Xl Greece Santorini Istoria Storia Suite Outdoor Hot Tub
Perivolos, Grækenland

Istoria

Nyd en stor suite på den hvide perle ved den sydøstlige side af Santorini

I det sydøstlige hjørne af den græske ø Santorini ligger det smukke boutiquehotel Istoria 4+* ud til Perivolos-stranden. Hotellet er kun adskilt fra det vulkanske sand af en smal kystvej, som praler, hvis den kalder sig mere end en sti.

Himlen er blå. Vandet er det samme. Men sandet er ikke hverken hvidt eller gyldent, når I tager på badeferie i Grækenland på designhotellet Istoria. Nej, sandet på den 3 km lange Perivolos-strand er knaldsort og fortæller dermed alt om øens vulkanske historie. Forunderligt og smukt.

Istoria fortæller historie

Det smukke hotel med blot 12 suiter fortæller også selv historie, Ja, navnet Istoria kommer af græsk ”ιστορία”, der betyder historie. Og hvert enkelt suite tager tråden op, for de er alle navngivet ”historie” på 12 forskellige sprog fra Saga til Storia.

Men det er ikke bare i ord, at Istoria fortæller historier. Arkitektur og indretning er en fortælling i sig selv, hvor man fornemmer f.eks. grottehusene på Santorinis nordvestlige kyst ved Oia i hvælvingerne og i murenes traditionelle hvide udtryk.

Materialerne er rustikke med terracotta, træ og beton i samspil med moderne møbler, der igen står i kontrast til store krukker, der giver minder om antikken. Nyd de mange indtryk på en ferie på Santorini.

Xl Greece Santorini Istoria Pool
Xl Greece Santorini Istoria Horseback Riding On The Beach
Xl Greece Santorini Istoria Pool Aerial
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Suiter på Istoria

De blot 12 suiter på Istoria er smukt indrettet og med stor grad af privatliv. Alle har egen terrasse med solstole – mange også egen jacuzzi eller lille pool.  

 

  • Saga, 38–40 m2, første sal
  • Recit, 35-37 m2, stueetagen, jacuzzi
  • Tarina, 35-37 m2, stueetagen, pool
  • Rakonto, 45 m2, 2. sal, separat soveværelse, 2 terrasser
  • Conte, 40 m2, 1. sal, terrasse med jacuzzi og siddeområde og flot strandudsigt
  • Storia, 50 m2, 2. sal, uhindret havudsigt, separat soveværelse, terrasse med siddeområde og jacuzzi

Restauranten på Istoria

Når sulten melder sig, kan I gå på Mr. E Restaurant, hvor bordene er sat op i det sorte sand. Chefkokken har blandt andet arbejdet på Noma i København. På menuen er nytænkt græsk gastronomi og Middelhavskøkkenets mange fristelser med for eksempel masser af frisk fisk fra Det Ægiiske Hav. Velbekomme.

Pool og Periovolos-stranden

Dagene på Istoria går med at nyde den græske sol og det dejlige hotel. Når I skal køle ned, kan I kaste jer I Ægæerhavets svalende vand eller gå i Istorias 30 meter lange pool, der er omkranset af solstole og en poolbar.

Også på stranden er solstole og boardwalks af træ hen over sandet. Alle stole er reserveret til hotellets gæster, og der er servering lige til solnedgang. Er I A-mennesker, kan I nyde de smukkeste solopgange fra stranden.

Spa og shopping

Vil I forkæle jer selv lidt ekstra, kan I gå i hotellets spa. En køretur på blot 12 minutter bringer jer til charmerende Pýrgos med trappegader, hvide kirker med blå kupler og fantastisk udsigt over Santorini og Det Ægæiske Hav.

En køretur på 10 minutter ekstra bringer jer videre til den største by på Santorini, Fira, hvor I kan udforske butikker, cafeer og restauranter. 20 minutter til bringer jer op til den hvide by Oia med den verdensberømte solnedgang.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.