Xl Greece Domes Of Corfu

Domes of Corfu

Sofistikeret strandidyl ved en af Korfus bedste strande

Domes of Corfu, Autograph Collection Hotels spreder sig elegant ud langs en vidunderlig sandstrand for foden af pinjeklædte bakkedrag på Korfus vestkyst. Glæd jer til et fortryllende refugie, der ubesværet kombinerer sofistikeret æstetik, afslappet luksus og hjertevarm feriestemning, når det er allerbedst.

Gennemført design og afslappet luksus på Korfu

En rejse til Korfu er en rejse til en ø fyldt med skønhed i form af dejlige strande, historiske byer og større frodighed, end mange af de andre græske øer.

De bedste sandstrande er på vestkysten og det er lige her, I finder det gennemførte resort Domes of Corfu, der har skabt et ægte fristed for familier og par, der på en og samme tid føles sofistikeret, naturligt og oprigtigt forankret i de naturskønne og fredelige omgivelser.

Lufthavnen når I på en halv time, og et par minutter mere bringer jer til Korfu by, hvor de historiske huse og palæer med al tydelighed fortæller om øens venetianske historie.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Italiensk gourmet, gadekøkken og en græsk taverna

Domes of Corfu har Der bliver 4 restauranter og 4 barer, der spænder fra buffetrestauranten Agora og italiensk gourmet på Frourio til autentisk græsk på Topos og den skønne esplanade, Spianada, der er inspirereret af Corfu bys historiske havnefront med fortovsstemning og forførende madboder.

Mange aktiviteter og udflugter

Domes of Corfu arrangerer alt fra udflugter til vingårde og lokale olivenolieproducenter til keramik lektioner, mens I også kan glæde jer til koncerter, food trucks og pop-up butikker omkring resortets bankende hjerte, esplanaden Spianada.

Eventyrlig børneklub med grønne fingre

Domes of Corfu har en skøn Kids Club, som daglige byder på gode kreative aktiviteter og spil for børn i alle aldre – fra børneyoga til temafester!

  • Crèche: Til og med 3 år (tilkøbes lokalt)
  • Kids Club: 4-12 år (gratis)

Vi er særligt begejstrede for KiEpos ("Græsk have"), hvor børn og barnlige sjæle kan lære om sund mad, planter, økosystemer og bæredygtighed. Her kan de små gartnere få fingrene i jorden, smage, røre og plante deres egne grøntsager, krydderurter og blomster - alt sammen i børnehøjde og kyndigt vejledt af haveeksperter.

Tre pools og wellness med Soma Spa

Domes of Corfu har tre pools, hvoraf to er familievenlige og én er Adults Only. Derudover kan I også glæde jer til rendyrket forkælelse og ro på resortets vidunderlige spa, Soma Spa, der byder på et skønt udvalg af krops- og ansigtsbehandlinger i samarbejde med flere førende hudplejebrands.

Rejser I i ydersæsonerne kan I se frem til en opvarmet pool, så I kan hoppe i vandet på Corfu om I rejser forår eller efterår.

Skønne suiter til par og familier

Domes of Corfu har 234 værelser, herunder 141 suiter, der alle er indrettet i en gennemført, moderne stil, hvor råhed og elegance går hånd i hånd med betonflader i flammende naturfarver, skønne terrasser og smagfulde møbler med et let og minimalt udtryk. Nogle værelseskategorier har private terrasser med pool, mens I enten kan vælge mellem havudsigt og udsigt til bjergene.

Alle værelser har kaffe/te-faciliteter, tv, minibar, aircondition og Wi-Fi.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Ekstra fokælelse med Haute Living Selection

Når I bor i en familiesuite eller en suite for par med havudsigt, kan I glæde jer til at nyde Domes of Corfus Haute Living Selection, som giver jer en masser fordele, herunder: 

  • Halvpension på Agora Restaurant ( morgenmad og middagsbuffet)
  • 24/7 adgang til Haute Living Room med inkluderede varme og kolde snacks, delikatesser, vin, øl, aftendrinks og mere. 
  • Personlig check-in over et køligt glas bobler
  • Frugt og lokalvin på værelset ved ankomst
  • Concierge og 24/7 hotline-service

Hør med jeres rejserådgiver om alle fordelene ved Haute Living Selection.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.