Xl Greece Sifnos Verina Astra Pool Evening
Sifnos, Grækenland

Verina Astra Hotel

14 suiter højt på klipperne med magisk havudsigt - midt på Sifnos

Oplev den lille græske ø Sifnos i Kykladerne med autentisk stemning og smuk natur til vandreture. Med base på det lille hotel Verina Astra Hotel kan I overskue hele verden og Det Ægæiske Hav fra jeres terrasse.

Verina Astra Hotel gør måske ikke meget væsen af sig, når I nærmer jer ad den lille grusvej. Men her er det heller ikke hotellet, der er i centrum, men jer og de smukke omgivelser med en vidunderlig fred.

Xl Greece Sifnos Verina Astra Pool Area Seaview Church
Xl Greece Sifnos Verina Astra Overview
Xl Greece Sifnos Verina Astra Perseus Double Room Terrace

Det kan ikke blive mere græsk

Hotellets arkitektur er typisk for Kykladerne med hvide kubistiske huse. Det afspejler godt stemningen på Sifnos. Dette er det ægte Grækenland. Lige fra byernes smalle gader og fine torve til restauranternes gode græske mad og de små bugter med fine strande.

Verina Astra Hotel ligger helt ude på kanten af klipperne med formidabel havudsigt. Et kvarters gang bringer jer til en klippefyldt bugt, Poulati, med det klareste vand. En lille hvid kirke med blå kuppel overvåger sceneriet. Så kan det ikke blive mere græsk.

Det gode liv på Verina Astra på Sifnos

Verina Astra er skabt til bare at slappe af, nyde stilheden, lyden af cikader, udsigten og brisen, der rejser sig fra havet. I kan deltage i yogaklasser, og hvis I ønsker det, kan I også få en dejlig massage.

Dagen starter med en skøn morgenmad i hotellets restaurant, der også er klar til at forkæle jer til frokost og aften, hvor den gode mad akkompagneres af smukke solnedgange. Mange råvarer kommer fra hotellets egne økologiske haver.

Rundt På Sifnos

Der er kun 1,3 kilometer at gå til øens måske smukkeste landsby, Artemonas, der er vokset sammen med hovedbyen Appolonia. Ude på øen er glimrende vandreruter, og næsten en tredjedel af øens natur er beskyttet under Natura 2000. Husk at besøge de mange keramikbutikker, når I udforsker Sifnos.

Xl Greece Sifnos Verina Astra Perseus Double Room Sunchairs
Xl Greece Sifnos Verina Astra Delphinus Family Suite Master Bedroom
Xl Greece Sifnos Verina Astra Pegasus Suite Living Area

Suiter på Verina Astra

Der er som nævnt blot 14 værelser og suiter på Verina Astra af forskellig størrelse og grundplan. Nogle suiter har ét soveværelse, andre har to samt to badeværelser. Nogle har en sofaseng i stuen, andre har to. Nogle kan tage to personer, andre tre og fire. Tal med jeres rejserådgiver om det bedste for jer.

De har alle havudsigt fra terrassen, hvor mure af natursten og fine pergolaer understreger den afslappede stemning og harmonien med omgivelserne.

Gennemført og smuk indretning

Indenfor vil I nyde en gennemført indretning. Her en rustik råhed i form af poleret beton og hvidskurede vægge med tydelige natursten under det hvide, og samtidig er her en sart enkelhed og varme i både farver og dekorationernes mange naturmaterialer.

Der er kaffe/tefaciliteter, tv, minibar, wi-fi og aircondition på alle værelser og suiter.

  • Superior Double Room 34-35 m2
  • Junior Suite 41 m2
  • Superior Suite 43 -48 m2
  • Suite 45 m2
  • Family Suite 53 m2
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vores rejserådgiver ringer jer op efter aftale

33 320 320

Skriv til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.