Sani Club Family Private Pool
Halkidiki, Grækenland

Sani Resort

Eventyrlig feriestemning for par og familier

Det familieejede Sani Resort består faktisk af fem nabohoteller, der ligger side om side på den fredfyldte Kassandra-halvø. Forestil jer en hel landsby med egen marina, butikker, 23 skønne restauranter, 21 caféer, fem spaer og meget mere - omgivet af olivenlunde, fyrreskove, søer, klippebugter og gyldne strande. Et fabelagtigt fristed for alle aldre - skabt til at nyde alt det, som er godt her i livet.

 

I 2022 blev Sani Resort - for fjerde år i træk - kåret til Grækenlands bedste familie- og strandresort af World Travel Awards.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fredfyldt forkælelse, skøn natur og fri leg

Sani Resorts fem unikke hoteller ligger alle sammen i gåafstand fra hinanden langs kysten – med Marinaens restauranter, barer og butikker som det fælles, bankende hjerte. Det hele er indhyllet i den skønneste græske natur med 7 km privat og børnevenlig strand, beskyttede vådområder, søer, skove, vandrestier og et væld af aktiviteter – Sani Resort er kort sagt et fabelagtigt valg for alle, som søger ren forkælelse, fri leg og ægte feriestemning - uden besvær, i pagt med naturen og væk fra de store turiststrømme.

Et hav af aktiviteter

Fredfyldte spabehandlinger, skønne pools, kanoture, vandski, windsurfing, dykning, bordtennis, basketball og bueskydning. Eller hvad med et sejlerkursus, en fisketur eller en tur på mountainbike gennem skove og olivenlunde? På Sani Resort er listen over aktiviteter tæt på uendelig. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige interesser eller hobbyer. 

Sportsakademier med Rafael Nadal og Chelsea FC

Sani Resort har flere sportscentre i samarbejde med anerkendte foreninger, klubber og sportspersonligheder, herunder en KTM Bike Club, en Rafal Nadal Tennis Centre og et fodboldakademi i samarbejde med den engelske Premier League klub Chelsea FC.

Et paradis for børn og teenagere

Børnepasning, kreative værksteder og børnemenuer designet af den anerkendte ernæringsekspert Annabel Karmel. Et væld af pools for børn. Udendørs aktiviteter for teenagere med fokus på miljø, natur og dyreliv – eller teenageklubben ”Ozone” med e-sport på kæmpeskærme. Og meget mere. Det er ikke for noget, at Sani Resort også regnes for et af de ypperste familieresorts i Europa.

God flyforbindelse og mulighed for egen bil

Sani Resort ligger blot 45 min. kørsel fra lufthavnen i Thessaloniki - ligesom I kan leje egen bil på stedet, så I nemt og hurtigt kan komme rundt i dette skønne og rolige hjørne af Grækenland. Der er direkte fly fra Danmark til Thessaloniki på udvalgte dage. Hør mere med jeres rejserådgiver. 

Romantik og forkælelse på Sani Dunes

Strandliv og sofistikeret stemning

Hotellet Sani Dunes er et studie i elegant middelhavsstemning og fredfyldt tosomhed. Glæd jer til en voksen og raffineret stemning i lyse, moderne rammer der på én gang føles luksuriøse, ubesværede og underspillede. Børn er velkomne på hotellet, men i flere områder skal man være fyldt 12 år.

Smagen af Middelhavet og italiensk gastronomi

Sani Dunes har tre restauranter og to barer, der spænder fra klassisk middelhavskøkken på The Market Restaurant og moderne middelhavskøkken Beach House til de skønne udsigter over lagunen på Fresco, hvor der venter italiensk gastronomi skabt af den italienske Michelin-kok Ettore Botrini.

The D Spa med suite for par

The D Spa er en fabelagtig og minimalistisk spa, der bare emmer af naturlig varme og ro. Her kan I glæde jer til at nyde alt fra jacuzzi og Thai massage til udsøgte ansigt- og kropsbehandler med produkter fra parisiske Anne Semonin – højdepunktet er dog spaens Couples Suite, hvor I nyder jeres helt private spaafdeling med dampbad og mere.

Grækenlands største opvarmede pool

En 3500 m2 bølgende lagune af opvarmet vand, omringet af luksuriøse strandstole, hvide parasoller og udsøgt service. Sani Dunes inviterer til rendyrket og stilfuld afslapning ved Grækenlands største, opvarmede pool. Og så har vi ikke engang nævnt den indendørs pool og private strand.

Lyse værelser og suiter

Sani Dunes har 7 kategorier af værelser og suiter, der enten har udsigt til hotellets skønne haver, poolområde og Marina, mens de fire største suiter alle har direkte udsigt til det Ægæiske Hav – nogle med balkon, andre med privat have. Alle værelseskategorierne er lyse, rummelige og stilfuldt indrettet i hvid, creme og pastelnuancer med luksuriøse badeværelser i hvidt marmor. Hør med jeres rejserådgiver hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Familieluksus på Sani Club

Skønne bungalows tæt på naturen

Sani Club gemmer sig idyllisk i den fjerneste ende af Sani Resort, omgivet af olivelunde og frodige bakker, der inviterer til vandreture og naturoplevelser for voksne og børn. Hotellet har fantastiske udsigter over Det Ægæiske Hav med Olympus-bjerget i horisonten, mens hele familien kan glæde sig til at nyde de gode, børnevenlige sandstrande og de vidunderlige bungalows, som også tæller de største værelseskategorier af alle fem hoteller i Sani Resort.  

Amerikansk morgenmad, græsk taverna og meget mere

Sani Club har hele fem restauranter og tre barer, der byder på alt fra amerikansk morgenmadsbuffet på Olympus Restaurant og traditionelt græsk på Ouzerie til økologisk ”jord-til-bord” på Pines Restaurant.

Club Spa og Junior Spa

Spa-konceptet på Sani Club hedder ”Touches of the World” og som navnet antyder er der tale om en veritabel jordomrejse i nydelsens tegn – fra finsk sauna og tyrkisk hamman til moderne terapier og skønne kropsbehandlinger med produkter fra parisiske Anne Semonin. I kan også glæde jer til en privat Couples Suite med eget dampbad, mens spaen også tilbyder særlige spabehandlinger til børn fra 12 til 16 år.

Luksuriøse værelser og bungalows

Sani Club tilbyder hele 10 forskellige værelseskategorier, fordelt på fem værelsestyper og fem typer bungalows – fra en 40 m2 Double Room for 3 personer til en 120 m2 Two Bedroom Bungalow Suite Private Pool med plads til 6 personer, privat pool og fabelagtig udsigt fra bakker over Det Ægæiske hav.

De fleste af værelseskategorierne er særdeles velegnet til børnefamilier med god plads, gulv-til-loft vinduer og skydedøre til private udeområder, som også kan nydes når børnene er faldet til ro. I kan vælge mellem værelser med balkon, privat have og privat have med pool. Hør med jeres rejserådgiver hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

XL Greece Sani Resort Sani Wetlands
XL Greece Sani Resort Around Sani
XL Greece Sani Resort Sani Resort Nature

Luksus med ansvar for naturen

Bæredygtige principper og omsorg for naturen har en central placering i driften af Sani Resort, som har vundet flere priser for sin miljøbevidste tilgang, der bl.a. omfatter en lang række biodiversitetsprojekter i området, mens resortet også prioriterer økologi, ansvarlig affaldshåndtering, genbrug af spildevand til f.eks. vanding af haverne og brugen af solenergi til el og varmt vand på alle værelser.  

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Sani Club Family Private Pool
Halkidiki, Grækenland, Europa

Glæd jer til

Smagfulde, moderne suiter med og uden pool

23 restauranter, 21 barer og hyggelig marina

7 km strand og opvarmede pools

1000 hektar naturreservat med adventure og outdoor aktiviteter

Fodbold-, tennis- og sejlsportsakademi. Og uendelig meget mere

Sani Dunes Main Pool
Halkidiki, Grækenland, Europa

Glæd jer til

Luksuriøse suiter med pool- eller havudsigt

23 restauranter, 21 barer og hyggelig marina

7 km strand og opvarmede pools

1000 hektar naturreservat med adventure og outdoor aktiviteter

Fodbold-, tennis- og sejlsportsakademi. Og uendelig meget mere

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.