• Vagia-stranden ved Coco-Mat på Serifos i Grækenland
 • 30 meter lang pool på hotel Istoria på Santorini i Grækenland
 • A77 Suites i Athen ligger i Plaka-kvarteret ikke langt fra Akropolis

Det ægte Grækenland fra øliv til storbyliv

Autentiske øer og Athen med skønne boutiquehoteller, 14 dage fra 23.500 kr.

Glæd jer til:

Suite ved Perivolos-stranden på Santorini

Boutiquehotel på Folegandros ved Agali-stranden

Suite med køkken i minearbejdernes gamle boliger på Serifos

Suite i gammelt byhus i Plaka-kvarteret i Athen

Skræddersyet Grækenland-rejse inkl. alle transporter

Læs mere

Oplev det autentiske Grækenland på en rejse til tre græske øer med afslutning i Athen. Alle steder bor I på hoteller udvalgt for unik beliggenhed, lille størrelse og ekstraordinær stemning. Og I behøver ikke tænke på andet end at nyde det.

Det er stadig muligt at tage på ferie i Grækenland og mærke den unikke stemning, som år efter år trækker os danskere til de græske øers strande og småbyer og til fastlandets historie og storbyer. Man skal bare vælge sine hoteller og rute med omhu.

Øhop til Santorini, Folegandros og Serifos

I skal på en vidunderlig ferie på de tre græske øer Santorini, Folegandros og Serifos i øgruppen Kykladerne i Det Ægæiske Hav. Øerne ligger, så I kan nyde Grækenlands sol, mad og mangfoldighed med mindst mulig transport.

Santorini

Først flyver I til Santorini, hvor I bor i på Istoria 4+* med blot 12 suiter ud til den vulkanske strand Perivolos. I kan nemt tage ud på øen for at opleve for eksempel Oia med de verdenskendte solnedgange samt de postkort-idylliske hvide huse der smyger sig langs øen.

Folegandros

En kort sejltur bringer jer videre til Folegandros, hvor Anemi 4+* venter i en fredfyldt bugt omgivet af rå natur og med en af øens mest kendte strande, Agali.

Serifos

Endnu en sejltur bringer jer til autentiske Serifos, hvor vi har håndplukket et designhotel, COCO-MAT Eco Residences 3+*, der er fyldt med charme og historie ud til en dejlig strand. I har en suite i det, der engang var minearbejdernes boliger.

Boutiquehotel i Plaka i Athen

Jeres rejse til Grækenland slutter i et af de mest charmerende kvarterer i Grækenlands hovedstad, Plaka. Her har vi fundet et lille boutiquehotel med kun 12 suiter indrettet i et gammelt, smukt byhus. En skøn finale for en ferie i Grækenland.

Skræddersyet rejse til Grækenland  

Overalt på denne rejse står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartnere klar til at hjælpe jer rundt mellem lufthavne, havne og hoteller, så I bare kan nyde at være på ferie sammen. Samtidig er jeres rejserådgiver klar til at skræddersy alt efter jeres ønsker. God rejse!

Program

Dag 1
I rejser til Grækenland

Perivolos stranden ved hotel Istoria på Santorini i Grækenland I flyver til Santorini, hvor jeres ferie i Grækenland starter. Der vil være et flyskift undervejs. I lufthavnen på Santorini bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner og kørt til hotellet.

Istoria 4+*, Santorini,

Jeres hotel på Santorini er det dejlige boutiquehotel Istoria, hvor I skal bo tre nætter. Istoriea ligger i det sydøstlige hjørne af Santorini ved den vulkanske Perivolos-strand. Her er blot 12 suiter, og den ene, Saga Suite, er jeres. Saga Suite er 38–40 m2 og ligger på første sal.

Restauranten på hotel Istoria på Santorini i Grækenland Nyd den designsikre indretning og skønne stemning. I har inkluderet morgenmad.

Dag 2-3
Afslapning og udflugter på Santorini

30 meter lang pool på hotel Istoria på Santorini i Grækenland De næste dage går med at nyde at være sammen på ferie i Grækenland. Hvis I står tidligt op, kan I starte dagen med en dukkert i havet i den smukkeste solopgang. I kan dase ved den 30 meter lange pool, og hvorfor ikke forkæle jer selv med en tur i Asian Spa?

Oia på Santorini i Grækenland

På under et kvarter i bil er I ved den charmerende by Pýrgos, der ligger med fantastisk udsigt over Santorini og Det Ægæiske Hav. Et lille stykke mere til bringer jer til den største by på Santorini, Fira, og rundturen kan fuldendes ved at fortsætte til den hvide by Oia med den verdensberømte solnedgang.

 
Dag 4
Øhop fra Santorini til Folegandros

Den smukke landsby Chora på Folegandros i GrækenlandJeres øhop i Det Ægæiske Hav går nu videre mod næste oplevelse. I bliver kørt til havnen, hvorfra I ved frokosttid sejler en time og 10 minutter med katamaranen Golden Star direkte til Folegandros. Også her bliver I budt velkommen og hjulpet til hotellet, hvor der er masser af tid til strand og pool allerede samme eftermiddag.

Deluxe Room Anemi Hotel på Folegandros i GrækenlandAnemi 4+*, Folegandros

Jeres hotel på Santorini lå i et stille hjørne af øen, men I har nok mærket, at der er en del turisme rundt på øen. Folegandros er mere rolig med rå natur og autentisk stemning.

Det mærker I med det samme, I ankommer til hotellet, Anemi 4+*, som er opført i de græske øers kendte kubistiske, hvide stil i en fredfyldt bugt med en af Folegandros mest kendte strande, Agali, der ligger omgivet af klipper.

Her skal I bo 4 nætter i et Deluxe værelse på 35 m2 med morgenmad og udsigt til haven. Sig til, hvis I ønsker havudsigt eller måske en stor suite med egen pool?

Dag 5-7
Ferie på Folegandros

Agali-stranden på Folegandros i Det græske ØhavNu har I atter god tid til at nyde det græske øliv. Folegandros er en skøn græsk ø på blot 32 km2. Det er lidt mindre end halvdelen af Tåsinge, så I kan nemt overskue øen, hvis I lejer bil, scooter eller tager en taxa. Men hvorfor ikke køre med de lokale? Der går offentlig bus fra Agali-stranden ved hotellet hver time.

I kan finde mange flere strande rundt omkring på øen, og skal ferien på Folegandros være med end kun strandliv, så er hovedbyen Chora absolut et besøg værd.

Aftenstemning i smukke Chora på Folegandros i GrækenlandMiddelalderbyen Chora på Folegandros

Chora er en gammel middelalderby, hvor bygningerne står tæt med smalle gader, der åbner sig til fine pladser. I centrum er der ingen motoriseret trafik. Her er et gammelt fort og en formidabel udsigt. Byen står på kanten af klipperne med havet lige under sig. 

Kort derfra ligger Karavostassis ud til havet med fiskernes både i havnen. Bliv i øvrigt ikke forvirret, hvis I ser stranden stavet Angali og hovedbyen skrevet Hora i diverse guides.

Dag 8
Cruise i Det græske Øhav

Oplev de gamle vindmøller ved Chora på Serifos i GrækenlandI har god tid til at pakke og slappe af, inden turen går videre fra Folegandros til nye eventyr på Serifos. Færgen går nemlig først klokken 16. Og selvfølgelig sørger vi for, at I bliver kørt lige til færgen.

I skal nu cruise gennem Det Græske Øhav med korte stop på Milos og Sifnos, inden I 2½ time fra start går i land på Serifos. I bliver budt velkommen på havnen og kørt til hotellet.

Nyd havudsigt fra terrassen på COCO-Mat Residences på Serifos i GrækenlandCOCO-MAT Eco Residences 3+*, Serifos

Jeres hotel på Serifos er COCO-MAT Eco Residences, hvor I skal bo 4 nætter i en One Bedroom Suite på 35 m2 med morgenmad. På denne rejse til Grækenland hylder vi jo den autentiske stemning, og COCO-MAT Eco Residences lever på alle måder op til dette med en dejlig stemning.

Ikke alt på Serifos har dog været idyl gennem tiderne. Serifos fik tidligere sine indtægter fra minedrift. Minearbejderne havde forfærdelige arbejdsbetingelser nede i minerne, så det endte i et voldsomt opgør i 19. august 1919. Få hele historien fra de lokale.

Fra restauranten på COCO-Mat Residences har I skøn udsigt over stranden og havetBoutiquehotel med en historie

Når minearbejderne tog hjem fra minerne, boede nogle af dem på det, der i dag er jeres hotel. Nu om dage er komforten selvfølgelig en ganske anden. COCO-MAT Eco Residences er et moderne boutiquehotel, men skabt med et industrielt look, så I stadig mærker historien.

Der er fuldt udstyret køkken I jeres suite, men I kan naturligvis også spise i hotellets lounge Bar morgen, middag og aften. Hotellet vil gerne vide på forhånd, om I agter at bruge køkkenet. Tal med jeres rejserådgiver – det er altid rart at have muligheden om ikke andet så bare til en snack eller madpakke.

Dag 9-11
Afslapning og oplevelser på Serifos

Pano Piazza i Chora på Serifos i GrækenlandOgså på Serifos nyder I at være fra de mange turister. I bor lige ved den vidunderlige Agia-strand, så I vil nok bruge en del tid på bare at være sammen i den fredelige bugt.

Chora og Levadi

Vi kan dog anbefale at komme lidt rundt på øen på scooter, i lejet bil eller taxa. Der er også få offentlige busser.

Nyd havnestemningen i Livadi på rejse til Serifos i GrækenlandGræske bynavne er nemme. Ofte hedder byerne nemlig det samme. Derfor kan I også på Serifos udforske hovedbyen Chora med smalle gader, gamle vindmøller og pladsen Pano Piazza, og igen er her en fantastisk udsigt fra toppen af øen.

Se også kirken Agios Konstantinos tæt på Chora og det hvide Taxiarches-kloster 10 km derfra. Øens største by, Levadi, inviterer til masser af græske havnestemning kun 15 minutter i bil fra hotellet. Herfra kan I også tage på skønne sejlture til naboøerne.

Dag 12
I rejser til Athen

A77 Suites i Athen ligger i Plaka-kvarteret ikke langt fra AkropolisI siger farvel til COCO-MAT Eco Residences og Serifos. Der er dog god tid til en sidste dukkert, for i skal først med færgen om eftermddag. I bliver kørt til havnen, og herfra sejler I direkte til havnebyen Piræus tæt på Athen. Sejlturen tager 2 timer og 20 minutter, og der står en chauffør klar i Piræus, der kører jer til hotellet.

Supreme Suite på A77 Suites i Athen i GrækenlandA77 Suites by Andronis 4+*, Athen

Selv om jeres rejse til Grækenland nu går fra små, autentiske græske øer til fastlandet og Grækenlands pulserende hovedstad Athen, vi I stadig kunne nyde ægte græsk stemning.

I skal bo i det smukke boutiquehotel A77 Suites by Andronis, der er indrettet med blot 12 suiter i et renoveret byhus. Hotellet ligger samtidig i en gågade i et af de mest charmerende kvarterer i Athen, Plaka, så I har alt lige uden for døren. I skal bo 2 nætter i en Supreme Suite på 28 m2 med morgenmad.

Dag 13
Athens attraktioner og seværdigheder

Traditionelle huse i en snæver gade i Plaka - en bydel lige ved Akropolis i AthenI har dagen til at udforske skønne Athen. Blandt de største seværdigheder i Athen er naturligvis Akropolis med Parthenon-templet og Den Ukendte Soldats Grav på Syntagma-pladsen, hvor I også kan se parlamentet i det gamle kongeslot.

Men giv også jer selv tid til at komme rundt i de små gader og stræder i Plaka-kvarteret, hvor I bor, og i Exarhia med gallerier og butikker. Snus til stemningen, nyd lidt shopping, og slap af på en café eller to. Tal med jeres rejserådgiver, hvis i ønsker mere tid i Athen.

Dag 14
Hjem fra rejse til Grækenland

De ukendte soldaters grav i Athen, Grækenland Jeres ferie på de græske øer og i Athen er nået til sidste dag. I bliver hentet på jeres hotel i Athen og kørt til lufthavnen, hvorfra I vender hjemad et utal af minder rigere.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Det ægte Grækenland
RejseperiodeDobbeltEnkelt
20.05.22 - 30.06.2223.000-27.00027.000-34.000
01.07.22 - 04.09.2230.000-32.00041.000-44.000
05.09.22 - 25.09.2224.000-28.00029.000-37.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Santorini  (1 skift )
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel
 • 3 nætter på Istoria 4+*, Santorini. Saga suite, inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel til færge
 • Færge fra Santorini til Folegandros
 • Transport fra færge til hotel t/r
 • 4 nætter på Anemi Hotel 4+*, Folegandros. Deluxe værelse, inkl. morgenmad
 • Færge fra Folegandros til Serifos
 • Transport fra færge til hotel t/r
 • 4 nætter på COCO-MAT Eco Residences 3+*, Serifos. One bedroom suite, inkl. morgenmad
 • Færge fra Serifos til Piræus (Athen)
 • Transport fra Piræus til hotel
 • 2 nætter på A77 Suites by Andronis 4+*, Athen. Supreme Suite, inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel til lufthavn
 • Direkte fly Athen-København

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • "City tax" på 4 euro pr. person pr. nat. Betales til hotellerne ved check ud