XL Grækenland Elounda Frureo Spinalonga View
Kreta, Grækenland

Domes of Elounda, Autograph Collection

Skønne suiter med pool, privat strand og udsigt til Spinalonga

Med sine luksuriøse og store suiter – alle med separat stue samt pool eller jacuzzi - hyggelige strand med oliventræer, spa, fem pools og fem skønne restauranter, er Domes of Elounda Autograph Collection et vidunderligt græsk refugie, der på smagfuld vis kombinerer Kretas rustikke skønhed med rene linjer og et let, naturligt udtryk, der inviterer til velvære og ægte feriestemning for såvel par som familier.

Et eksklusivt refugie for par og familier

Prisvindende getaway på Kreta

Domes of Elounda ligger skønt på en bjergskråning i det østlige Kreta. Resortets skønne og rummelige suiter gemmer sig under Havgas-kløftens højdedrag, hvor skove, grotter, klostre og udkigssteder inviterer til vandreture og kortere gåture i Kretas vilde natur. Foran jer strækker Mirabello-bugten sig ud i Det Ægæiske Hav – med en eventyrlig udsigt over den historiske UNESCO-ø Spinalonga, som I ikke må snyde jer selv for at besøge.

Et fristed skabt for alle aldre

Domes of Elounda er et af de steder, hvor såvel voksne som børn føler sig set. Her er der god plads, og alt er designet og indrettet på en måde, så både par og børnefamilier vil føle sig virkelig velkommen – helt fra den fredfyldte spa og de rolige områder til hotellets levende Core-plads, børneklubben og restauranternes menuer, hvor der også er tænkt på de små. 

Tæt på Plaka, Elounda og Spinalonga

Det tager jer kun 15 minutter at gå til hyggelige Plaka, mens en kort køretur bringer jer til den charmerende kystby Elounda, hvor den gamle havn med lokale fiskerbåde og restauranter byder på kretansk stemning, lokale specialiteter, shopping og hyggelige gåture i byens små stræder. 

Jeres resort kigger direkte over til den historiske fæstningsø Spinalonga, der efter århundreders krigshistorie endte som en koloni for spedalske - de levede her i en fuldt fungerende by, som man frit kan udforske i dag. I kan også snorkle og fiske på en sejltur til Spinalonga.

Ansvar for Kretas natur og kulturarv

Domes of Elounda arbejder aktivt på at mindske deres negative aftryk på miljøet, bl.a. med brug af solpaneler, varmepumper, ressourceoptimering og ansvarlig affalds- og spildevandshåndering. Resortet samarbejder desuden med lokale NGO'er for at beskytte Kretas natur og kulturarv – som gæster har I også mulighed for at deltage i lokale initiativer, mens I lærer mere om de udfordringer og projekter, der findes i lokalområdet. Hør mere hos jeres rejserådgiver.

XL Grækenland Elounda Topos View
XL Grækenland Elounda Yaosai Adults Poolarea
Small Grækenland Elounda Tholos Interior
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fine dining, street food og det bedste af Grækenland

Domes of Elounda har fire skønne restauranter, der begynder med Topos 1910, som byder græsk seafood med dagens friske fangst – alt sammen ved de ældgamle oliventræer på stranden, og på molen ude på vandet. Det er en vidunderlig restaurant. 

Blend Steakhouse er hotellets fine steakrestaurant - med adults only omrdeå - der byder på udsøgte udskæringer fra lokale gårde og nøje udvalgte gårde fra forskellige lande. Hvis alt dette ikke er nok – eller I bare bliver lækkersultne på vejen - finder I også skøn streetfood på hotellets stemningsfulde Core-plads.  

Prisvindende Makris inviterer til kreativ græsk fine dining med udsigt over Spinalonga. 

Tholos kan I glæde jer til en afslappet buffetrestaurant, der byder på det bedste fra det kretanske og græske køkken. Den inkluderede halvpension gælder til denne restaurant. 

Domes of Elounda har også to pool barer, en lounge bar og en skøn strandbar, hvor I kan nyde den milde havbrise med et godt udvalg af bl.a. champagne og cocktails.

Fem pools, privat strand og vidunderlig spa

Med sine sorte mosaikker, guldbelagte detaljer og store gulv-til-loft vinduer, har den prisvindende Soma Spa fundet den helt rigtige balance mellem antikkens æstetisk og moderne velvære med alt fra hammam, sauna og jacuzzi til frigidarium, opvarmet pool kun for voksne, skønhedssalon og et skønt udvalg af holistiske kropsterapier med rødder i Kretas ældgamle wellness-traditioner.  

Resortet har i alt fem pools, hvoraf to er saltvandspools for hhv. familier og børn, mens en tunnel under den rolige kystvej fører jer ned til den hyggelige, private sandstrand, hvor I kan finde skygge under parasoller og ældgamle oliventræer. Det er Kreta, når det er allerbedst.

En levende plaza og et væld af aktiviteter

Snorkling og sejlture mod solnedgangen. Udendørs fitnesscenter. Tennis og aqua yoga (tilkøb). Olivenoliesmagning, besøg til lokale vingårde og kretansk kokkeskole. For ikke at nævne hotellets Core-plads, hvor I finder en lille promenade med alt fra streetfood og kunstgalleri til butikker og live musikscene.

Børneklub med grønne fingre

Domes of Elounda er et særdeles familievenligt resort og byder bl.a. på en Kids Club, som er inddelt i følgende aldergrupper: Creche: 4 mdr til og med 4 år (tilkøbes lokalt), og Kids Club: 4-12 år (inkluderet) 

De små kan glæde sig til et væld af kreative aktiviteter og leg – fra teater til udendørs biograf. Vi er særligt begejstrede for KiEPos ("Græsk have"), hvor børn og barnlige sjæle kan lære om sund mad, planter, økosystemer og bæredygtighed. Her kan de små gartnere få fingrene i jorden, smage, røre og plante deres egne grøntsager, krydderurter og blomster - alt sammen i børnehøjde og kyndigt vejledt af haveeksperter.

Store suiter med jacuzzi eller pool

Domes Elounda har i alt 158 smagfulde suiter, residences og luksus villaer. Vi anbefaler bl.a. følgende suiter: 

  • Family Suite Garden View with Outdoor Jacuzzi 

90 m2 suite med udendørs opvarmet jacuzzi, separat dagligstue, badeværelse med badekar og walk-in bruser, samt balkon eller terrasse. Plads til 2 voksne og 2 børn eller 3 voksne og 1 barn (op til 12 år). 

 

  • Family Suite Sea View with Private Pool   

90 m2 suite med udendørs pool og terrasse med havudsigt, separat dagligstue, badeværelse med badekar og walk-in bruser, samt balkon eller terrasse. Plads til 2 voksne og 2 børn eller 3 voksne og 1 barn (op til 12 år). 

Begge værelseskategorier har aircondition, Wi-Fi, minibar med mere. Børn sover i sovesofa i stuen. Hør mere hos jeres rejserådgiver. 

I finder desuden et stort udvalg af Villas og Residences med to til fire soveværelser – alle med egen pool. Hvis I bor i en Villa eller Residence, er I automatisk en del af resortets ’Haute Living Selection’, som bl.a. inkluderer buffet på Tholos og 1x 3-retters a la carte middag*, concierge service og 24/7 adgang til resortets Haute Living Room med snacks, frugt, drikkevarer og meget mere end det. Hør mere med jeres rejserådgiver.

*3-retters middag på Blend Steakhouse, The CORE eller Topos 1910

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Grækenland Elounda Spinalongaview 1
Kreta, Grækenland, Europa

Glæd jer til

Skønt design og afslappet feriestemning for store og små

Store suite på 90 m2 med separat stue og jacuzzi eller pool

Fem restauranter og børnevenlige menuer inkl. halvpension

Fem pools, spa og hyggelig strand med skyggefulde oliventræer

Tæt på landsbyen Plaka og den historiske fæstningsø Spinalonga

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.