Xl Greece Santorini Canaves Oia Suites Panorama Balcony Experience

Luksussuite med pool i klippehuse på Santorini

Luksussuite med pool i klippehuse på Santorini

7 dage fra 19.500 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

Canaves Oia Suites i Oia med guddommelige solnedgange

Nyd Grækenlands nok smukkeste solnedgang fra en luksuriøs suite med pool i hjertet af Grækenlands nok smukkeste by, Oia på Santorini. Og glæd jer til flere ekstra oplevelser på jeres ferie på Santorini.

Skønne oplevelser på Santorini

På Canaves Oia Suites kan I lade jer forkæle med god mad, spa og yoga, og vi inkluderer samtidig flere eventyr på og ved Santorini, hvis I har lyst. I skal på fem timers cruise, vandre med guide til hovedbyen Fira og til vinsmagning med syv vine og gode oste.

Oia er et ikon for rejser til Santorini, for den hvide by på klipperne er et af de mest fotograferede steder, især når solen efter endnu en dag kaster det sidste lys på de gamle vindmøller og kirkerne med de blå kupler. Nyd det på denne rejse til Grækenland, hvor I bor med solnedgangen foran jer og gågaden bag jer.

Glæd jer til

 • Romantik og elegance på Canaves Oia Suites 5*
 • Skønne Santorini i Kykladerne i Grækenland
 • Suite med havudsigt og egen pool
 • 5 timers cruise i morgensol eller solnedgang
 • Vinsmagning og vandretur med guide til Fira
Det skal I opleve

Dagsprogram

Xl Greece Santorini Canaves Oia Suites Junior Suite Plunge Pool View

I flyver til Santorini, hvor i bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Oia. Her nyder I en velkomstdrink og får nøglen til jeres skønne suite. Velkommen til Grækenland og ferie på Santorini.

Canaves Oia Suites 5*, Oia

I skal bo på Canaves Oia Suites, der er medlem af Small Luyxury Hotels of the World. Hotellet er indrettet i gamle klippeboliger i Oia, der er en af Grækenlands smukkeste byer og verdenskendt for sine solnedgange. 

I suiten er ekstra velkomstgaver: Et smukt halssmykke fra Poniros Jewellery Collection og en flaske lokal hvidvin skabt på assyrtiko-druen, der er et ikon for de gode vine på Santorini. Nyd den friske og fyldige smag, når I har lyst.

I skal som udgangspunkt bo i en junior suite på 35 m2 med egen plungepool, men tal endelig med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker mere plads på jeres rejse til Santorini. Her er større suiter og endda villaer på helt op til 180 m2 med tre soveværelser, hvis I rejser flere sammen.

Xl Greece Santorini Canaves Oia Suites Royal Pool Suite Pool

De næste dage skal I nyde jeres suite og hotel, smage den dejlige græske mad, udforske Oia og skønne Santorini og ikke mindst slappe af under den græske sol. Måske et besøg i spaen oveni?

Solnedgangen i Oia

Når solen begynder at gå ned, tiltrækker det folk fra hele øen, der vil opleve det smukke sceneri. I kan se det, mens I ligger i jeres egen pool ved suiten eller nyder en drink på hotellets bar. Lige bag hotellet er gågaden, der leder til centrum, for selvfølgelig skal I også udforske byen.

Xl Greece Santarini Fira View Cruise Ship
Xl Greece Santorini Canaves Oia Suites Hiking Couple
Xl Greeece Santorini Canaves Oia Suites Petra Restaurant Evening

Vandretur til Fira

En personlig træner fra Canaves Oia Suites’ fitnesscenter vil gerne vise jer lidt af øen, der har flere gode vandrestier. Sammen går I cirka to timer på toppen af klipperne til hovedbyen Fira. I bliver kørt hjem.

Fem timers cruise

I er inviteret med på et fem timer langt cruise til Santorinis strande og bugter, hvor I kan svømme og snorkle. I bestemmer, om det skal være om morgenen eller om aftenen med det sidste stykke hjem i solnedgangen.

Vinsmagning

Der produceres fortrinlige vine i Grækenland og også på selve Santorini, der har mange vingårde. På hotellets vinsmagning smager I syv forskellige vine og får en osteplatte oveni.

Xl Greece Santorini Ceramics And Shawl Shop Souvenirs

Jeres ferie i Grækenland er slut. I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem mod Danmark. Tal med jeres rejserådgiver, hvis det i stedet skal være dagen, hvor I fortsætter på øhop i Det Græske Øhav.   

Luksushotel i de gamle klippehuse

Her skal I bo på jeres rejse

Lukushotel i de gamle klippehuse

Canaves Oia Suites 5* er indrettet i de gamle boliger, som beboerne oprindeligt huggede ind i klipperne højt over havet. I dag er primitive klippehuse omdannet til luksuriøse suiter med egen pool med en nærmest ubeskrivelig skønhed inde og ude. Glæd jer til en 35 m2 stor suite med egen pool.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Santorini t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport lufthavnen-hotel t/r
 • 6 nætter på Canaves Oia Suites 5*, junior suite med pool, inkl.  American Champagne Breakfast
 • 5 timers cruise
 • Vandretur med guide fra Oia til Fira
 • Vinsmagning med 7 vine og osteplatte

Junior Suite with Pool

Pris per person ved 2 voksne
LUKSUSSUITE MED POOL - Oia Suites - Junior suite med pool incl morgenmad
RejseperiodeDobbelt
23.09.23 ‑ 10.10.2335.000‑37.000
11.10.23 ‑ 01.11.2319.000‑21.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • "City tax" på 4 euro pr. person pr. nat. Betales til hotellet ved afrejse

Bemærk

Canaves Oia Suites er forbeholdt gæster over 16 år. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I rejser til Grækenland med børn.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Alt fra antal dage over værelseskategori til mængden af ekstra oplevelser kan skræddersys til jeres ønsker, når I rejser til grækenland med Nyhavn Rejser. Tal med jeres rejserådgiver – også hvis I ønsker at kombinere Santorini med andre øer i Det Græske Øhav på Grækenland-rejser. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.