• Panorama Balcony Experience - romantisk middag for to på Canaves Oia Suites, Santorini
 • Infinity poolen på Canaves Oia Suites, Santorini
 • Byen Oia på Santorini i Grækenland
 • Solnedgang over Santorini i Grækenland

Luksussuite med pool i klippehuse på Santorini

Canaves Oia Suites i Oia med guddommelige solnedgange, 7 dage fra 18.500 kr.

Glæd jer til

Romantik og elegance på Canaves Oia Suites 5*

Skønne Santorini i Kykladerne i Grækenland

Suite med havudsigt og egen pool

5 timers cruise i morgensol eller solnedgang

Vinsmagning og vandretur med guide til Fira

Læs mere

Nyd Grækenlands nok smukkeste solnedgang fra en luksuriøs suite med pool i hjertet af Grækenlands nok smukkeste by, Oia på Santorini. Og glæd jer til flere ekstra oplevelser på jeres ferie på Santorini.

Oia er et ikon for rejser til Santorini, for den hvide by på klipperne er et af de mest fotograferede steder, især når solen efter endnu en dag kaster det sidste lys på de gamle vindmøller og kirkerne med de blå kupler. Nyd det på denne rejse til Grækenland, hvor I bor med solnedgangen foran jer og gågaden bag jer.

Luksushotel i de gamle klippehuse

Canaves Oia Suites 5* er indrettet i de gamle boliger, som beboerne oprindeligt huggede ind i klipperne højt over havet. I dag er primitive klippehuse omdannet til luksuriøse suiter med egen pool med en nærmest ubeskrivelig skønhed inde og ude. Glæd jer til en 35 m2 stor suite med egen pool.

Skønne ekstra oplevelser på Santorini

På Canaves Oia Suites kan I lade jer forkæle med god mad, spa og yoga, og vi inkluderer samtidig flere eventyr på og ved Santorini, hvis I har lyst. I skal på fem timers cruise, vandre med guide til hovedbyen Fira og til vinsmagning med syv vine og gode oste.

Skræddersyede rejser til Grækenland

Alt fra antal dage over værelseskategori til mængden af ekstra oplevelser kan skræddersys til jeres ønsker, når I rejser til grækenland med Nyhavn Rejser. Tal med jeres rejserådgiver – også hvis I ønsker at kombinere Santorini med andre øer i Det Græske Øhav på Grækenland-rejser. 

Canaves Oia Suites er forbeholdt gæster over 16 år. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I rejser til Grækenland med børn.

Program

Dag 1
I rejser til Grækenland

Junior Suite med plunge pool, Canaves Oia Suites, SantoriniI flyver til Santorini, hvor i bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Oia. Her nyder I en velkomstdrink og får nøglen til jeres skønne suite. Velkommen til Grækenland og ferie på Santorini.

Canaves Oia Suites 5*, Oia

I skal bo på Canaves Oia Suites, der er medlem af Small Luyxury Hotels of the World. Hotellet er indrettet i gamle klippeboliger i Oia, der er en af Grækenlands smukkeste byer og verdenskendt for sine solnedgange. 

I suiten er ekstra velkomstgaver: Et smukt halssmykke fra Poniros Jewellery Collection og en flaske lokal hvidvin skabt på assyrtiko-druen, der er et ikon for de gode vine på Santorini. Nyd den friske og fyldige smag, når I har lyst.

Junior Suite med plunge pool, Canaves Oia Suites, SantoriniI skal som udgangspunkt bo i en junior suite på 35 m2 med egen plungepool, men tal endelig med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker mere plads på jeres rejse til Santorini. Her er større suiter og endda villaer på helt op til 180 m2 med tre soveværelser, hvis I rejser flere sammen.

Dag 2-6
Ferie på Santorini

Solnedgang over Santorini i GrækenlandDe næste dage skal I nyde jeres suite og hotel, smage den dejlige græske mad, udforske Oia og skønne Santorini og ikke mindst slappe af under den græske sol. Måske et besøg i spaen oveni?

Solnedgangen i Oia

Når solen begynder at gå ned, tiltrækker det folk fra hele øen, der vil opleve det smukke sceneri. I kan se det, mens I ligger i jeres egen pool ved suiten eller nyder en drink på hotellets bar. Lige bag hotellet er gågaden, der leder til centrum, for selvfølgelig skal I også udforske byen.

På vandretur nær Canaves Oia Suites, SantoriniVANDRETUR TIL FIRA

En personlig træner fra Canaves Oia Suites’ fitnesscenter vil gerne vise jer lidt af øen, der har flere gode vandrestier. Sammen går I cirka to timer på toppen af klipperne til hovedbyen Fira. I bliver kørt hjem.

Fem timers cruise

I er inviteret med på et fem timer langt cruise til Santorinis strande og bugter, hvor I kan svømme og snorkle. I bestemmer, om det skal være om morgenen eller om aftenen med det sidste stykke hjem i solnedgangen.

Aftenstemning i Petra Restaurant & Bar, Canaves Oia Suites, SantoriniVinsmagning

Der produceres fortrinlige vine i Grækenland og også på selve Santorini, der har mange vingårde. På hotellets vinsmagning smager I syv forskellige vine og får en osteplatte oveni.

Dag 7
Hjem fra rejse til Santorini

Trappegade i Pyrgos på Santorini i GrækenlandJeres ferie i Grækenland er slut. I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem mod Danmark. Tal med jeres rejserådgiver, hvis det i stedet skal være dagen, hvor I fortsætter på øhop i Det Græske Øhav.   

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS - Junior suite med pool incl morgenmad

LUKSUSSUITE MED POOL - Oia Suites - Junior suite med pool incl morgenmad
RejseperiodeDobbelt
19.10.21 - 01.11.2118.000-20.000
01.04.22 - 08.04.2223.000-25.000
09.04.22 - 17.04.2218.000-20.000
18.04.22 - 23.04.2223.000-25.000
25.04.22 - 30.04.2218.000-20.000
01.05.22 - 19.05.2231.000-33.000
20.05.22 - 24.06.2238.000-40.000
25.06.22 - 15.08.2248.000-55.000
16.08.22 - 10.10.2234.000-36.000
11.10.22 - 01.11.2218.000-20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Santorini t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport lufthavnen-hotel t/r
 • 6 nætter på Canaves Oia Suites 5*, junior suite med pool, inkl.  American Champagne Breakfast
 • Velkomstdrink
 • 1 flaske Assyrtiko vin og frisk frugt
 • Smukt halssmykke fra Poniros Jewellery Collection
 • 5 timers cruise
 • Vandretur med guide fra Oia til Fira
 • Vinsmagning med 7 vine og osteplatte

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • "City tax" på 4 euro pr. person pr. nat. Betales til hotellet ved afrejse