – her bor I fredfyldt og væk fra mængderne, cirka 1 times kørsel fra lufthavnen i Heraklion, 30 minutter fra landsbyen Plaka, hvorfra I kan sejle til den historiske fæstningsø Spinalonga – og blot 10 minutter fra den hyggelige havneby Agios Nikolaos, hvor I finder et stort udvalg af butikker og restauranter - lige fra det enkle og det lokale til det gastronomiske. 

Et af Kretas ypperste luksusresorts - for familier og par

De sandfarvede villaer og bygninger på Daios Cove Luxury Resort & Villas spiller naturligt sammen med klippebugten, hvor det gennemførte resort folder sig ud over fem etager – alt sammen forbundet af en labyrint af tunneller, korridorer, trapper og en kabelbane, der transporter gæsterne mellem lobbyen, spaen, restauranterne og resortets vidunderlige udendørs pool. Glæd jer til en eventyrlig verden, der forener god plads, stort design og et væld af faciliteter med en rolig intimitet og boutique-stemning, som altid føles nærværende og oprigtigt forankret i de naturlige omgivelser.  

Daios Cove Luxury Resort & Villas er også et fantastisk resort for familier. I finder bl.a. en Kids Club, alle restauranter har tænkt på de små, og den private strand er godt beskyttet – hvis altså børnene kan slippe deres helt egen saltvandspool i suiten!  

All Inclusive med Residents' Club

Når I bor i en suite eller villa på Daios Cove Luxury Resort & Villas, er I automatisk medlemmer af resortets eksklusive all inclusive Residents’ Club, der bl.a. giver adgang til buffet og a la carte med tre-retters menuer og ubegrænset vin til hvert måltid - på alle resortets restauranter. Men det er kun begyndelsen. Residents’ Club inkluderer også 24-timers in suite dining, minibar og et skønt udvalg af drinks og prisbelønnede cocktails på resortets barer – for ikke at nævne sunde juicer, sodavand og is til små.  

Derudover har I naturligvis altid en concierge til rådighed, der sørger for at alle jeres ønsker bliver opfyldt under jeres ophold. Hør mere om Residents’ Club med jeres rejserådgiver.

Luksus med omtanke

Brug af solpaneler, smart strømstyring, ansvarlig affaldshåndtering og et afsaltningsanlæg, der betyder at resortet ikke skal gøre brug af de sparsomme vandreserver på Kreta. Det er nogle af de tiltag, som Daios Cove Luxury Resort & Villas arbejder med for at mindske sit aftryk på miljøet. Hør med jeres rejserådgivier, hvis I er interesseret i at vide mere.  

Faciliteter og services

Lokal gastronomi og prisbelønnede cocktails

Daios Cove Luxury Resort & Villas har fire fortrinlige restauranter, der spænder fra rustik bohemestemning og middelhavskøkken på The Beach House til traditionelt græsk med et sofistikeret touch på Taverna 

Pangea kan I glæde jer til at nyde resortets skønne morgenmadsbuffet med udsigt over bugten og et imponerende udvalg af hjemmelavede marmelader og honning – for ikke at nævne en fabelagtig food bazaar hele dagen, hvor I kan nyde alt fra grill til vegansk og et skønt udvalg af klassikere og mere sjældne indslag fra det internationale menukort.  

Elegante Ocean Restaurant er resortets fine dining restaurant, der byder på fortrinlig gastronomi i krydsfeltet mellem Middelhavets og Kretas bedste traditioner – designet af mesterkokken Alain Ducasses gastronomiske idéværksted Ducasse Conseil.   

Hertil kommer RHO som er adults only (+14 år). Restauranten specialiserer sig i sund og super delikat raw food med fisk, grøntsager og kødretter. Omgivelserner er moderne og elegant underspillet.  

Alle fire restauranter byder på et godt udvalg af græske og internationale vine, mens I altid finder retter med dagens fangst og menuer, der primært tager afsæt i årstidens grønt med skiftende præg fra sæsonens lokale delikatesser på Kreta. 

Daios Cove Luxury Resort & Villas har også to barer, strandbaren Ocean Bar og poolbaren Crystal Box, der begge byder på cocktails i absolut verdensklasse – skabt og serveret af en gruppe prisbelønnede mixologer fra kollektivet The Clumsies.   

Suveræn spa, opvarmet saltvandspool, tennis og vandsport

Kepos by Goco er muligvis den bedste spa på Kreta. Glæd jer til 2500 m2 glamourøs forkælelse og welness med lyseblå lofter, stilfulde træmøbler og et forførende udvalg af spabehandlinger med kretanske fortegn – for ikke at nævne spaens to indendørs saltvandspools, finske sauna, det nyskabende High-Tech Healing koncept, boksning studiet BXR Gym, det fredfyldte Mind & Body Studio og et unikt udvalg af skønhedsprodukter skabt eksklusivt til spaen. 

Derudover har Daios Cove Luxury Resort & Villas også to tennisbaner, et fitnesscenter og en fabelagtig saltvandspool med havudsigt, der er opvarmet til 25 grader året rundt. Ved den børnevenlige sandstrand finder I vandsportscenteret, hvor I bl.a. kan prøve kræfter med dykning i rolige og trygge omgivelser.

Stort udvalg af skønne suiter og villaer

Daios Cove Luxury Resort & Villas har 300 værelser, herunder 141 stilfulde suiter og 38 villaer – fra en Deluxe Junior Suite på 42 m2 til en Three Bedroom Villa with Private Pool på 130 m2 + 50 m2 patio med pool, og plads til seks personer.  

Alle suiter er smagfuldt indrettet med lyse træmøbler, creme og blå toner, samt panoramavinduer og vidunderlig udsigt over bugten, luksuriøse badeværelser med badekar og egen terrasse - med eller uden saltvandspool.

Vi anbefaler bl.a.: 

Deluxe Junior Suite with Individual Pool (eller uden pool)  

Skøn suite på 43 m2 med ét stort værelse i åbent plan, gulv-til-loft vinduer, luksuriøs seng, 8 m2 privat terrasse og marmorbadeværelse med badekar. Medlem af Residents´Club med All Inclusive og morgenmad på Pangea. Plads til 3 voksne eller 2 voksne + 2 børn. Fås med og uden en lille saltvandspool (ikke opvarmet). 

One Bedroom Suite Sea View with Private Pool 

Overdådig suite på 65 m2 med separate dagligstue og gulv-til-loft vinduer, 60 m2 terrasse med saltvandspool og marmorbadeværelse med badekar. Børn sover på sovesofa i stuen. Medlem af Residents´Club med All Inclusive og inkluderet morgenmad på Ocean Restaurant. Plads til 3 voksne eller 2 voksne + 2 børn. Saltvandspoolen kan opvarmes efter aftale (tilkøb).  

Alle værelseskategorier har tv, Wi-Fi, minibar, Nespresso-maskiner og aircondition. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Hør også om de store 2- og 3-værelses villaer, der kan rumme alle 3 generationer eller en gruppe venner. 

Stilrene designsuiter med The Collection

Daios Cove Luxury Resort & Villas har også et særligt udvalg af stilrene signatursuiter, som resortet har samlet i The Collection - de luksuriøse suiter byder på et konsekvent, rent og stilrent udtryk med moderne møbler, afdæmpede toner og blide former, der skaber en stemning af naturlig ro og velvære. Vi anbefaler bl.a. følgende suiter:     

The Collection Junior Suite Sea View with private pool

Skøn suite i åbent plan med 43 m2 indendørs areal og 20 m2 udendørs terrasse med opvarmet saltvandspool. Luksuriøst badeværelse med bruser og badekar. Smart tv, minibar og Nespresso-maskine. Plads til 2-3 voksne eller 2 voksne + 2 børn.  

The Collection One Bedroom Suite Sea View 

Rummelig suite med 65 m2 indendørs areal og 35 m2 udendørs areal, herunder separat soveværelse, indendørs dagligstue, udendørs dagligstue, udendørs spiseområde og tilhørende terrasseområde med havudsigt. BAdeværelse me bruser, smart tv, minibar og Nespresso-maskine. Plads til 2-4 voksne / 3 voksne + 2 børn / 2 voksne + 2 børn + 1 baby.

The Collection One Bedroom Suite Sea View with private pool

Denne suite ligner ovenstående med den forskel, at I har hele 60 m2 udendørs areal med saltvandspool og et skønt poolområde med daybeds. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Grækenland Daios DC Beach Aerial 06
Kreta, Grækenland, Europa

Glæd jer til

Premium all inclusive med a la carte og 24 timers in suite dining

Gastronomi på fire restauranter, prisbelønnede cocktails og champagne

Vidunderlige sea view suiter med og uden pool

Børnevenlig sandstrand og vandsportscenter

Overdådig spa, Kids Club og mange aktiviteter for alle aldre

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.