XL Greece Santaroni Overview

Det ægte Grækenland fra øliv til storbyliv

Det ægte Grækenland fra øliv til storbyliv

14 dage fra 25.500 kr.

Kontakt Margit

Tlf. 33 320 320

Autentiske øer og Athen med skønne boutiquehoteller

Oplev det autentiske Grækenland på en rejse til tre græske øer med afslutning i Athen. Alle steder bor I på hoteller udvalgt for unik beliggenhed, lille størrelse og ekstraordinær stemning. Og I behøver ikke tænke på andet end at nyde det.

Det er stadig muligt at tage på ferie i Grækenland og mærke den unikke stemning, som år efter år trækker os danskere til de græske øers strande og småbyer og til fastlandets historie og storbyer. Man skal bare vælge sine hoteller og rute med omhu.

Glæd jer til

 • Suite ved Perivolos-stranden på Santorini
 • Boutiquehotel på Folegandros ved Agali-stranden
 • Suite med køkken i minearbejdernes gamle boliger på Serifos
 • Suite i gammelt byhus i Plaka-kvarteret i Athen
 • Skræddersyet Grækenland-rejse inkl. alle transporter

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Santorini 3 nætter på Santorini 3 Højdepunkter Nyd solopgangen over Santorini, mens I nyder en morgendukkert i det vidunderlige hav Nyd solopgangen over Santorini, mens I nyder en morgendukkert i det vidunderlige hav
Folegandros 4 nætter på Folegandros 4 Højdepunkter Den gamle middelalderby Chora, hvis centrum er helt fri for motoriseret trafik Den gamle middelalderby Chora, hvis centrum er helt fri for motoriseret trafik
Serifos 4 nætter på Serifos 4 Højdepunkter COCO-MAT Eco Residences er ikke blot et moderne boutiquehotel, men et hotel med en helt særlig lokalhistorisk forbindelse COCO-MAT Eco Residences er ikke blot et moderne boutiquehotel, men et hotel med en helt særlig lokalhistorisk forbindelse
Athen 2 nætter på Athen 2 Højdepunkter Skønne Athen er historie og ægte pulserende græsk historie Skønne Athen er historie og ægte pulserende græsk historie
Xl Greece Folegandros Agali Beach

Øhop til Santorini, Folegandros og Serifos

I skal på en vidunderlig ferie på de tre græske øer Santorini, Folegandros og Serifos i øgruppen Kykladerne i Det Ægæiske Hav. Øerne ligger, så I kan nyde Grækenlands sol, mad og mangfoldighed med mindst mulig transport.

Santorini

Først flyver I til Santorini, hvor I bor i på Istoria 4+* med blot 12 suiter ud til den vulkanske strand Perivolos. I kan nemt tage ud på øen for at opleve for eksempel Oia med de verdenskendte solnedgange samt de postkort-idylliske hvide huse der smyger sig langs øen.

Folegandros

En kort sejltur bringer jer videre til Folegandros, hvor Anemi 4+* venter i en fredfyldt bugt omgivet af rå natur og med en af øens mest kendte strande, Agali.

Serifos

Endnu en sejltur bringer jer til autentiske Serifos, hvor vi har håndplukket et designhotel, COCO-MAT Eco Residences 3+*, der er fyldt med charme og historie ud til en dejlig strand. I har en suite i det, der engang var minearbejdernes boliger.

Xl Greece Santorini Oia Town Houses
Det skal I opleve

Dagsprogram

Xl Greece Paros Parilio Sun Suite Pool

I flyver til Santorini, hvor jeres ferie i Grækenland starter. Der vil være et flyskift undervejs. I lufthavnen på Santorini bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner og kørt til hotellet.

ISTORIA 4+*, SANTORINI,

Jeres hotel på Santorini er det dejlige boutiquehotel Istoria, hvor I skal bo tre nætter. Istoriea ligger i det sydøstlige hjørne af Santorini ved den vulkanske Perivolos-strand. Her er blot 12 suiter, og den ene, Saga Suite, er jeres. Saga Suite er 38–40 m2 og ligger på første sal.

Nyd den designsikre indretning og skønne stemning. I har inkluderet morgenmad.

Xl Greece Santorini Imerovigli Village

De næste dage går med at nyde at være sammen på ferie i Grækenland. Hvis I står tidligt op, kan I starte dagen med en dukkert i havet i den smukkeste solopgang. I kan dase ved den 30 meter lange pool, og hvorfor ikke forkæle jer selv med en tur i Asian Spa?

På under et kvarter i bil er I ved den charmerende by Pýrgos, der ligger med fantastisk udsigt over Santorini og Det Ægæiske Hav. Et lille stykke mere til bringer jer til den største by på Santorini, Fira, og rundturen kan fuldendes ved at fortsætte til den hvide by Oia med den verdensberømte solnedgang.

Xl Greece Folegandros Chora Village

Jeres øhop i Det Ægæiske Hav går nu videre mod næste oplevelse. I bliver kørt til havnen, hvorfra I ved frokosttid sejler en time og 10 minutter med katamaranen Golden Star direkte til Folegandros. Også her bliver I budt velkommen og hjulpet til hotellet, hvor der er masser af tid til strand og pool allerede samme eftermiddag.

Anemi 4+*, Folegandros

Jeres hotel på Santorini lå i et stille hjørne af øen, men I har nok mærket, at der er en del turisme rundt på øen. Folegandros er mere rolig med rå natur og autentisk stemning.

Det mærker I med det samme, I ankommer til hotellet, Anemi 4+*, som er opført i de græske øers kendte kubistiske, hvide stil i en fredfyldt bugt

Her skal I bo 4 nætter i et Deluxe værelse på 35 m2 med morgenmad og udsigt til haven. Sig til, hvis I ønsker havudsigt eller måske en stor suite med egen pool?

Xl Greece Folegandros Karavostasi Anemi Hotel Grand Sea View Suite Pool

Xl Greece Folegandros Agali Agali Beach
Xl Greece Folegandros Church Of Panagia Folegandros
Xl Greece Folegandros Chora Villae Square Night

Nu har I atter god tid til at nyde det græske øliv. Folegandros er en skøn græsk ø på blot 32 km2. Det er lidt mindre end halvdelen af Tåsinge, så I kan nemt overskue øen, hvis I lejer bil, scooter eller tager en taxa. Men hvorfor ikke køre med de lokale? Der går offentlig bus fra Agali-stranden ved hotellet hver time.

I kan finde mange flere strande rundt omkring på øen, og skal ferien på Folegandros være med end kun strandliv, så er hovedbyen Chora absolut et besøg værd.

Middelalderbyen Chora på Folegandros

Chora er en gammel middelalderby, hvor bygningerne står tæt med smalle gader, der åbner sig til fine pladser. I centrum er der ingen motoriseret trafik. Her er et gammelt fort og en formidabel udsigt. Byen står på kanten af klipperne med havet lige under sig. 

Kort derfra ligger Karavostassis ud til havet med fiskernes både i havnen. Bliv i øvrigt ikke forvirret, hvis I ser stranden stavet Angali og hovedbyen skrevet Hora i diverse guides.

Xl Greece Serifos Chora Windmill

I har god tid til at pakke og slappe af, inden turen går videre fra Folegandros til nye eventyr på Serifos. Færgen går nemlig først klokken 16. Og selvfølgelig sørger vi for, at I bliver kørt lige til færgen.

I skal nu cruise gennem Det Græske Øhav med korte stop på Milos og Sifnos, inden I 2½ time fra start går i land på Serifos. I bliver budt velkommen på havnen og kørt til hotellet.

COCO-MAT Eco Residences 3+*, Serifos

Jeres hotel på Serifos er COCO-MAT Eco Residences, hvor I skal bo 4 nætter i en One Bedroom Suite på 35 m2 med morgenmad. På denne rejse til Grækenland hylder vi jo den autentiske stemning, og COCO-MAT Eco Residences lever på alle måder op til dette med en dejlig stemning.

Ikke alt på Serifos har dog været idyl gennem tiderne. Serifos fik tidligere sine indtægter fra minedrift. Minearbejderne havde forfærdelige arbejdsbetingelser nede i minerne, så det endte i et voldsomt opgør i 19. august 1919. Få hele historien fra de lokale.

Xl Greece Serifos Coco Mat Eco Residences Living Room & Kitchen

Boutiquehotel med en historie

Når minearbejderne tog hjem fra minerne, boede nogle af dem på det, der i dag er jeres hotel. Nu om dage er komforten selvfølgelig en ganske anden. COCO-MAT Eco Residences er et moderne boutiquehotel, men skabt med et industrielt look, så I stadig mærker historien.

Der er fuldt udstyret køkken I jeres suite, men I kan naturligvis også spise i hotellets lounge Bar morgen, middag og aften. Hotellet vil gerne vide på forhånd, om I agter at bruge køkkenet. Tal med jeres rejserådgiver – det er altid rart at have muligheden om ikke andet så bare til en snack eller madpakke.

Xl Greece Serifos Livadi Harbour

Også på Serifos nyder I at være fra de mange turister. I bor lige ved den vidunderlige Agia-strand, så I vil nok bruge en del tid på bare at være sammen i den fredelige bugt.

Chora og Levadi

Vi kan dog anbefale at komme lidt rundt på øen på scooter, i lejet bil eller taxa. Der er også få offentlige busser.

Græske bynavne er nemme. Ofte hedder byerne nemlig det samme. Derfor kan I også på Serifos udforske hovedbyen Chora med smalle gader, gamle vindmøller og pladsen Pano Piazza, og igen er her en fantastisk udsigt fra toppen af øen.

Se også kirken Agios Konstantinos tæt på Chora og det hvide Taxiarches-kloster 10 km derfra. Øens største by, Levadi, inviterer til masser af græske havnestemning kun 15 minutter i bil fra hotellet. Herfra kan I også tage på skønne sejlture til naboøerne.

Xl Greece Athens A77 Suites Iconic Suite Acropolis View Jacuzzi Evening

I siger farvel til COCO-MAT Eco Residences og Serifos. Der er dog god tid til en sidste dukkert, for i skal først med færgen om eftermiddag. I bliver kørt til havnen, og herfra sejler I direkte til havnebyen Piræus tæt på Athen. Sejlturen tager 2 timer og 20 minutter, og der står en chauffør klar i Piræus, der kører jer til hotellet.

A77 Suites by Andronis 4+*, Athens

Selv om jeres rejse til Grækenland nu går fra små, autentiske græske øer til fastlandet og Grækenlands pulserende hovedstad Athens, vi I stadig kunne nyde ægte græsk stemning.

I skal bo i det smukke boutiquehotel A77 Suites by Andronis, der er indrettet med blot 12 suiter i et renoveret byhus. Hotellet ligger samtidig i en gågade i et af de mest charmerende kvarterer i Athen, Plaka, så I har alt lige uden for døren. I skal bo 2 nætter i en Supreme Suite på 28 m2 med morgenmad.

XL Greece Athens Ancient Theatre Of Herodes Atticus

I har dagen til at udforske skønne Athen. Blandt de største seværdigheder i Athen er naturligvis Akropolis med Parthenon-templet og Den Ukendte Soldats Grav på Syntagma-pladsen, hvor I også kan se parlamentet i det gamle kongeslot.

Men giv også jer selv tid til at komme rundt i de små gader og stræder i Plaka-kvarteret, hvor I bor, og i Exarhia med gallerier og butikker. Snus til stemningen, nyd lidt shopping, og slap af på en café eller to. Tal med jeres rejserådgiver, hvis i ønsker mere tid i Athen.

Jeres ferie på de græske øer og i Athen er nået til sidste dag. I bliver hentet på jeres hotel i Athens og kørt til lufthavnen, hvorfra I vender hjemad et utal af minder rigere.

Vi har håndplukket hoteller med hjertet

Her skal I bo på jeres rejse

Jeres rejse til Grækenland slutter i et af de mest charmerende kvarterer i Grækenlands hovedstad, Plaka. Her har vi fundet et lille boutiquehotel med kun 12 suiter indrettet i et gammelt, smukt byhus. En skøn finale for en ferie i Grækenland.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Santorini  (1 skift )
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel
 • 3 nætter på Istoria 4+*, Santorini. Saga suite, inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel til færge
 • Færge fra Santorini til Folegandros
 • Transport fra færge til hotel t/r
 • 4 nætter på Anemi Hotel 4+*, Folegandros. Deluxe værelse, inkl. morgenmad
 • Færge fra Folegandros til Serifos
 • Transport fra færge til hotel t/r
 • 4 nætter på COCO-MAT Eco Residences 3+*, Serifos. One bedroom suite, inkl. morgenmad
 • Færge fra Serifos til Piræus (Athen)
 • Transport fra Piræus til hotel
 • 2 nætter på A77 Suites by Andronis 4+*, Athen. Supreme Suite, inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel til lufthavn
 • Direkte fly Athen-København
Pris per person ved 2 voksne
Det ægte Grækenland
RejseperiodeDobbeltEnkelt
07.06.23 ‑ 30.06.2325.000‑27.00031.000‑35.000
01.07.23 ‑ 04.09.2331.000‑33.00042.000‑45.000
05.09.23 ‑ 25.09.2325.000‑29.00030.000‑38.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • "City tax" på 4 euro pr. person pr. nat. Betales til hotellerne ved check ud
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Overalt på denne rejse står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartnere klar til at hjælpe jer rundt mellem lufthavne, havne og hoteller, så I bare kan nyde at være på ferie sammen. Samtidig er jeres rejserådgiver klar til at skræddersy alt efter jeres ønsker. God rejse!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.