XL Greece Corfu Domes Miramare Pool (4)
Korfu, Grækenland

Domes Miramare - A luxury Collection Resort

Stilfuldt luksusresort med lyse suiter, fremragende faciliteter og magisk udsigt til Det Joniske Hav, Adults Only

Domes Miramare tilhørte engang Onassis-familien og Jackie Kennedy har da også været på ferie her. Vi nævner det blot for at sætte scenen. 1960’ernes glamour og de gyldne dage på Korfu. Fabelagtige restauranter. Et tårnhøjt serviceniveau. Skønne suiter. Azurblåt vand. Og den helt rette balance mellem det elegante, det stilfulde og det uprætentiøse. Kun for voksne og teenagere fra 16 år.

Elegant strandferie på Korfu – med et strejf af 1960’ernes glamour

Korfu med klasse og stil

Korfu indtager en helt særlig plads, når det kommer til ferie i Grækenland – vi skal helt tilbage tidlige år tilbage til begyndelsen af 1900-tallet. Den gamle by, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. De hvide klippekyster og det azurblå vand. Og alle de lokale specialiteter, som de fleste grækere kan tale med om. Det er ikke overraskende, at den stenrige Onassis-familie fandt vej hertil i 1960’erne – siden er hotellet blevet omhyggeligt renoveret til et moderne luksushotel, uden at give afkald på epokens særlige charme – en charme, der på uimodståelig vis kombinerer det modernistiske, det elegante og det glamourøse med en drømmeagtig kvalitet.    

Moderne flader og vinkler. Smukke lysindfald. Nuancer af hvid, grå, blå og grøn. Naturlige materialer og moderne kunstgenstande, der spejler sig smukt i omgivelserne, hvor ældgamle oliventræer, åbne palmehaver og pools fører jer ned en 400 meter lang stenstrand med azurblåt hav. Velkommen til Korfu, når det er allerbedst.

Et resort delt i to områder

Tilbage på Domes Miramare kan I glæde jer til at nyde en elegant oase med god plads, lyse suiter, skønne græske restauranter, spa, pools, strand og en fortryllende udsigt over Det Joniske Hav, som følger jer de fleste steder på resortet.

Domes Miramare er kort fortalt delt i to områder – den forreste med velplejede græsplæner og en stor pool, der fører videre ned til stenstranden. Og den bagerste del, som ligger på den anden side af en lille stvej – på en bakkeskråning med to store infinity-pools. Det er også heroppe, at I finder resortets spa og Panoramic Wing, som vi anbefaler vores gæster at bo i. De to områder er forbundet af en lys tunnel, der løber under vejen.

Perfekt beliggenhed på østkysten

Domes Miramare ligger på Korfus sydlige østkyst blot 20 km fra Korfu by og den gamle bydel, der er på UNESCOs verdensarvsliste, mens Achilleion-paladset og den royale sommerresidens Mon Repos ligger henholdsvis 10 km og 19 km væk.

Korfu har et væld af vidunderlige strande, men vi vil lige nævne Issos-stranden, som er kendt for dens brede sandklitter og duftende cedertræsskove – den finder I cirka 15 minutters kørsel fra resortet.

XL Greece Corfu Domes Miramare Resort Overview
XL Greece Corfu Domes Miramare Pool (4)
XL Greece Corfu Domes Miramare Beach
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Tre restauranter med det bedste af Middelhavet

Domes Miramare har tre restauranter, der alle byder på et fortrinligt græsk køkken med lokale specialiteter fra Korfu og skønne indslag fra Middelhavet øvrige madtraditioner:

  • 1962 By The Sea og Korypho inviterer til klassisk og kreativt Middelhavskøkken med fokus på lokale specialiteter fra Korfu
  • Makris Corfu er resortets fine dining restaurant, hvor I kan nyde forrygende og overraskende smagsmenuer ledsaget af et imponerende vinkort.

Resortets morgenmad består af en skøn buffet – den er ikke overdådig, men afmålt med et godt udvalg og fokus på kvalitet og friskhed fremfor mængde. Glæd jer til masser af frisk og tørret frugt, smoothies, yoghurt og græske kager, mens det lune bord byder på bl.a. bacon, loukaniko, omeletter og crepes.

Domes Miramare har desuden fire barer: Blu Bar, Raw Bar, Verde Pool Bar og Panorama Pool Bar

Tre pools, spa og mange aktiviteter

Domes Miramare har tre udendørs pools – to med pool bar – foruden den smukke Soma Spa, hvor I kan se frem til et skønt udvalg af spa-behandlinger og massager, for ikke at nævne hammam, sauna, isfontæne og en opvarmet, indendørs pool omgivet af søjlegange i beige marmor, der straks henfører jer til Antikkens Grækenland.  

I finder både et udendørs og indendørs fitnesscenter på resortet, mens stranden inviterer til alt fra snorkling, wakeboard og Seabob til kanoture og rendyrket afslapning på en af de mange solsenge - eller i jeres private cabana.

Domes Miramare har også tennisbaner, ligesom det bl.a. er muligt at tage et malerkursus på stedet, men hør mere om alle aktiviteterne hos jeres rejserådgiver – udvalget skifter nemlig også løbende.

Vidunderlige suiter og villaer

Resortets værelseskategorier fordeler sig suites, pavillons, villas og residences, som igen fordeler sig på de to separate dele af resortet: Seafront Wing og Panoramic Wing. Vi anbefaler særligt suiter i resortets Panoramic Wing, som også er hotellets nyeste fløj. De er alle grupperet omkring to store pools – og de føles både mere moderne og mere private:

  • Opal Suite (39-42 m2)
  • Jade Suite med udendørs jacuzzi (39-42 m2)
  • Opal Suite med udendørs jacuzzi (39-42 m2)
  • Grand Opal Suite (53-57 m2) med stor balkon og badeværelse i marmor med havudsigt *Inkluderer adgang til Haute Living Selection

Alle Jade og Opal-suiter er i åbent plan. Suiterne er lyse og stilfuldt indrettet med opholdsområde og en balkon eller terrasse med fabelagtig udsigt over Det Joniske Hav - foruden separat badeværelse med bruser og badekar. I finder  Wi-Fi, 55” tv, aircondition, Nespresso-kaffemaskine og minibar i alle værelseskategorier.

Ekstra forkælelse med Haute Living Selection

Når I bor I en Grand Opal Suite og andre udvalgte værelseskategorier, får i automatisk del i resortets Haute Living Selection. Det betyder bl.a., at I har inkluderet halvpension (morgenmad og valg mellem 3-retters frokost eller middag), concierge service og 24/7 adgang til resortets Haute Living Room med snacks, frugt, drikkevarer og meget mere end det. Hør om alle fordelene hos jeres rejserådgiver.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.